Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umarım tüplerinde sorun yoktur.yoksa eğer doğal yolla da hamile kalabilirsin yumurtlamanda da sorun yokmuş.
ama uzun zamandır korunmadığınız halde kalamdıysan çatlatma iğnesi verebilir size.
tedavi ilk bunla başlıyor çünkü.
devlet karşılamıyor malesef ne iğneyi ne de hapı .ama yalnız ovitrella iğne için rapor yazdıran var doktoruna .nasıl oluyor bilmiyorum tabi ödeme kriterleri de vardır mutlaka .araştırırsın artık

Selam arkadaşlar
Benim progesteron 23 çıktı ve iğnenin üzerinden bugün 15 gün geçti ama ben çatlatma iğnemi adetimin 11. günü vuruldum çünkü klomenle adetin 10. günü yumurtalar 22mm 18 mm 16mm olmuştu yani erken iğne oldum şimdi test yapsammı yoksa adetimin 28. günü nü mü beklesem? çünkü henüz bugün adetimin 25. günü.

arkadaslar devlet bir kismini karsiliyor ilaclarin ama genel total in sadece yuzde 40i yani benim oyle oldu.
bir de asilama icin 2 kez, tup bebek icin de 2 kez sanirim bu ucretleri karsiliyor, sonrasina karismiyor malesef.
hsg den sonra dogal yolla cok hamile kalan da var cunku anjiyo gibi ufak tikanikliklar varsa onlari aciyor.
bu arada benim kasik ve bel agrilarim oldu. gogusler de cok agridi ve hala agriyor.

--------------------------------------------------------------------------------

mrb bende 23 martta ovitrelle çat.iğnesi vuruldum iğneden 1 hafta sonra test yaptırdım sonuç 12.50 çıktı doktor 3-4 gün sonra testi tekrarla dedi madem test tekrar edilcekti neden bana 1 hafta sonra test yaptır dedi anlamadım boşu boşuna beni az da olsa ümitlendirdi.Sizce sonuç nasıl nerdeyse her bölüme yazdım.

cnm genelde hep igneden 2 hafta sonra bakiliyor ve bi daha tekrar ediliyor
doktorun sanki biraz erken istemis gibi ama bi bildigi de olabilir onla bi konus bence
en kisa zamanda guzel haberler alman dilegi ile

[Merhaba,

Bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek sahibi olmak için bir çok doktora gittim eşim de bir sorun olmadığını bende sadece prolaktin hormonumun yüksek oluşundaan ötürü sıkıntı olabileceğini söylediler Dostinex verildi yaklaşık 1 senedir hapı kullanıyorum Şimdi bana güven veren bir doktor buldum bu ay reggl olduktan 3.gününden başlamak üzere yumurta geliştirici 10 gün iğne vuruldum sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum Bu cumarteside aşılama yaptırdım ufak bir acı hissettim bakalım hamile kalabilecekmiyim o kadar çok doktor gezip herkes o kadar farklı şeyler söylediki hep sonun da hayal kırıklığı yaşadık inşaallah Allah bir çocuk hem bana hemde isteyenlere verir Aşılama sonrasında ne kadar sonra test yaptırmek gerekir Aşılamayı ilk yaptırıp hamile kalan varmı yada yaşadığınız tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim

Arkadaşlar Klomenle Prengyl iğnesinin üçüncü ayından sonra adetim gecikti 5 gün idrar testinde çift çizgi çıktı doktoruma gittim ve kan verdim değerlerim 400,82 çıktı ve galiba sonunda oldu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Sabrın sonu selamettir diye buna denir galiba..

