bende yenıyım ve cok saskolozum kızlar bana yardım edın ayın 2 adet oldum 3 doktora gıttım klomen verdı ben 4unde klomen basladım bugun bes gun ıctımm ıcmeye basladıgından ıtıbaren 10 gun gecmesı gerekıomus bılgınız varmıı ????adetımın 12 gunu yani yarın ıgneyı vurulacam ama yarın ılıskıye gırmelımıyım uzerınden kac saat gecmelı bana ıkı tane ıgne verdı ıkısını aynı anda aynı sırıngaya doldurup bır keredemı vurulacagımm?????????bırde jel verdı onu ne zamn basladınız kullanmaya ???? ayy cok acemı buldum kendımı dk anlattı ama basımda dır dır bırı bıse konusuodu bıse anlamadım((( yardım edın lütfenn:96::96:
bende yenıyım ve cok saskolozum kızlar bana yardım edın ayın 2 adet oldum 3 doktora gıttım klomen verdı ben 4unde klomen basladım bugun bes gun ıctımm ıcmeye basladıgından ıtıbaren 10 gun gecmesı gerekıomus bılgınız varmıı ????adetımın 12 gunu yani yarın ıgneyı vurulacam ama yarın ılıskıye gırmelımıyım uzerınden kac saat gecmelı bana ıkı tane ıgne verdı ıkısını aynı anda aynı sırıngaya doldurup bır keredemı vurulacagımm?????????bırde jel verdı onu ne zamn basladınız kullanmaya ???? ayy cok acemı buldum kendımı dk anlattı ama basımda dır dır bırı bıse konusuodu bıse anlamadım((( yardım edın lütfenn:96::96:
Numarası yokkı pekı ıgnenın vurulus seklını soyleyın en azındannn ???? Plssssss
Selam arkadaşlar
Ben de aranıza yeni katıldım 1.5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz henüz olmadı yaşım ise 34. Ankarada iki doktora gittim bende yumurtlama problemi var ama klomen ile yumurtlama istenilen büyüklüğe ulaşıyor size sorum ben 7-8 ay klomeni sürekli kullandım kist falan oluşmadı çok şükür fakat uzun süre klomen kullanmanın zararı varmıdır? ve klomeni hiç kullanmadan doğal yöntemlerle yumurtaları geliştirici bir yöntem biliyormusunuz?
Herkese teşekkürler
valla katıp karmışım yazdıklarımı((
evet tatlim dogru soyluyorsun ben birsey anamadigim icin bir sey yazmadimsana bnce daha anlayabilecegimiz sekilde yazabilirsen belki yardimlarimiz donunabilir
slm arkadaslar bende aranıza bugun katıldım. klomen kullanımından sonra sabah pregnly ignemide vuruldum.. bakalım artık bekleme aşamasındayım. işallah olur. allah hepimizin gönlüne göre versin...
ben klomen kullandim ama bnde kist yapti arti buyutmedi hic yumoslari ama prengly kullandim ise yaradi sukurler olsun ki ikinci asilamada tutdu...insallah seininde tutar bebeisin seninle olur insallah
merhaba kızlar bende bu ay klomenle akip yaptırım ve 4 tane yumurta oldu geçen hafta pazartesi akşam 18:35 te pregnyl iğne oldum ve salısabah akşam çarşam akşam ve perşembe akşam değelerndirdik benim kasıklarımda ağrılar var sanki adet olacakmışım gibi ama aşırı akıntıda avr beyaz pregnyl in bet değerini yükselttiğini biliyorum sırf çift çizgiyi görmek için iğneden 4gün sonra test yaptım tabiki çift çizgi çıktı bugün iğneden sonraki 8. gün test yaptım öylesine oda pozitif silik ama belli çizgi yani presgnylin etkimidir sizce ne zaman gerçek değer çıkar acaba ?
iyi günler arkadaşlar
banada doktor klomenini eşdegeri olan serophene verdi
10 gün sonra tekrar gel igne tedavisi vericem dedi.
ama benim merak ettigim ben 24 günde bir regl oluyorum 10 gün sonra yumurta çatlamazmı acaba.
doktorada ulaşmak mümkün degil.serophene beş günlük.
bilgisi olan var mı
kadser inşallah 14 gün sonrada pozitif sonucu görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?