Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 6 yıldır evliyim ve 2 düşük yaptım umarım bu ay mutlu sonla biter herkes bebişine kavuşur

arkadaşlar benim bu ay olmadı cumartesi adet oldum...
salı günü doktora gittim yine kolmen tadavisne başladık..artı birde glukofen 850mg verdii
bakalım bu ay ne olacak
glukofen kulanan varmıı yan etkileri var baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor sizdede oldumuu

selam arkadaşlar
bende ayın 24 ünde aşılama yaptırcam
ilk aşılamalar tutmuyormuş öylemi?
ilk aşılamayla hamile kalan var mı ?

Uzun zaman sonra bende buradayım hepimizin ortak derdi bebek sahibi olmak. Bende bu ay klomen kullandım aralık 10 da catlama ignesi vuruldum. reglim 2 gün geçti yarın kan testi yaptıracağım inş. güzel haberi alırım ve sizlerlede paylaşırım. allah hepimizin gönlüne göre versin

merhaba arkadaşlar ben arasıra bu siteye giriyorum. bende sizinle aynıd ertten muzdaribtim. ama tedavim sonucu hamile kaldım ve şimdi 3 aylık bir oğlum var. neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum.pregny iğnesi ve klomen kullanmıitım ben. size şimdi yazmamın sebebi ise; sakın umudunuzu kaybetmeyin. çünkü ben kaybetmedim ve sonunda şükürler olsun ki anne oldum.dualarım sizinle. sakın pes etmey,in ve moralinizi düzgün tutun.çünkü bu tedavide kafaya takmamak sonucu etkiliyor.hepinzii öpüyorum ve ileride iyi birer anne olacağınıza inanıyorum.

Selam kızlar ben de geçen ay klomen ve pregnyl kullandım ama maalesef :1no2: Bu ay da devam edecektik ama bu sefer de sol yumurtalığımda küçük bir kist çıktı o yüzden tedaviye ara vermek zorunda kaldık ve bu ay belara adlı doğum kontrol hapını kullanıyorum kistten kurtulmak için. Bu kist hemen bir ayda geçer mi acaba? Kistten kurtulursam önümüzdeki ay yine klomen kullanıcam. Ama kistten endişeliyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. a.s.

merhabalar, 3 cü ayım bu klomene başlıcam gene ama rahimde 2 adet kist var toplam büyüklük 7 cm ama doktorum kist varken bu tedaviye başladı. başladığında yani kistleri biliyorduk bişey olmaz dedi evet bişey olmuyor? sözde bu ay başka bişey denicekti kistlerin tedaviyi baskılaığını düşündüğünü sölyemişti. ama gene klomen diyor anlamadım gitti?

Canım benim kistim 2.5 cm ama doktor hemen klomeni kesti bu şekilde tedaviye devam edemeyiz zaten hamile kalma olasılığını çok düşürür dedi ve önce kistten kurtul sonra yine klomen dedi. Bakalım bu ay gidecek mi bu kist. Fazla büyük önemli bir şey değil dedi doktor ama ben yine de endişeleniyorum. Bir de ayrıca klomen kistleri tetikliyormuş diyorlar bu doğru mu acaba?

merhabalar.folik hangi günde başlanılmalı?
özel bi günü yok tatlım, ne gün verdiyse doktor al ve hemen başla,gebe kalındıktan sonra bebek 3 aylık oluncaya kadar kullanılıyor ,hergün yemekten sonra ve aynı öğünde kullanmaya çalış...

bende kist falan yok herşey normal ama hamile kalamdım 8 aydır bugün gene tahlil yaptırdım cuma alıcam sonuçları doktor klomen verdi birde pregnyl 5000 verdi klomene bugün başladım ama pregnyl i piyasada yokmuş bulamadım şimdi kafama takılan klomenin kist yaptığı söyleniyo bende de yaparsa diye korkuyorum neyapayım şimdi yaaa

canım ben iki aydır kullanıyorum klomeni ve benim adetlerimde gecikme yaptı bu ay beş gün geciktirdi bende kist yaptığından korkuyorum.bazı arkadaşlarımızda kist yapmıs salı günü randevum var bakalım kist yapmışmı bendede ama klomen adet gecikmesi yapıyo

inşallah yoktur kist cnm şimdi pişman oldum keşke kendi haline bıraksaydım diyorum benim bir kızım var 6 yaşında geçen senede düşük yaptım yani hamile kalabiliyorum ama bu sene çok bebek istiyorum ama nebiliyim kist falan korkuyorum açıkcası zaten kist başlıbaşına hamileliğie engel değilmidir hamile kalınsa bile bebeğe zarar verir nebiliyimm çok karışık kafam birde pregnly diye iğne verdi doktor bana piyasadada yokmuş sanırım ağlıcam

arkadaşlar ben de klomen ve pregnyl kullandım.ikinci iğnemde Allah a şükür hamile kaldım.inş sizin de yüzünüz güler.dr um çok iyiydi.tedavim esnasında guatırım olduğunu ve bunun hormonlarımı etkilediğini farketti. bu erken tanı sayesinde şimdi 3 aylık bir oğlum var.isterseniz dr un adını verebilirim. istanbul da üsküdar hospital dr özgür polatoğlu kartal. birde onu deneyin.hepiniz sevgiyle kalın.

Bende klomen tedavisi ve sonrasında prengyl iğnesi vuruldum iğneyi dün vurdurdum ama şuanda çok sancım var bu normal bişeymi.. Gebelik nezaman oluşur ve oluşmaması halinde daha nekadar çok iğne vurulcaz acaba bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim akannehir

canım bende klomen ve pregnly kullandım ben 3. denememizde hamile kaldım benim agrım olmadı doktoruna bi danış istersen ayrıca igneyi vurulduktan 24 saat ve 32 saat ler önemli bu saatlerde ilişki önerdi benim doktorum bide ben yastık koydum altıma...bide herkesin ilk denemede olcak diye bişey yok kiminin 2. denemesinde kiminin 3 denemesinde oluyo ilkinde olmazsa ümitsizlige kapılma allah yardımcın olsun

meraba ben de klomeni bende kullandım iki ay, iğneyi ise 1 defa yaptırdım ama sonuç alamadım yaklaşık 6 ay önce yaptırdım

artı arkadaşlar doktorunuza danışın muhakkak klomen kist de oluşturabiliyormuş

evet doktorda söyledi kistin oluşabileceğini ümitsizliğe kapılmak istemiyorum hiç bir zaman ama benim adet düzensizliği sorum çok fazlaydı doğum kontrol hapı kullandım 3ay 2ay kullanmadım 4 ay yine adet görmedim ve sonrasında klomenle prengyl kullandım bilyorum birgün bende anne olucam ama yinede insan işte herşeyi hemen olsun istiyor.. Allah herkesin yardımcısı olsunnn zor bir dönem bunu şimdi daha iyi anlıyorum

Bu tedaviyi uyguladm iğneyi vuruldum ve şimdi bir haftalık hamileyim.... Evet zor bir süreç yaşıyorsunn ama sonu güzel olunca herşeyi unutuyorsun. ALLAH herkesin gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…