Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım sizlere. Ayın 8'inde çatlatma iğnemi oldum ve bugun iğneden sonra 13. gunum. Ayın 11'inde doktora gitmiştim ve 20 gun içinde adet olmazsan gel demişti. Daha 13 gğn var doktora gitmeme. İğne olduğum tarihi baz alırsak ve bugun yani 13. gunde idrardan test yaparsam hamile olup olmadığımı öğrenebilirmiyim? Kasığımda azda olsa ağrı var ve sürekli akıntım var. Online olanlar cevap verirse çok sevinirim... Çok teşekkür ederim.

arkadaşlar merhaba ben bir şey ssormak istiyorum. biz de aşılama yaptırmak istiyoruz. benim merak ettiğim bu aşılama öncesi çatlatma iğnesini herkese mi yapıyorlar. yani ben daha önce doktora gittiğimde yumurta oluşumunun, sayısının ve büyümesinin çok yerinde olduğunu söyledi. sonraki takipde de çatlamış artık demişti. bu aşılama için çatlatma iğnesi şart mı nasıl oluyor acaba??

arkadaşım evet çıkar ama nakadar sağlıklı olur onu bilmiyorum çünkü bu iğneden sonra pozitif çıka biliyormuş ilacın etkisiymiş ben yaptım pozitif çıktı bu şekilde çıka biliyormuş beklememiz daha sağlıklı...

arkadaşım evet çıkar ama nakadar sağlıklı olur onu bilmiyorum çünkü bu iğneden sonra pozitif çıka biliyormuş ilacın etkisiymiş ben yaptım pozitif çıktı bu şekilde çıka biliyormuş beklememiz daha sağlıklı..

İğneden sonra 13. günde eczaneden aldığım idrar testi ile test yaptım sonuç negatif çıktı. Hala adet olmadım ama bilemiyorum. Hamile olmuş olsam negtif çıkarmıki?

mrb ben 1 sene kullandım senı karatmak ısteme ama hala gebe kalamadım ama sorunun yoksa kalırsın merak etme

Merhaba arkadaşlar 7 haziranda doktorum kullanmam için serophene verdi cumartesiye kadar kullanmamı söyledi.Daha sonra çarşamba günü kontrole gittim.yumurtalıklarımın çok iyi bir şekilde büyüdüğünü söyledi.Ve 1 kutu pregnyl 5000 iğne verdi.İğneyi vurulduktan sonra günaşırı birlikte olmamızı söyledi.İğneden 5 gün sonra yaptığım testte pozitif çizgisi biraz silik olarak çıktı 2 gün sonra yaptığım diğer testte de aynı şekilde pozitif gösteren çizgi biraz silik olarak çıktı.Acaba hamilemiyim ? Bu kadar erken sonuç belli olur mu acaba ? serophene kullanırken hamile kalmış olabilir miyim ? Adet zamanım daha gelmedi...

çatlatma iğnesinin içinde hcg olduğu için çıkıyor. ve etkisi 10 günde çıkıyormuş. onun için drlar çatlama iğnesinden 14.gün sonra test yapın diyor.

merhebalar...gecen hafta 22 sinde catlatma ignesi vuruldum bugun 8.gunum ,umarim bu ay tutar klomen tedavisini ilk uyguluyorum,beklemedeyim...5 yasinda bi oglum var,ikincisi olmadi yaklasik iki senedir,hayirlisi

merhabalar bende ayın 15inde çatlatma iğnesi vuruldum ve son adet tarihim 5 haziran acaba iğneden kaç gün sonra adet olunuyor ve acaba kandan baktırsam bir sonuç alırmıyım?? lütfen deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum..:Saruboceq:

çatlama ignesinden 14 gün sonra yani adet gününü beklemene gerek yok yarın kan testi yaptır çıkar yada bir gün daha bekle ama gerek yok çıkar

benim 11 günde hastalandım senin bugün tam 14 gün olmuş bugün bile belli olur hadi haber ver adet sancın varmı peki benim olmuştu hemde 8 günde başladı belirti yoksa şanslısın

benim 11 günde hastalandım senin bugün tam 14 gün olmuş bugün bile belli olur hadi haber ver adet sancın varmı peki benim olmuştu hemde 8 günde başladı belirti yoksa şanslısın

canım bende daha bi belirti yok, benimde normalde adetten bi kaçgün önce ağrılarım olur ama şimdi bişi hissetmiyorum yada psikolojik olarak ben öle düşünüyorum..Aslında bende baktırmak istiyorum ama eşim gününü bekle diyor, benim üzüleceğimi düşündüğünden, zaten haziranın 5inde adet olmuştum, her zaman öne gelir adetim, bakalım ayın 5ine kadar olmazsam pazartesi kan testi yaptırrım artık.Ya umutlanmak istemiyorum, hem korkuyorum hem heyecanlıyım..ne garip işlermiş yaa bunlar..

bu arada sanada üzüldüm inşallah gelecek ay olur..Rabbim hayırlısını versin canım..Bol dua ile İnşAllah..

merheba ben yeniyim..gecen hafta ayin 22 sinde pregny vuruldum,beklemedeyim,suan progestan kullaniyorum insallah bu ay hamile kalabilirim,,,,,

merheba ben yeniyim..gecen hafta ayin 22 sinde pregny vuruldum,beklemedeyim,suan progestan kullaniyorum insallah bu ay hamile kalabilirim,,,,,

canım inşAllah kalırsın..İyi haberlerini bekleriz..Bakalım bende bekliyorum üstte yazmıştım belki okumuşsundur..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…