kızlar hormon sonuçlarım normal sperm sonucumuz normal bi hsg kaldı yumurtlama da oluyor eğer hsg de temiz çıkarsa bendemi bu ilaçları kullanacağım birde bu tür ilaçları devlet karşılıyormu?ssk lıyım lütfen birşeyler yazın.
pregnyl iğneden 2 hafta sonra belli olur dedi doktorum.
ancak kanda mı belli olur???
idrarda mı ???
nolur bi cevap verin
Arkadaşlar Klomenle Prengyl iğnesinin üçüncü ayından sonra adetim gecikti 5 gün idrar testinde çift çizgi çıktı doktoruma gittim ve kan verdim değerlerim 400,82 çıktı ve galiba sonunda oldu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Sabrın sonu selamettir diye buna denir galiba..
canım senin adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın bebişini..
darısı bizim başımıza artık :CüvCüv:
[Merhaba,
Bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek sahibi olmak için bir çok doktora gittim eşim de bir sorun olmadığını bende sadece prolaktin hormonumun yüksek oluşundaan ötürü sıkıntı olabileceğini söylediler Dostinex verildi yaklaşık 1 senedir hapı kullanıyorum Şimdi bana güven veren bir doktor buldum bu ay reggl olduktan 3.gününden başlamak üzere yumurta geliştirici 10 gün iğne vuruldum sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum Bu cumarteside aşılama yaptırdım ufak bir acı hissettim bakalım hamile kalabilecekmiyim o kadar çok doktor gezip herkes o kadar farklı şeyler söylediki hep sonun da hayal kırıklığı yaşadık inşaallah Allah bir çocuk hem bana hemde isteyenlere verir Aşılama sonrasında ne kadar sonra test yaptırmek gerekir Aşılamayı ilk yaptırıp hamile kalan varmı yada yaşadığınız tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?