Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar, ben gecen ay klomeni kullandım 5 gün, ve gecen hafta perşembe iğneyi vurundum, benim sıkıntım çikolata kisti, ameliyatla aldırdım, 4 ay oldu ama hala gebelik yok(( çikolata kisti olup da klomenle hamile kalan var mı aranızda? bana bi umut olun lütfen, adetime 6 gün var cok umutsuzum, ve aşırı kasık ve bel agrım var((

doktordan yeni geldim klomen ve çatlatma kullanmıştım bu ay ilk defa ama yumurta çatlamadığı için kiste dönüşmüş.divina verdi doktor onu içecem bu ay kist için.

canım ben de de pco var klomen kullanıp hamile kaldım ama 600 e kadar cıktı beta hcg ve düşükle sonuçlandı bir daha hamile kalamdım...eğer kistin 5 cm den küçükse boşuna aldırmışsın çünkü o ameliyat yapılırken yumurtalık etrafında olan folükülerde alınıyo buda bir infertilitesebei oluyor maalesef şimdi 2 aşılam yaptırdık ama yinedeolmuyo nasip artık....

slm kızlarrrr
bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde yarım 5 gün 12. günü gittiğimde 5 tane yumurtam vardı 17-15 mm iki tanesi çatlatma iğnesi verdi doktorum ertesi gün ilişki dedi bakalım adetime 7 gün var rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdi dr.geldim morelim bozuldu biraz, bende klomen kullandım ve 3 tane istenilen büyüklükte yumurtam oluştu ve pregnyl adında iğne oldum.bugün beta hcg ye bakıldı sonuç 1.98 yani düşük dr sonuç negatif ama yinede iyi yumurtaların cvp veriyo önemli olanda bu zaten dedi.şimdi adet olmayı beklicem ve klomene tekrar başlıcam bakalım sonuç ne olacak.hcgnin 5 mi olması gerekiyo ve bu tedaviyi görüpte hamiş kalan varmı.şimdiden teşekkürler ALLAH hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda inş.

tatlım önce cok sabırlı olmak gerekiyo çünkü elimizde olmayan şeyler var haytımızda sen tedavilerine düzewnli git ayrıca birde doktor cok sık değiştirme....

arkadaşlar bende de 2 gün önce pregnu yaptırdım 2 doz ama hiç ağrım olmadı acaba yumurta çatlamamış mıdır iğneyi yaptırmadan önceki gece çok ağrım oldu acaba o zaman mı matladı bu iğneyi vurup
yumurtası çatlayıp da ağrısı olmayan var mı

cvp verdiğin için teşekkür ederim gerçekten çok sabır gerektiren bi süreç aslında kafamada takmıyorum ama insanın içinde kalıyo bişeyler.dr.dan çok memnunum aslında benim adet düzensizliğim vardı yumurtalarım gelişmiyodu onun sayesinde çok yol katettiğime inanıyorum ama aklıma takılan bişey var rahim filminin çekilmesi gerketiğini dr.mu söylüyo bana hiç öyle bişey demedide bende muaynede ultrasonla görülebiliyomu diye düşündüm.tedaviye başlamadan önce kanalların açıkmı kapalımı diye bakılması gerekmezmi?çok uzun oldu kusura bakmayın ALLAH inş en kısa zamanda dualarımızı kabul eder.

yha kızlar yokmu bu şekilde ilk ay hamile olan her sayfayı okuyamdm okuduklarımdada yoktu banada bu ay doktor klomen o bittiktn 4 gün sonra faln 2 tane pregyln 5000 verdi onları vuruldum ilişki günlerinide söledi bnmde kasıklarımda ağrı oldu bir kaç gün sonra bende belirtimiki acba die düşünüyordum bakalım yha biz gün aşırı giriyorduk ilişkiye ama eşimn mesaileri yüzünden 4 gündr giremiyoz inş oda buqünlere denk gelmemiştir ve bu ay hamile kalabilirim

bence çok güzel hatta süper maşallah diyelim dikkat et.

kızlar doktor sizlere saat vermedimi çatlama ignesi olduktan sonra 24.saatte ve 36 saatte ilişki öneriyor mesela pazartesi akşam 8 çatlama oldun salı akşam 8 ilişki öneriyor bide ogün sabah yani çarşamba sabah 8 diyelim.daha sonra gün aşırı ilşki öneriyor ama oda bidün yapıyorsun bigün yapmıyorsun (rahmi yormamak için) Adetine 7 8 gün kala ilişkiyi kesiyorsun

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım.sormak istediğim bir kaç şey var yardımcı olursanız cok sevınırım.bende adet düzensizliği var hormonlarla ilgili problemden kaynaklanan.doktorum klomen tedavısıne başladı.bu ilaç hormonlarıda düzenlemeye yardımcı oluyormu.bu ay 2. kutuya başladım .bana çatlatma iğnesinden bahsetmedi.bu ay düzenli olarak adet gördüm ilk kullanmamda.adet olmam yumurtalarımın çatladığı anlamınamı geliyor.?aynı zamanda klomenın kist yaptığından bahsetmiş arkadaşlar adet olduğuğum için kist oluşmamıştır değilmi? biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.cvp verırsenız cok memnun olurum

merhaba arkadaşlar.ben siteye yeni üye oldum.yazılarınızı okudum ve geçmişe döndüm.şuan 3 aylık bebegim var.bende aşılama yöntemiyle gebe kaldım.adet düzensizligi vardı ve yumurtalarım gelişmiyordu.2-3 ay klomen kullandım fakat doktorum çatlatma ignesi vermemişti.o yüzden başarısızlıkla sonuçlandı.doktorumu degiştirdim.ben biranönce gebe kalmak istedigim için direk progen isimli iyneyle yumurtaları geliştirdik ve çatlatma ignesinden 2 gün sonra spermi direk rahmime verdiler.şans%20 dedi doktorum.bende sizin gibi bekleyişteydim ama dayanamayıp 5 gün erken kan testi yaptırdım.sonuç pozitifti hatta degerler çok yüksek çıktı.doktorum çogul olabilecegini söyledi ama şuan nur topu gibi bir oglum var.allah sizlerede nasip etsin arkadaşlar.size tavsiyem şu olabilir.lütfen moralinizi yüksek tutun ve inanın.kafayada çok takmayın.inanın sonucu etkiliyor.saygılarımla

slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.hepinize sevgiler :) bende klomen kullanıyorum.bir yıldır evliyim fakat 6 aydır korunmuyorum. dr.a gittim yumurtalıklarımın biraz tembel olduğunu söylediler ama yumurtlama olduğunu gördüler.dr. klomen kullanmamı söyledi fakat bunu 3 ay kullan daha sonra kontrole gel dedi.siz anladığım kadarıyla her kullandığınız ay yumurta takibi yapıyorsunuz ama ben yapmadım 3 aydır mesela. acaba yanlış yapılan yada yanlış giden bişiler mi var yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…