- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
canım bende daha bi belirti yok, benimde normalde adetten bi kaçgün önce ağrılarım olur ama şimdi bişi hissetmiyorum yada psikolojik olarak ben öle düşünüyorum..Aslında bende baktırmak istiyorum ama eşim gününü bekle diyor, benim üzüleceğimi düşündüğünden, zaten haziranın 5inde adet olmuştum, her zaman öne gelir adetim, bakalım ayın 5ine kadar olmazsam pazartesi kan testi yaptırrım artık.Ya umutlanmak istemiyorum, hem korkuyorum hem heyecanlıyım..ne garip işlermiş yaa bunlar..
bu arada sanada üzüldüm inşallah gelecek ay olur..Rabbim hayırlısını versin canım..Bol dua ile İnşAllah..[/QU
Benimde pregnyl iğnesi vurulduktan sonra 14 günüm ve geçen ay beşinde olmuştum bende test yapsam sonuç çıkarmı yoksa biraz daha bekliyeyimmi..
Benimde pregnyl iğnesi vurulduktan sonra 14 günüm ve geçen ay beşinde olmuştum bende test yapsam sonuç çıkarmı yoksa biraz daha bekliyeyimmi..
oyle ,benim de 6 gunum var ama ben progestan da kullaniyorum,sen kullanmismiydin
4 aydır klomen ve pregyl kullanıyorum yumurtalar büyüyor ama hala sonuc negatif:uhm:
ben 4 aydır kullanıyorum benim doktorum 1 tane klomen veriyor.Fazlası kist oluştururmuş bende anlamadım sizinkilermi doğru benimki çok şaşkınım.bu arada klomenin böyle bir etkisi şaşırtıcı.Belki fazla yumurtadan olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?