selam kızlar, ben gecen ay klomeni kullandım 5 gün, ve gecen hafta perşembe iğneyi vurundum, benim sıkıntım çikolata kisti, ameliyatla aldırdım, 4 ay oldu ama hala gebelik yok(( çikolata kisti olup da klomenle hamile kalan var mı aranızda? bana bi umut olun lütfen, adetime 6 gün var cok umutsuzum, ve aşırı kasık ve bel agrım var ((
tatlım önce cok sabırlı olmak gerekiyo çünkü elimizde olmayan şeyler var haytımızda sen tedavilerine düzewnli git ayrıca birde doktor cok sık değiştirme....merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdi dr.geldim morelim bozuldu biraz, bende klomen kullandım ve 3 tane istenilen büyüklükte yumurtam oluştu ve pregnyl adında iğne oldum.bugün beta hcg ye bakıldı sonuç 1.98 yani düşük dr sonuç negatif ama yinede iyi yumurtaların cvp veriyo önemli olanda bu zaten dedi.şimdi adet olmayı beklicem ve klomene tekrar başlıcam bakalım sonuç ne olacak.hcgnin 5 mi olması gerekiyo ve bu tedaviyi görüpte hamiş kalan varmı.şimdiden teşekkürler ALLAH hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda inş.
arkadaşlar eşiminde test yapması gerek hangi doktora gitmesi lazım?hangi bölüm testi yaptırır?
ürolojiye gitmesi gerekiyor ama 5günlük bir perhis lazım....
sormak istediğin ne olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.....çok sağol.
arkadaşlar eşiminde test yapması gerek hangi doktora gitmesi lazım?hangi bölüm testi yaptırır?
slm kızlarrrr
bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde yarım 5 gün 12. günü gittiğimde 5 tane yumurtam vardı 17-15 mm iki tanesi çatlatma iğnesi verdi doktorum ertesi gün ilişki dedi bakalım adetime 7 gün var rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?