Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Bu tedaviyi uyguladm iğneyi vuruldum ve şimdi bir haftalık hamileyim.... Evet zor bir süreç yaşıyorsunn ama sonu güzel olunca herşeyi unutuyorsun. ALLAH herkesin gönlüne göre versin..

Allah tamamına erdirsin..:Saruboceq:inşallah bakalım bende bu tedaviyi uyguluyorum..adetime 4 gün kaldı ve çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile

şu anda sinirimden hırsımdan ağlıyorum mafoldumben

bu ay günde iki tane klomen içmeme rağmen sadece bir tane yumurtam oluşmuş ve o da 19mm. oysa geçen ay günde bir tane içtiğimde bile 21 mm olmuştu. doktor yine çatlatma iğnesi yaptı, yumurtan yeterli büyüklükte olsun dedi ama ben acayip hayal kırıklığına uğradım. çünkü ben birden fazla yumurtam olur diye bekliyordum. hadi olmadı bari bi tanesi adam gibi büyüseydi mafoldumben

Allahım bir ay daha boşa mı gitti yoksa artık dayanamıyorum sinir hastası oldum
mafoldumben

Hurremm hiç sinirlenme böyle işte morel çok önemli ben aşıdan sonra BCHG değerim yüksek çıkmıştıı yani değere göre hamileydim iki gün sonra gittiğimde değer düşmüştü keseye tutunamadığı söylendi evet çok üzüldüm ama doktorumun dediği tek şeyy sabır lazım ve stresten uzak durmak gerekiyor eğer bilinçaltı yapılırsa dahada zorlaşırmışş yanii düşünmeden yaşamaya çalış. Ben öyle yapmaya çalışıyorum

mrb kızlar ben yeniz üye oldum bu ay aşılama yaptırmak istedim ve klomen kullandım daha sonra pregynl iğne vurdurdum 14 şubatta adet görmemem lazım dua edin bana

Giriş tarihi: Dec 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

yarın mail günü unutmayalım arkadaşlar ne yazılacak nereye gönderilecek en kısa zamanda belli olacak

günaydınlarr kızlarrr ARKADAŞLAR DESTEKLERıNı BEKLıYORUZ

slm arkadaşlar bende 26 ocakta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum adetime 6 gün var ama çatlıyorum meraktan geceleri artık uykum kaçmaya başladı düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo allah hepimize sabır versin

amin canım..umarım hamile olursun ama olmazsa da üzülme..kaçıncıyı oldun..

sevim benim ilk klomen ve iğnem adetime az kaldı ama hiç bir belirtim yok ne gebelik nede adet kafaya takmayım diyorum ama olmuyo moralim çok bozuk doktorumda kızıyo stres yapma diye eme elimde deil

merhaba arkadaşlar benim evliliğimde 5 sene bitti ve hiç bi sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyodum 3 sene boyunca gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç, yaptırmadığım tahlil kalmamıştı sizinde kullandığınız yumurta yapıcı ilaçlar çatlatma iğneleri ardından ilişki ve bekleyiş ama sonuç sıfır
sonra aşılamayı denemek istedim 1.de olmadı 2.de doktorumu değiştirdim ve sonuç oğluşum..
bence o ilaçlarla hiç zaman kaybetmeyin ve aşılamayı deneyin
ve sakın ümidinizi kesip vazgeçmeyin.

saol arkadaşım ama kimi arkadaşımızda klomen ilacı iğnesiz olarak bile işe yarayabiliyor..daha dün 2 hamile arkadaşımızın haberini aldık..ben de 2 aydır malesef işe yaramadı ben de aşılama ya geçeceğim 1-2 ay içinde..zaten 2 en fazla 3 denemede olumsuz ise diğer aşamaya geçmek gerekiyor...

bu ay da olmadi arkadaslar cts adet oldum, son bir kez daha ilac tedavisini deniyim dedim ve dun adetin 4. gunu doktora gittim. Ne yazik ki iki yumurtaligimda da kocaman kist olusmus, halbuki 20 gün once igne vurulurken hicbisey yoktu tertemizdi. bu ay tedaviye ara veriyoruz dedi.. ama rahim ici tabakan yeteri kadar kanamamis kalin gorunuyor, adet miktarında farklılık var mı? agrin var mi filan diye sordu.. hicbir sorunum yok ?? yeniden adet olabilirsin 10 gun sonra dedi. neden boyle oldugunu ve sorunu anlamadim, sen kafana takma diye surekli beni sakinlestirme calisiyor doktorum :) vuslat baska bahara kaldi

üzülme arkadaşım , zamanı geldiğinde bebişlerimizi alacağız bizde kucağımıza..bu ilacın zaten en büyük yan etkisi kist yapma olasılığı..o yüzden en fazla 3 ay kullanılıyoo[/QUOTE]

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum umarım hepimiz muradımıza hayırlısı ile ereriz ben ikibuçuk yıllık evliyim evliliğimin sekizinci ayından itibaren gitmediğim dr. kalmadı üçüncü ovitrelle çatlatma iğnem dün yapıldı ayrıca iğne kol yada göbekten olabiliyor kullandığım ilaçlar her defasında ümitlerimi biraz daha bitirmişti bir önceki adetimde dr yine kist duruyor demişti ama ben aktardan aldığım bitkisel ilaçlar sayesinde kisti bitirdim ve iki adet yumurta oluştu kendiliğinden biri çatladı diğerine çatlatma iğnesi yapıldı dr bile bu duruma şaşırdı lütfen sizde bunu bir düşünün umarım güzel haberleri paylaşırız emin olun çok faydası olacaktır.
:CüvCüv:

merhaba ben daha önce 3 ay klomen kullandım genelde her ay 2 tane yumurtam oluştu ve yumurtaların boyutları 18mm ile 20 mm ulaştı daha sonra dr. çatlatma iğnesi verdi o nu kullandım ama gebelik oluşmadı.

Arkadaşlar ikinci prengyl 5000mg iğnem vurdurmam gerekiyor ama bulamıyorummmm bu konuyla ilgili bilgi verebilcek varsa çok iyi olur.

ben eczaneden buldum arkadaşım .2 tane vardı elinde ama ben bir tane aldım.mart ayında üretimde olacakmış sanırsam.birde kahramanmaraşta olan hemşire arkadaşım hangi doktora gidiyorsun ?adı ne doktorun

merhaba,
bende bu ay klomen kullanmaya başladım.Pazartesi ölçümlerim yapılacak. Geçen ay sponten oluşan 1 yumurtam vardı onun için pregnyl kullandık ama olmadı malesef. Her ay yeni bir umutla başlıyoruz :) dilerim o ay bu aydır. Sizlerden öğrenmek istediğim 10. 12. ve 14. günlerde olması gereken yumurta büyüklüğü nedir? Herkeze bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…