slm arkadaşlar. bişey sorucam! siz klomen yada iğne tedavisi sırasında kilo aldınız mı ? kilo durumunuz nedr? ben hamilelik öncesi kilo vermek istiyorum ama klomen kullandığım için mesela zayıflamaya yardımcı ürün olan elma krom'u kullanmıyorım. acaba kullansam bişey olur mu sizce? hamilelik öncesi diyette yapılmaz diyolar napıcamı şaşırdım. hem gebelik için uğraşıyorum hemde kilo için.sıkıldım bu durumdan yaa.. yardımcı olursanız sevinirim. :) bu arada bebeği olan herkesi kutluyorum. allah bağışlasın...
bende normal yollarla diyet mi yapsam yoksa şu ilaçlardan kullansam mı diye düşünüyorum. dr.a sorsam kullanma der heralde bilemiyorum ama kilolu hamile kalmakta istemiyorum.iki stres yetiyo yani şimdi :)ben fostimon kullanıyorum iğne olarak. ama öyle bariz bi kg almadım fakat iğneye başladığımdan beri ekmek yemiyorum kaydirigubbakcemile3
bende normal yollarla diyet mi yapsam yoksa şu ilaçlardan kullansam mı diye düşünüyorum. dr.a sorsam kullanma der heralde bilemiyorum ama kilolu hamile kalmakta istemiyorum.iki stres yetiyo yani şimdi :)
SİZ BEBEK SAHİBİ OLMA KONUSUNDA DAHA YENİSİNİZ SANIRIM BU YOLDA :) KİLOLARI BU KADAR TAKTIĞINIZA GÖRE :) ALLAH Bİ EVLAT VERSİNDE KİLO HALLOLUR ARKADAŞIM :Saruboceq:
özür dilerim buyuk harfle yazmak bağırmak anlamına geliyodu bu forumda ama ben farketmemişim buyuk yazdığımı
arkadaşlar bişey danışacağım size.. klomen hapı kullandım ve dün sabah 11,00 çatlama iğnesi pregnly.5000 iki kutu vuruldum..bugun sabah kasık ağrısı oluyor ve şu saatlerdede aşırı bel ağrım var aynı anı adet ve bel tutulması gibi..sizlerdede böyle belirti oldumu iğneden dolayı cevaplarsanız sevinirim eşimde merak ediyor..sevgilermirmirmirmir
bendede agrı vardı hemde oyle bır agrı dıkı yuruyemıyordum 1 hafta oldu ıgneyı vurulalı halende ara ara da oluyor oncekı sayfalarda cogu kımsede de boyle agrılar omus ınsallah hamıle kalırsın Rabbım yuzunu guldursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın cok sevındım arkadasım senın adına:ecrin_bebek::ecrin_bebek::teytey::teytey:
allah sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah...
teşekkür ettim
ayrıca bütün sitedeki hanımlara ve herkese allah sağlıklı,sıhatli bir çocuk nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?