kızlarrrrrr banada doktor bu ay klomen verdi 5 gündür kullanıyorum aslında hiç bir yumurtlama problemim ve hormon sorunum yok ama gebe kalamadım yarın kontrolüm var acaba banada bu çatlama iğnesinden vuracaklarmı sizce ayrıca bugün sağ tarafımda kalktığımdan beri şiddetli bir ağrı vardı şimdi baya hafifledi ilaçtanmı acaba yoksa kistmi oluştu çok gegin ve tedirginim bilgilerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum (bu arada perdeli rahime sahibim)
merhaba kızlar. benim dr. ıkısnınde aynı şey olduğunu soyledi. 4kez kullandım. pregnly 5000 2 adet kullandım. pregnyl bulamadıgım zaman olıvıum kullandım ama 1 tane.
dr. arasındakı farkı sordum. farkı sadece fiyatı dedi. normalme olıvıum 1,5 kullanılması gerekiyormuş ama hem fıyatı acısından hemde ayarlama acısından 2 ığne vurdurmuyorlarmış.
o yuzden pregnyl 5000 iğnesinin 2 tanesi doz acısından tam geldiği için onu 2 adet veriyorlarmış.
umarım acıklayıcı anlatabilmişimdir. yinede bir sorunuz olursa görüşelim.
Bu arada ben bu akşam iğne olucam. ve perşembe günü aşılamam olucak inşallah.
ciğeri benim gibi yanan anne adaylarının dualarına muhtacım...
olivıum dediiğin ovitrellemi arkadaşım
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza klomen tedavisine yeni başladım bugün iğnemi vuruldum umarım sonuç iyi olur hayırlısı ben ankarada yaşıyorum pregnly iğnesini biraz zor buldum eczanelerde yok depoda varsa ordan getirtiyorlar allah herkesin gönlüne göre versin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?