Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hakkımızda hayırlısı olsun..ne güzel olur yaa sende bende, isteyenler hep hamile kalsa..valla kendimin olmuş gibi seviniyorum burda birisi hamile olduğunu söylediğinde..

Benimde pregnyl iğnesi vurulduktan sonra 14 günüm ve geçen ay beşinde olmuştum bende test yapsam sonuç çıkarmı yoksa biraz daha bekliyeyimmi..[/QUOTE]

canım ben dün gece hastalandım malesef.. senağlama..İnşAllah sen hastalanmazda hamile kalırsın.bugün moralim çok bozuk ama napalım..Durmak yok yola devam :))) Rabbim hayırlısını versin..Sana dua edicem inş hamiş olursun..

Benimde pregnyl iğnesi vurulduktan sonra 14 günüm ve geçen ay beşinde olmuştum bende test yapsam sonuç çıkarmı yoksa biraz daha bekliyeyimmi..

canım ben dün gece hastalandım malesef.. senağlama..İnşAllah sen hastalanmazda hamile kalırsın.bugün moralim çok bozuk ama napalım..Durmak yok yola devam :))) Rabbim hayırlısını versin..Sana dua edicem inş hamiş olursun..[/QUOTE]

igneden sonra kacinci gununde hasta oldun

oyle ,benim de 6 gunum var ama ben progestan da kullaniyorum,sen kullanmismiydin

yok ben kullanmadım..ben bişi anlamadım ya..ben dekort, klomen ve ovitrelle kullandım ama malesef olmuyor ya..Psikopata bağlayacam yakında..aslında tedaviyi bile bırakmak istiyorum artık..bunaldım..senağlamasenağlamasenağlama

Merhaba
Saçma bir soru olacak ama;
Eczacı pregnyli hazırlarken şişeyi sallamadı. Yani sulandırma sıvısını toza ekledikten hemen sonra şırıngaya geri çekti. Acaba ilacın karışması için beklememesi ya da şişeyi tarif ettiği gibi sallamaması aldığım dozun düşük olmasına sebep olabilir mi? ÇÜNKÜ:doz 2500 üniteydi. Hepsini vurulmadım yarısını oldum.

kızlar günaydın ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve 5 tane olgun yumurtam var belki bir tanesi çatlamıştır, güya o çatladıysa 6 tane oluşmuş ve bu 5 ini çatlatamamış. iki tanesi 6.5 cm yani 60 mm lik olmular ve yumurtalığımda sıvı oluşmuş 2 gece hastanede yattım, şuanda bol bol su tüketmem gerekiyormuş ,bu şekilde bir klomen etkisi duydunuzmu?

ben 4 aydır kullanıyorum benim doktorum 1 tane klomen veriyor.Fazlası kist oluştururmuş bende anlamadım sizinkilermi doğru benimki çok şaşkınım.bu arada klomenin böyle bir etkisi şaşırtıcı.Belki fazla yumurtadan olmuştur

çok fazla yumurta oluşmuş, klomen bana çok fazla etki yaptı.

bende 2 kere kullandım ama olmadı bu ay ki reglimi de oluyorum sanırım lekelenmeler başladı. Ben günde iki tane ve 5 gün süreyle kullandım hep. Bir daha ki aya da memlekete gideceğiz annemler bize gelecek biraz kalacaklar öyle gideceğiz yani çalışma olamıcak ama Eylül'de hormon testini yinelicem fsh yüksekti ama önceden sorun yoktu birkaç aydır sorun vardı belki düzelmiştir kullanmak zorunda kalmam İnşallah... Ama kullanacaksam da çatlatma iğnesi de vurdurmak bir de öyle denemek istiyorum benim ilk kullandığımda 14. gün gittiğimde çatlamıştı yumurtam iğnesiz. Bu seferde büyümüş ama daha çatllamamıştı bir hafat içinde çatlar dedi doktor ama tutmadı..

kıslar ya bende pazar akşamı yani 3 gün önce pregnyl kullandım şimdi karnımda şişkinlik var sizce ne zaman geçer

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. benim sorunum doktor klomen verdi 5 gün kullandım günde bir tane ve tekrar çağırdığında herşey yolunda dedi birde crınone jel verdi onu kullanıyorum ve adetime 7 gün kaldı ama kasıklarımda sancı var ve belimde çok ağırıyor ara arada vücudum kasılıyor acaba bu ilaçlardanmı oluyo iştahım çok açıldı midem bulanıyor anlıyamıyorum banada yardımcı olun lütfen.. rabbim herkezin gönlüne göre versin herşeyi inş tez zamanda bebişler gelir amiiinn:Saruboceq:

Eklentiler

• $Baby_crawling.gif
    10,9 KB · Görüntüleme: 37
arenn sana mesaj yazdım temmuzda aşılama olanlara okurmusun lütfen :)

mrb arkadaşlar, klomenle ilgili sizlere sormak istiyourm. bu ay günde 1 tane klomen kullandım ancak kendi kendime kullanmış oldum. klomenden sonra mutlaka çatlatma iğnesinin olması gerekiyor mu? doktora gitsem mi yoksa çatlatma iğnesi olmadan doğal yoldan denesek mi karar veremiyorum. çatlama ile ilgili sağlığa zararlı bir şeyler oluşabilir mi kafama takıldı??

doktorun seni yumurta takibi için çağırmadımı eğer çağırdıysa ve yumurtan kendiliğinden çatlamışssa gerek yok iğne vurulmaya ama hiç gitmediysen bilemiyorum doktorunun seni yönlendirmesi gerekCADIARZU

klomen doktora danışılmadan alınmaması gereken bir ilac yumurta büyüyüpte çatlamazsa ciddi sorunlar olabilir. çatlatma iğnesini de kafana gore yapamazsn. Ltfn bunları vitamin hapı gibi algılamayın ciddi bir yumurta takibi gerektirmektedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…