bugün bir hafta oldu iğne vuralı umudum tükeniyor ne yapcam bilmiyorum bir sitede okumuştum günde bir kaşık bal çörek otu ve tarçın karıştırıp içince oda iyi geliyormuş bugün 3 gün bakalım artık bu arada bu ay tutmazsa aşılama yapmam için ne yapmam lazım bilginiz varsa söyleyebilir mi çok ilaç kullanmak istemiyorum kilo yapıyor 5 kilo aldım ki bunlarda şişkinlik gibi elbiselerim olmuyor
mrb arkadaşlar. ben de 2 aydır klomen ve pregnly kullanıyorum. hiçbir problemimiz yok fakat 2 yıldır hamile kalamıyorum. hiçbir sorunu olmayanlar nasıl bir tedavi sürecinden geçtiğini yazabilir mi? bu ilaçları boşuna kullanıyorum gibi geliyor. pregnly iğnesinin bir yan etkisi var mı? bu ay doktorum 3 gün arayla 2 tane iğne vurdurdu. 2. iğneden 1-2 gün sonra karın ağrısı yaşadım. bir yan etkisi olur mu aceba?
ben iyice umutlarım azaldı herkes soruyor ne oldu diye bende sinir stres git gide artıyor ne yapacağımı bilemiyorum doktora gitsem bana hamile kalmazsan klomenin dozunu yükselteceğim yumurtalarım olgunlaşıyor ama çatlıyor mu çatlamıyor mu bilmiyorum doktorumu değiştirsem ne yapsam bilemiyorum kafam allak bullak sonumuz hayır olsun...
Aşılama yaptıran arkadaşlar bol şans hepinize Allah tez zaman da bebekleriniz versin.Benimde bu ay aşılamam var .Pregnil iğnesini nerden vurdunuz ?göbektenmi yoksa b.y.Doktoruma sormadım ne de kendisi söylemedi unuttu herhalde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?