Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim sana okadar cok yardimci olmak isterdimki ama hic bir fikrim yok bnde klomen kullnamistim 6ay boyunca ama kolmen kullanirken falan igne olalarim yoktu bnce en guzeli sen ac dr.telefon cunku en dogru yaniti o verir sana birde herkesin genelde tedavilieri farkli oluyor..en guzeli dr.tel ac derim ben

bencede dr unu ara sor canım.hayırlısı olsun şimdiden..

Numarası yokkı pekı ıgnenın vurulus seklını soyleyın en azındannn ???? Plssssss

canim 118 den bilinmeyen numara servisinden ogrenebilirsin ogrenemezsen bile ignen nasil bilmiyorum ki normal siringa seklindemi yoksa kalem gibi mi bnm yumurtalaiklari buyutmek icin puregon isminde igne ve kalem seklindeydi dr.kac mg onerdiyse ona gore ayarlaniyordu arkasindan sonra sag veya sol tarafina gobegini bas parmak ve isaret parmaginla sik sonrada vurcagin yere alkol veya kolnya ile temizle bnde alkol yoktu kolnyayla yaptim bir gun sagima vurdum sonraki gun soluma ilacinin ismini istersen googleden gir vidyolari falan yaz ignenin ismini yazdikdan sonra o sana gosterir daha iyi anlarsin dr.verdigi zaman bu igneni nasil vurulacagni soylemedi mi veya eczaneden aldigin zaman..

bende adetimin 5 günü klomen kullanmaya başladım doktorum yumurtalıklarımın büyüdüğünü ve hazır olduğunu söyledi bugün adetimin 14 günü iğneyi akşam 8 de yaptırıcam 36 saat sonrada birlikte olmamızı söyledi inş bu ay hayırlısıyla bebişe kavuşuruz

Selam arkadaşlar
Ben de aranıza yeni katıldım 1.5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz henüz olmadı yaşım ise 34. Ankarada iki doktora gittim bende yumurtlama problemi var ama klomen ile yumurtlama istenilen büyüklüğe ulaşıyor size sorum ben 7-8 ay klomeni sürekli kullandım kist falan oluşmadı çok şükür fakat uzun süre klomen kullanmanın zararı varmıdır? ve klomeni hiç kullanmadan doğal yöntemlerle yumurtaları geliştirici bir yöntem biliyormusunuz?
Herkese teşekkürler

selam bnde klomen kullandim 6 ay boyunca gunde dortane ama olmadi benm yumurtaliklarim hic buyumediler aksine kist yapti bnde dr.soylendim kizdim bagirdim butun hinicima aldim birde ben pco hastasiyim bnm kistler yetmezmis gibi birde bana kist uretti dr.um...ama dr.umu degistirdim bana soyledigi neden bukadar uzun sure klomen kullandirmis anlamadim bir turlu zaten uzun sure kullanildigi zaman klomeni kist yapar arti sen pco hastasisin buna da daha yatkinsin falan demisti sonra bana puregon isminde gobekden igne verdi catlama ignesi olarakda pregnyl verdi ikinci asilamami oldum bekliyorum sonucumu..cok dikkat et klomen kullanirken

slm cici hanımlar ben bişi sorucaktım hani adetin 21. günü progesterona bakılıyoya madem hamile olunduğu belli olunmuyo neden bakılıyo bu hormona bununla ilgili bilgisi olan varmı benim 14.8 çıktı nasıl acaba yslm ben soracaktımki hani adetin 21. günü progesterona bakılıya

Son düzenleme:
valla katıp karmışım yazdıklarımı ((

evet tatlim dogru soyluyorsun ben birsey anamadigim icin bir sey yazmadimsana bnce daha anlayabilecegimiz sekilde yazabilirsen belki yardimlarimiz donunabilir

ya okadar acelem vardıki aslında ben onu özel olarak bir arkadaşa yazacaktım sonra kopyala yapıştır yaptım onun için bu karışıklık oldu ( neyse esas konu şu canım adetin 21. günü progesterona bakıldı benim 14.8 çıktı fakat doktorum gebe olup olmadığımı söylemedi neden baktı o zaman bu hormona anlamadım ve değerlerim normalmi???

ayrıca bugüüüün adet günüm olmamayı bekliyorum :))

slm arkadaslar bende aranıza bugun katıldım. klomen kullanımından sonra sabah pregnly ignemide vuruldum.. bakalım artık bekleme aşamasındayım. işallah olur. allah hepimizin gönlüne göre versin...

slm arkadaslar bende aranıza bugun katıldım. klomen kullanımından sonra sabah pregnly ignemide vuruldum.. bakalım artık bekleme aşamasındayım. işallah olur. allah hepimizin gönlüne göre versin...

ben klomen kullandim ama bnde kist yapti arti buyutmedi hic yumoslari ama prengly kullandim ise yaradi sukurler olsun ki ikinci asilamada tutdu...insallah seininde tutar bebeisin seninle olur insallah

merhaba kızlar bende bu ay klomenle akip yaptırım ve 4 tane yumurta oldu geçen hafta pazartesi akşam 18:35 te pregnyl iğne oldum ve salısabah akşam çarşam akşam ve perşembe akşam değelerndirdik benim kasıklarımda ağrılar var sanki adet olacakmışım gibi ama aşırı akıntıda avr beyaz pregnyl in bet değerini yükselttiğini biliyorum sırf çift çizgiyi görmek için iğneden 4gün sonra test yaptım tabiki çift çizgi çıktı bugün iğneden sonraki 8. gün test yaptım öylesine oda pozitif silik ama belli çizgi yani presgnylin etkimidir sizce ne zaman gerçek değer çıkar acaba ?

ben klomen kullandim ama bnde kist yapti arti buyutmedi hic yumoslari ama prengly kullandim ise yaradi sukurler olsun ki ikinci asilamada tutdu...insallah seininde tutar bebeisin seninle olur insallah

teşekkur ederim canım iyi dileklerin için bak senın ne guzel tutmuş allah bızede nasıp eder işallah. benımde ıkı gunum gectı aslında test yapmadım daha. sen nekadar zamanda yapmıştın.

iğnenin etkisi vücutta 14 gün diye biliyorum canım ama işallah hamilesindir 15 - 16 . gün falan tekrar yap bakalım. sonuc nolcak.

iyi günler arkadaşlar
banada doktor klomenini eşdegeri olan serophene verdi
10 gün sonra tekrar gel igne tedavisi vericem dedi.
ama benim merak ettigim ben 24 günde bir regl oluyorum 10 gün sonra yumurta çatlamazmı acaba.
doktorada ulaşmak mümkün degil.serophene beş günlük.
bilgisi olan var mı

kadser inşallah 14 gün sonrada pozitif sonucu görürsün.

canım bu kaygıları bende yaşadım doktor klomeni 5 kullan bırak ve 5 ara ver ve gel dedi bende senin gibi endişelendim ozamana kadar çatlamazmı diye hata bi günde verdiği tarihten erken gittim ama korktuğum olmadı yumurtalar i,sitediğimiz büyüklükteydi hatta bi gün sonra dahada iyi olacaktı yani demek istediğim doktoruna bırak kendi,ni bence
bu arada bana gelince inş. ama bakalım adet ağrılarım başladı hayırlı bakalım :))

arkadaşlar bende buay klomen ve çatlama iğnesi oldum bakalım bekliyorum rabbiim hayırlısıyla nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…