canım senin adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın bebişini..
darısı bizim başımıza artık :CüvCüv:

ya kizlar lutfen biri bana cevap yazsin ben bu ay klomen kullandim doktor bana yumurtalarin gelismis bu ay olmazsa asilama yapacaz dedi ama ben bakiyorum en azindan 3 ay felan kullanmissiniz siz acaba neden doktor bana asilama onerdi baska bir hastalikmi var yoksa yumurtalarimi gelistigi icin catlayamiyor felanmi

canım ben aşılamayla hamile kalmış biri olarak sana deneyimlerimi aktarmak istiyorum ben 4 5 ay serophone ve prengly igneyle yumurta catlatma tedavisi gördüm serophone günde iki tane içmiştim ve bi büyümeye 4 5 tane yumurtam büyüyodu 19 18 20 mm civarı çatlatma ignesi vurunuyodum ilişki ama olmamıştı bi türlü sonra ben memuriyetim dolayısıyla atandım başka bi ile eşimden 6 ay ayrı kaldım 6 ayın sonunda tayinle eşimin yanına geldim sonra burda işin ehli olan bir profösöre gittim daha önce yaşadım tedaviyi anlattım oda artık sen o evrelerden geçmiessin direk aşılama yapalım dedi tabi bende pko var prolaktin hormonumda o zamanlar yüksekti bu prof prolaktine felan hic bakmadı tek baktığı fsh lh e2 değerleri oldu fsh 9 küsür lh 8 küsür e2 50 küsürlü bi değer çıktı değerlerimin aşılama için uygun olduğunu söyledi bana günde sadece bi klomenle tedavi başlattı sonra yumurtalarım ilaca güzel yanıt verdi 2 tane güzel yumurtam büyüdü prof ilaçla büyüyen yumurtaların 20 22mm olmasını beklerim ben dedi burda okuyorum bazıları 17 18 mm ye gelince doktorlar çatlatma ignesi yaptırıyolar ama benim doktor 20 22 mm olmasını bekledi adetimin 14.günü çatlatma ignemi vurundum 16.günü aşılamam yapıldı gayet rahat geçti sonra bir hafta sonra progesteron testi yumurta kalitemi ölcmek için o deger 45 çıkta güzel yumurtlamışım 1 hafta sonrasındada beta hch ve sonuç pozitif allahıma şükürler olsun hiç beklemiyodum bile simdi haftaya pazartesi ultrason muaynem var sabırsızlıkla onu bekliyorum benim hikayem böyle canım işin ehli bi doktor olması gerçekten çok önemli önce rabbimin sonra doktorumun sayesinde hamile kaldım darısı senin başına inşallah cok uzun oldu kusura bakma canım

slm kızlar.... bende klomen kullandım bu ay bugün doktora gıttım 1 tane yumurtam olusmus yanı büyüyormus.. bana catlatma ignesi yazdı 2 tane Pregnyl 5000 yalnız zor bulunuyormus cünkı kalkmıs bu ılac.. bizde eczaneleri dolastık ve sonunda kalanlardan bulduk..
benim yumurtam catlamıyormus ondan ıgne yazdı .???

coooooooooooooook heycanlıyım insallah olur.......... yalnız bana 2 igne yazdı ben 1 catlatma ıgnesı vuruluyo sanıyodum

merhaba bende bu ay kulemen kullandım ilk defa ve pregnum iynesi vuruldum 5000 lik iki tane verdi ama ben 1 5000 lik buldum 1500 lik buldum iki tane vuruldum ve doktor ikigün perhiz verdi ve anlıcanız başladık hakkımzda hayırlısı diyorum ben istbuldayım pregnum iynesini nerden buldunuz her ilktimale karşı soruyorum birdaha lazım olursa diye herkesin hakkında hayırlısını versin yüce rabbim

merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.bende pco hastasıyım ve yaklaşık 3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi vuruluyorum.pregnly piyasada pek bulunmuyor o yüzden muadili ovirtelle yi veriyorlar ama yinede benim dr un pregenly e daha çok güveniyor.bu ay ilk defa bir eczanede pregenly i buldum elinde 50 tane varmış ve 3 tane aldım.stok yaptım yani.ama umarım gerek kalmadan bu hamiş olurum.ve bu ilacı arayanlara elimdekileri veririm.

slm arkadaşlar ben adetimin 2. günü klomen kullandım bugün içmicem pzt si dr gidip yumurtalık durumuna bakılacak benm sormak istediğim şey adet biter bitmez 3 gün arka arkaya ilişkiye girilmesi gerekiyomuş ben yapamadım bunun bi tarifi var mı bu ilacı kullanırken ne zamn ilişkiye girliecek ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…