Geçen ay oluşan yumurta çatlamadiysa kaliyor vücutta
ve bir dahaki adet döneminde atiyorsun canim
ama bunun için sana bu ay tedavi uygulamamasi gerekiyor normalde çünkü benim doktorum o kalan yumurtalarin zamanla kiste dönüşebileceğini söylüyor ve bana sirf bu yüzden iki ay doğum kontrol hapi vermişti
arti birde üstüne adet görmüş olabilirsin benim eltim 2 ay adet gördü
2. Ayda bayilmişti doktora gitti
doktor iki aylik gebe olduğunu söyledi bizde şaşirmiştik
iyi canım sevindim bişy olmadıgına.hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile5biraz önce konuştum doktorla gebelik yokmuş endişelenicek bişey yok dedi yumurtalıklarda bir sorun yokmuş ben bu ay tedavi olmuyom zaten canım 16 mm miş yumurtam başkada bişey söylemedi bilmiyorum bakalım bu ay ne olacak kiste dönüşebilirmi yani
iyi canım sevindim bişy olmadıgına.hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile5
amin canım bu ay inş. sende ne ne yok
kızlar hadi havayı dağıtalım birazcık
aklımızdan atalım bir müddette olsa bu sorunumuzu başka şeyler konuşalım
ne dersiniz
Arkadaşimin biri doğumda şu anda kizlar
rabbim bizede tattirir bu heyecani inşallah
canım benimde geçen ayki adetimde klomen kullanmam gerekiyordu kullanmadım.bu ay doktorumda yok zaten ben yokum bu ay dedi diger adetinde klomene başla yine dedi.ama çok şükür son baktıgında yumurtalıklarımda bişy yoktu.ben ilk hormonlarıma baktırdıgımda erken menapoz riskin olabilir demişti doktor.sonra bu doktoru buldum oda önemli bir yumurtlama sorunun yok diyor.hamile kalamama gibi bir durumun yok yumurtlama var korkma dedi.inş yakında olur hepimizin canım.ben kendimden çok eşimi düşünüyorum çünküçocuk için çıldırıyor valla :çok üzgünüm:
olur tatlım ya hepimizin inş. ben çok inanıyorum nasip işi bu kimi bir ayda kimi 1 yılda kimi daha fazla sürede hamile kalıyor ne zaman yazılmışsa o zaman oluyor işte senin kaç ay oldu korunmayı bırakalı benim 15 ay falan oldu sabırla bekliyorum
Kizlar kiş için hazirlik yapan varmi aranizda
şu no frosta atilacak şeylerden
daha erkenmi acaba
canım ben 3 yıllık evliyim ilk 6 ay korundum sonra bıraktık işte hesab et :çok üzgünüm: çok düzensiz adetlerim.evlenmeden öncede böyleydi dolayısıyla yumurtlama sorunu oluyor.bigün tutacak ama ne zaman ...ALLAH bir gün koydu bizlere o günü bekliyoruz işte.bu arada da elimizden geleni yapıyoruz tabi ALLAH herşeye karşı tedbirimizi almamızı emretmiş...off canım öyle bi dünya olmuşuz ki hiçbirşeyin kıymetini bilmiyoruz..insan var tabi insan denirse buna durmadan bebek doguruyor ama sokaga atıyor acımadan,insan var ( bu bizler oluyoruz bi tanecik de olsa bebişi olsun diye ALLAHINA YALVARIYOR ..insanlara şaşırıyorum hemde çok...
evet canım çok haklısın öyle olsun zor elde edilen şeyin kıymeti daha çok bilinirmiş bizde daha iyi anne ve babalar oluruz inş. senin adet düzensizliğin için ne diyor doktor neden kaynaklanıyormuş yumurtlaman ilaçsız olmuyormu tatlım dk ne zaman başvurdun yenimi(şu anki halim:)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?