Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim benim sadece kasik ağrisi yapti başka da hiç bir problem yok ... Kasik ağrilarim yeni başladi...

canm bende kolmen kullandım adetn 16. gunu cağırdı doktor yani gectığmız pazartesi iğne yı yaptı bana kasıklarımda benmde çok ağrı olduu yumurlaıklarıma doğru gn aşırı ilişkı onerdi bn bu ığneı bkere daha olmuştum ama kalmadım bu 2. sefer olusum inş bu ay gzel haberler alırımmm hepiniz alırsınız sen nezamn oldun iğneyii cnm

kızlar yanıt yazan olursa çok sevinirim ben geçen ayın 20 sinde iğne yaptırdım dün ve bugün kahve akıntım var dün azdı bugün daha koyu sizde de aynı sıkıntı oldu mu dr bana adetin 3. günü gel demişti tutmazsa şimdi hangi günü kıyas alacam.

bizimde sebebsiz 1 yıl oldu bebeğimiz olmuyor , yumurta takibi yapalım önce dedik , çatlatma iğnesi oldum bi şe olmadı , bu ay kendim klomen kullandım ama dr a gitmedim acaba kendiliğinden çatlar mı ? korkuyorum kist oluşur diye ,
eşime test yaptıramıyoruz.. dr um artık isyan etti

klamenden üçüncü ayım da dün hüsranla sonuçlandı. dünden beri çok kötüyüm acaba aşılama için doktora gitsemmi diye düşünüyorum artık. klomenden umudu kestim çünkü.. inşallah doğru bir karar verebilirim

Kızlar Merhaba;
Bende 3 aydır klomen tedavısı goruyordum bu ay yumurta olustu 20mm boyutunda dun ıcınde catlatma ıgnesını vurulmamı ıstedı aksam saat 9da onuda vurdurdum.Yarın tekrar gıdıcem ve aşılama yapılacak cok umutlanmak ıstemıyorum ama elımde degil sizce şansımız varmı?
Bana catlatma ıgnesınden sonra ılıskıye gırmeyın asılamaya kadar dedı doktorum burda okuduklarımda tam tersı cok kafam karıstı bilgisi olanlar benı aydınlatırsa cok sevınırım.

bende bu ay klomen kullandım dün adetimin 12. günüydü doktor 2 tane yumurta var ama 9mm dedi 12 günde çatlatma iğnesi olanlar varmış kaç günekadar bu çatlatma iğnesi yapılıyor yani en son kaçıncı gün yapılabilir doktor cuma günü tekrar gel dedi o zamana kadar büyürmü beklemek çok zor ben ilk hamileliğimi yine bu süreçlerden geçerek yaşadım şimdi 2. yi istiyorum yine aynı şeyler zor ama herkesin bir sınavı var bizim de bu heralde rabbim isteyen herkese versin

slm arkadaşlar ben ilk ay klomen ve çatlama iğnem yapıldı 4 yumurtam olmştu doktor büyük ihtimal tutar dedi ama hüsrana uğradım adet oldm.şimdi 2.ay bakalım ne olacak

slm arkadaşlar ben ilk ay klomen ve çatlama iğnem yapıldı 4 yumurtam olmştu doktor büyük ihtimal tutar dedi ama hüsrana uğradım adet oldm.şimdi 2.ay bakalım ne olacak

Slm bende klomen ve catlatma ignesiyle asilama oldum ilki tutmadi tutar dediler tutmadi dun ikinci asilamami oldum ayin yontemle bekliyoruz hayirlisi

ya kızlar bırı bana lutfen acıl cevap versin rica ediyorum klomen bıttı bugun doktor muayne etti pzt günü gel aşılama yapıcaz dedı ama aklıma takılıyo herkes çatlatma ığnesınden bahsedıyo dr.bana o ığneden vurmadı boyle oluyomu anlayamadım ben bı turlu

merhaba arkadaşlar,

bende sizlerin bilgilerinden destek almak istedim. bu ay çatlatma iğnesi vurundum. yumurtalarım büyürken belimin sağ tarafında çok agrı vardı. 5 aralık da iğnem yapıldı dr 36 saat sonra ilişki tavsiye etti birleşme sonrası 8. günüm. geçen ay 23. adet olmuştum bu ay 21 de bekliyoruz. gögüslerim normalden daha fazla şişti ve akıntım arttı beyaz sünen bi akıntı var sağ tarafım yine ağrımaya başladı. sizlerde de boyle oldu mu sizce umutlanmalı mıyım?

arkadaşlar merhaba. mayıs ayından beri bebek düşünüyorduk. ama olmadı. geçenlerde doktora gittik. meğer yumurtam çatlamıyormuş. tedaviye başlayacağız dedi doktor. adetin 2. günü çağırdı. bu tedavi süreci hakkında hiçbir bilgim yok. o gün stresten doktora da soramadım. lütfen bana yardımcı olun.
tedavi sonucunda bebek olmama ihtimali var mı? ne kadar sürer bu tedavi ? kaç ay ya da kaç yıl

arkadaşım korkma oluyor böyle şeyler çatlatma iğneleri var ondan verecektir doktorun adetin düzenlimi?

ben sadece bir kutu klomen kullandım ve daha sonra yumurtalıklarıma bakıldı. 16 milim ve 13 milim arasında değişiyordu geçen ay. doktorum iğne falan vermedi tekrar klomen de kullanmadım. iki ay dene dedi olmazsa rahim filmi çekilecekmiş. niye bana iğne falan vermedi? iğne vermemesi kendiliğinden hamile kalabileceğim anlamına mı geliyor?
neden direkt rahim filmi istiyor?

bayanlar bu konuda daha çok yeniyim. bilgilendirirseniz çok sevinirim

arkadaşım korkma oluyor böyle şeyler çatlatma iğneleri var ondan verecektir doktorun adetin düzenlimi?

sağol canım. inşallah öyle olur. aslında adetim çok düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti. 10-15 gün gecikiyor artık. üstelik çok daha ağrılı olmaya başladı.

sağol canım. inşallah öyle olur. aslında adetim çok düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti. 10-15 gün gecikiyor artık. üstelik çok daha ağrılı olmaya başladı.

canım herşeyin hayırlısı rabbim nasip edecekse mutlaka oluyor inş biran önce hamile kalır güzel haberleri verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…