Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzacım nasılsın
ne var ne yok
ne durumdasın canım

beyzacım nasılsın
ne var ne yok
ne durumdasın canım

TTLIM İYİ SAYILIRIM.....
BU GÜN ADETİMİN 12.GÜNÜ....
5.GÜN KLOMENE BAŞLADIM 5 GÜN SABAH AKŞAM 2 DOZ İÇTİM
AYRICA ADETİN 9.GÜNÜ RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM...
HER İKİ TÜP TE MUNTAZAM ŞEKİLDE AÇIKMIŞ:Saruboceq:
BU AKŞAM DOKTORA GİDECEĞİM BAKALIM YUMURTALAR KAÇ TANE VE KAÇ MM OLMUŞ....
BELKİ BU GECE VEYA YARIN ÇATLATMA İĞNESİ OLURUM....
İŞTE BÖYLE B AYKİ KOŞTURMAMa.s.

bende beklemedeyım canım yarın kontrole gıdıcem bakalım benım yumurtalar ne alemde bu ay klomenıde dogru dürüst içemedim sen igne vuruldun sonucunumu beklıyosun?

o stresten canım benim vücudumda sivicesiz yer kalmamıştı nerdeyse rahat ol

merhaba,,,
bende klomen ve çatlatma iğnesi kullaniyorum bu 2. Ayim..ayni zamanda bu ay rahim filmi de çektirdim.sonuç süper çikti...
Bu akşam adetin 12.günü bakalim yumoşlarimiz kaç mm olmuşlar...

hoşgeldin tatlım burdada buluştuk ha bu iki konuda hepimizin ne güzel inş.yumuşlar kıvama gelmiştir hadi bakalım

Ya gerçekten doktorumun dediği gibi sabir isteyen bir iş
bu tedavi
allah hepinizden razi olsun ne mutluki ayni sorunlarimiz olmasina ragmen
hepimiz birbirimize destek olutyoruz
rabbim hiç birimizin kucağini boş birakmasin kizlar

Nilüfer nasil yani anlamadim
kaç gün oldu ki senin

evet herkese cevap yazdım sanırım kızlar şimdi benden haber vereyim doktordan 1 saat kadar önce geldim ve biraz gerginim doktor sıvı oluştuğunu söyledi tam bişiy açıklamadaı gebelik testi verdi kafam çok karışık umarım yumurtalıklarımda bir sorun oluşmamıştır klomen ve çatlama iğnesini kullananlar varmı böyle bir durumla karşılaşan kızlar merakla cevabınızı bekliyorum

kacıncı gunudu bugün

canımmm bak bende burdayım..gebelik testi mi verdi?aaa gebelikten mi şüphelendi yani görünmüyor falansa neden acaba:uhm: canım klomen ve çatlama ignesi bende kullandım.hatta bidahaki adetimde yine kullanacagım klomen.igne vurulmayacagım ama.çok gerek görmedikçe vurulmak istemiyorum.acıkcası korkuyorum yumurtalıkların işleyişini daha çok bozar diye.klomen kullanacagım.bende geçen ay korkmuştum kist falan yapıyo demişlerdi igne için ama bişy olmadı.korkma tatlım bişy olmaz.doktorun ne yapacagını bilir.

kızlar neler olduğunu bende tam olarak anlamadı ben geçen salı 5 gün geçikmeli regl oldum ve biliyosunuz bu arada 2 kez kan testi yapmıştım gebe değilim ama doktor rahimde sıvı gördü banada gösterdi yuvarlak büyük bir boşluk var kese gibi yani ondan gebelik testi istedi sanırım ama ben gebe olduğumu sanmıyorum ve o sıvının ne olduğu hakkında bir bilgim yok doktor tahlili yaptır sonuca göre konuşuruz dedi

kız bak bende merak ettım şimdi neden gebelik testı verdi doktor hamilemısın yoksa hadi hayırlısı

yaa niye gittin gene kısss.neyse işin vardır heralde yoksa bizi bırakmazsın sen.hadi hayırlısı olsun bakalım neler dicek doktor.

yok gitmedim canim girip çikmak zorunda kaliyorum çaliştiğim için ya bilmiyorum gebelik olsa çikarda 2 defa test yaptim neler oluyo anlamadim dk aradim şimdi yerinde yoktu 10 dk sonra tekrar arayacağim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…