Arkadaşlar daha öncede yazmıştım sizlere. Ayın 8'inde çatlatma iğnemi oldum ve bugun iğneden sonra 13. gunum. Ayın 11'inde doktora gitmiştim ve 20 gun içinde adet olmazsan gel demişti. Daha 13 gğn var doktora gitmeme. İğne olduğum tarihi baz alırsak ve bugun yani 13. gunde idrardan test yaparsam hamile olup olmadığımı öğrenebilirmiyim? Kasığımda azda olsa ağrı var ve sürekli akıntım var. Online olanlar cevap verirse çok sevinirim... Çok teşekkür ederim.
arkadaşım evet çıkar ama nakadar sağlıklı olur onu bilmiyorum çünkü bu iğneden sonra pozitif çıka biliyormuş ilacın etkisiymiş ben yaptım pozitif çıktı bu şekilde çıka biliyormuş beklememiz daha sağlıklı..
Merhaba arkadaşlar 7 haziranda doktorum kullanmam için serophene verdi cumartesiye kadar kullanmamı söyledi.Daha sonra çarşamba günü kontrole gittim.yumurtalıklarımın çok iyi bir şekilde büyüdüğünü söyledi.Ve 1 kutu pregnyl 5000 iğne verdi.İğneyi vurulduktan sonra günaşırı birlikte olmamızı söyledi.İğneden 5 gün sonra yaptığım testte pozitif çizgisi biraz silik olarak çıktı 2 gün sonra yaptığım diğer testte de aynı şekilde pozitif gösteren çizgi biraz silik olarak çıktı.Acaba hamilemiyim ? Bu kadar erken sonuç belli olur mu acaba ? serophene kullanırken hamile kalmış olabilir miyim ? Adet zamanım daha gelmedi...
İğneden sonra 13. günde eczaneden aldığım idrar testi ile test yaptım sonuç negatif çıktı. Hala adet olmadım ama bilemiyorum. Hamile olmuş olsam negtif çıkarmıki?
Bu iğne adet geçiktirmesi yapıyormuş birde benim hep pozitif çıkıyor ama ilacın etkisi diyorlar 14 gününde bende test yapıcam daha sağlıklıymış...benimde kafam karışıkk valla nolacaz böyle bilemiyorum...sen hala hasta olmadınmı adet günün geçtiyse mutlaka kan testi yaptır ..
İğneden sonra 13. günde eczaneden aldığım idrar testi ile test yaptım sonuç negatif çıktı. Hala adet olmadım ama bilemiyorum. Hamile olmuş olsam negtif çıkarmıki?
Bu iğne adet geçiktirmesi yapıyormuş birde benim hep pozitif çıkıyor ama ilacın etkisi diyorlar 14 gününde bende test yapıcam daha sağlıklıymış...benimde kafam karışıkk valla nolacaz böyle bilemiyorum...sen hala hasta olmadınmı adet günün geçtiyse mutlaka kan testi yaptır ..
Dün iğneden sonraki 15. gunumde ve yine idrar testi yaptım negatif çıktı. Henüz adet olmadım. Doktora ayın 1 inde gidicem bekelemedeyim ben.
merhabalar bende ayın 15inde çatlatma iğnesi vuruldum ve son adet tarihim 5 haziran acaba iğneden kaç gün sonra adet olunuyor ve acaba kandan baktırsam bir sonuç alırmıyım?? lütfen deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum..:Saruboceq:
benim 11 günde hastalandım senin bugün tam 14 gün olmuş bugün bile belli olur hadi haber ver adet sancın varmı peki benim olmuştu hemde 8 günde başladı belirti yoksa şanslısın
merheba ben yeniyim..gecen hafta ayin 22 sinde pregny vuruldum,beklemedeyim,suan progestan kullaniyorum insallah bu ay hamile kalabilirim,,,,,
canım inşAllah kalırsın..İyi haberlerini bekleriz..Bakalım bende bekliyorum üstte yazmıştım belki okumuşsundur..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?