merhabalar, 3 cü ayım bu klomene başlıcam gene ama rahimde 2 adet kist var toplam büyüklük 7 cm ama doktorum kist varken bu tedaviye başladı. başladığında yani kistleri biliyorduk bişey olmaz dedi evet bişey olmuyor? sözde bu ay başka bişey denicekti kistlerin tedaviyi baskılaığını düşündüğünü sölyemişti. ama gene klomen diyor anlamadım gitti?
özel bi günü yok tatlım, ne gün verdiyse doktor al ve hemen başla,gebe kalındıktan sonra bebek 3 aylık oluncaya kadar kullanılıyor ,hergün yemekten sonra ve aynı öğünde kullanmaya çalış...merhabalar.folik hangi günde başlanılmalı?
bende kist falan yok herşey normal ama hamile kalamdım 8 aydır bugün gene tahlil yaptırdım cuma alıcam sonuçları doktor klomen verdi birde pregnyl 5000 verdi klomene bugün başladım ama pregnyl i piyasada yokmuş bulamadım şimdi kafama takılan klomenin kist yaptığı söyleniyo bende de yaparsa diye korkuyorum neyapayım şimdi yaaa
canım ben iki aydır kullanıyorum klomeni ve benim adetlerimde gecikme yaptı bu ay beş gün geciktirdi bende kist yaptığından korkuyorum.bazı arkadaşlarımızda kist yapmıs salı günü randevum var bakalım kist yapmışmı bendede ama klomen adet gecikmesi yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?