Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 3 ay klomen kullandım ev 3.ay yumurtalıgım gelıstı ve bu ıgneyı kullandım ama sonuc husran oldu

Arkadaslar 3-4 ay cocugumuz olmadı, 1 sene bekliyelim dedi doktor 1 sene gecti, klomen kullandım bu ay 2 tane yumurtan olmuş dedi ama kac mm oldugunu söylemedi, dünde catlatma ignemi oldum, garantiye alayım diye ilişkiye dün aksamdan basladık ama bende agrı filan hic bişey yok hic bişey hissetmiyorum, sadece biraz agresiflik var rabbim hepimiz için hayırlısını versin dualarım sizinle, sizde benden eksik etmeyin...

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...ben 3 defa klomen kullandım malesef hiç birinde olmadı bundan 15 ay once düşüğüm olmuştu ondan sonra hamile kalamadım doktor rahım fılmi istedi korktım bir daha da gitmedim...artık oluruna bıraktım bi kaç ay daha beklıycem umarım olurr allah herkesin gönlune göre versin

bendaha orgahutna ve pregnyl kullanmadım klomen vemerıonal kullanıyorum ama yumurta sayısı az napmam gerek bılemedım

kızlar bu pegnyl iğneyi nerden buluyosunuz ben dün akşama kadar bu iğneyi aradım yok piyasada kaldırıldı dediler

Kızlar bende pregnyl arıyorum ama bulamıyorum. 28 aralıkta iğne olucam ama nasıl bullucam bılmıyorum. Yardımcı olurmusunuz. Istanbulda oturuyorum.

arkadaşlar İstanbul Kadıköy'de Tuba Eczanesinde pregnyl 500 iğneyi bulabilirsiniz.
ecz. numarası = 0216 346 90 53

kızlar mrb bende klomen kullanmaya başladım bugü adtimin 5. günü. iğneyi de 3 ocakta gittiğimde bakacak ne zaman vurulcam diye. yalnız kafama takılan birşeyde sizden yardım istyorum. bana 1 kutu yazdı pregnyl eczane de normalde 2 kutu veriyoruz. neden sana 1 kutu yazmışlar dedi. acaba doktor mu yanlış yazdı. normalde de heryerde bulunmuyor. acaba 1 tane daha mı alsam.:44:

merhaba kızlar. benim dr. ıkısnınde aynı şey olduğunu soyledi. 4kez kullandım. pregnly 5000 2 adet kullandım. pregnyl bulamadıgım zaman olıvıum kullandım ama 1 tane.
dr. arasındakı farkı sordum. farkı sadece fiyatı dedi. normalme olıvıum 1,5 kullanılması gerekiyormuş ama hem fıyatı acısından hemde ayarlama acısından 2 ığne vurdurmuyorlarmış.
o yuzden pregnyl 5000 iğnesinin 2 tanesi doz acısından tam geldiği için onu 2 adet veriyorlarmış.
umarım acıklayıcı anlatabilmişimdir. yinede bir sorunuz olursa görüşelim.

Bu arada ben bu akşam iğne olucam. ve perşembe günü aşılamam olucak inşallah.
ciğeri benim gibi yanan anne adaylarının dualarına muhtacım...

olivıum dediiğin ovitrellemi arkadaşım

mrb arkadaşlar.bende bu ay 5 gün klomen kullandım pazartesi günüde pregnyl çatlatma iğnesini vurundum.birkaç gündür de göğüs uçlarım acıyo.bu iğneden mi kaynaklanıyo ya da hamilemiyim bilmiyorum.böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirmi?

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza klomen tedavisine yeni başladım bugün iğnemi vuruldum umarım sonuç iyi olur hayırlısı ben ankarada yaşıyorum pregnly iğnesini biraz zor buldum eczanelerde yok depoda varsa ordan getirtiyorlar allah herkesin gönlüne göre versin:

merhaba canım bende ankaradayım ama pregnyl bulamadım sen nerden aldın ayy bulamadım tüm gün

merhaba canım ben dikmen de buldum eczanelerde yok depodan getirdiler sen nerde oturuyosun

selam kızlar prengly igne bende 3 gun once vuruldum bakırkoydekı capacıty nın karsısında sevgor eczanesınden bulabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…