beyzacım nasılsın
ne var ne yok
ne durumdasın canım
merhaba,,,
bende klomen ve çatlatma iğnesi kullaniyorum bu 2. Ayim..ayni zamanda bu ay rahim filmi de çektirdim.sonuç süper çikti...
Bu akşam adetin 12.günü bakalim yumoşlarimiz kaç mm olmuşlar...
Nilüfercim
galiba ben regl olucam
yani hamiş değilim bence
çünkü gögüslerim falan açiyor
ne dersin
merhaba.bugun ıgnemı olalı 2.gunum.strestenmıdır bılmem ama yuzumde sıvılceler cıkmıs bırkac tane.acaba ıgnenın etkısımı?yada erken mı adet olucam?bu kadar cabuk sıvılce cıkmazdı ..senağlama
bu iğnenin ne gibi yanetkileri var bende anlamadım
vurulduğum günden beri belim ağrıyor
midem bulanıyor
listenin devamı kızlar beyza, bebegim ,ask böcegi ,deasy ,rosem yokmu arttırannnn
merhaba,,,
bende klomen ve çatlatma iğnesi kullaniyorum bu 2. Ayim..ayni zamanda bu ay rahim filmi de çektirdim.sonuç süper çikti...
Bu akşam adetin 12.günü bakalim yumoşlarimiz kaç mm olmuşlar...
evet herkese cevap yazdım sanırım kızlar şimdi benden haber vereyim doktordan 1 saat kadar önce geldim ve biraz gerginim doktor sıvı oluştuğunu söyledi tam bişiy açıklamadaı gebelik testi verdi kafam çok karışık umarım yumurtalıklarımda bir sorun oluşmamıştır klomen ve çatlama iğnesini kullananlar varmı böyle bir durumla karşılaşan kızlar merakla cevabınızı bekliyorum
evet herkese cevap yazdım sanırım kızlar şimdi benden haber vereyim doktordan 1 saat kadar önce geldim ve biraz gerginim doktor sıvı oluştuğunu söyledi tam bişiy açıklamadaı gebelik testi verdi kafam çok karışık umarım yumurtalıklarımda bir sorun oluşmamıştır klomen ve çatlama iğnesini kullananlar varmı böyle bir durumla karşılaşan kızlar merakla cevabınızı bekliyorum
kızlar neler olduğunu bende tam olarak anlamadı ben geçen salı 5 gün geçikmeli regl oldum ve biliyosunuz bu arada 2 kez kan testi yapmıştım gebe değilim ama doktor rahimde sıvı gördü banada gösterdi yuvarlak büyük bir boşluk var kese gibi yani ondan gebelik testi istedi sanırım ama ben gebe olduğumu sanmıyorum ve o sıvının ne olduğu hakkında bir bilgim yok doktor tahlili yaptır sonuca göre konuşuruz dedi
canımmm bak bende burdayım..gebelik testi mi verdi?aaa gebelikten mi şüphelendi yani görünmüyor falansa neden acaba:uhm: Canım klomen ve çatlama ignesi bende kullandım.hatta bidahaki adetimde yine kullanacagım klomen.igne vurulmayacagım ama.çok gerek görmedikçe vurulmak istemiyorum.acıkcası korkuyorum yumurtalıkların işleyişini daha çok bozar diye.klomen kullanacagım.bende geçen ay korkmuştum kist falan yapıyo demişlerdi igne için ama bişy olmadı.korkma tatlım bişy olmaz.doktorun ne yapacagını bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?