Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün pregnyl iğnesi olalı tam 16 gün oldu. henüz hasta olmadım ama olacağımı biliyorum. bugün kan testi yaptırıcam ki üzerimdeki stres bitsin.

dün iğneden sonraki 16.günümdü ve kan testi vermiştim. beta hcg 0,1 çıktı. yani hamile değilmişim. bugün de hemen hasta oldum. çünkü belirsiz stresinden kurtulan vücut anında normal seyrine döndü. bazen düşünüyorum da bu hormonlar bizleri nasılda yönetiyor. ve de psikolojimiz herşeyi bazen farklı algılamamıza neden oluyor. acaba bütün bu denemeleri bıraksam mı diye düşünmeye başladım (((

Uzun süredir sessiz ce yazılanları takip eden sessiz okuyuculardan birim 1 haftadır üye oldum Kadınlar klübüne bütün forumları okuyorum....
İsviçre de yaşıyorum evlenip geldim buraya , dil sorunu , yeni insanlar , entegre olabilirmiyim buraya derken 3 yıl bitti ...ilk sene normal seyrinde hamile kaldım 9 uncu hafta gelişimi durdu ve kaybettik bir dahada maalesef gebelik gerçekleşmedi ..

İsviçre deki dr um sürekli bir problemimin olmadığını söyledi tekrar hamile kalacağımı, güya buranın konusunda en iyi dr buydu benim anti müller hormonumun 0.3 olduğunu göremiyecek kadar , 2,5 sene çöp yani ....

Bu arada yaşım şuan 41 benim için her yılın ayrı bir önemi var bu dr bunu bildiği halde bizi oyaladı , haziran da son kez gittiğimizde eşim kendisiyle tartışınca siz ülkenize gidip tüp bebek deneyin dedi .....
Neyse büyük stres girdabında tr geldik temmuzda ailem Bursa da yaşıyor sorduk soruşturduk doktorumuzu belirledik ve gittik , tüp bebek denememiz 13 yumurta oluştu 5 i alındı ama 6 ıncı gün gelişimleri tamamlanmadan parçalandılar umutlar yine çöp ...
Döndük geldik şimdi klomen ve prengly tedavisine başladım , almanya dan geldi ilaçlar periyodumun 5 inci günü 5 gün sabah akşam klomen hap , 1 gün boş ertesi gün yumurtalıklar ne durumda kontrol ardından prengly iğne olucam ....
Prengly iğnenin şöyle bir özelliği var hamile kadının bebek dokusundan yapılan bir iğne yani çok çok önemli üretimi az piyasada satılan diğer benzeri ürünlerle kıyaslanamaz ...
cmtesi son haplarımı alıp pazar dinlenicem pztesi yumurtalara bakılacak aynı akşam 18.00 de iğne olucam kısmetse ...
hepsi bu kadar ... hap kullanmaya başladığımdan itibaren gün aşırı eşle beraberlik , hergün adaçayı ve melissa çayı içiyorum ..
Soğan kürü yaptım şimdi incir kürü yapıyorum dua ediyorum kısmetse hayırlıysa gelip bulack diyorum diyorummm ....
Rabbim tüm isteyen herkesin dualarını kabul etsin ...

kızlar ben hep hazır ovi ile başlayan iğneyi göbekten kendim vuruluyodum. şimdi 2 kutu pregly verdi hastanede vuruldum. sizlerde hastanede mi vuruluyorsunuz bunun etkisi daha az olabilir mi kist yüzünden 3 ayım gitti geçenlerde.
ya çatlatmaz diye endişe ettim. çatlatma akıntısı da gelmedi. gelmesede çatlamışmıdır.

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım rabbim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah. Bende bu ay ilk çatlatma iğnemi vuruldum ama hiç umudum yok.

Kızlar benim ablam da hap ve iğne kullandı ama maalesef yine olmadı. doktor tekrar hap verecek sanaırsam bu süreç 3 hap dozuyla ilerleyecek. sıkıntılı bir dönme. Rabbim tez zamanda herkese versin inşallah... Sonrası aşılama, tüp bebek olacak gibi... Hayat çok zor

31 yaşındayım ve pkoluyum. Klomen ve çatlatma iğnesi ile ilk ay hamile kalmıştım oğluma. 8 ay önce bir bebek daha istedik ama normal yolla olmadı. Bu ay klomen kullandım. 2 yumurtam oldu ama biri gelişmedi. Bugün sol taraftaki yumurtam 20 mm olmuş ve iğne oldum 2 doz. İnş. Hepimizin kuzuları tez zamanda ve sağlıkla gelirler.

31 yaşındayım önce CYCLO PROGYNOVA kullandım 4 gün sonra adet gördüm ardından 5.gün klomen ve bugün pregny 500 iki kutu .ğne vurdurdum ve doktor 36 saat bekleyin dedi ama ben çok tedirginim eşimde de sperm hareketsizliği düşüktü oda yükseldi ama çok moralsizim Allah yardım etsin bekleyip göreceğiz.

ne tesadüf! ben de bu ay ilk defa klomen kullandım, 2 yumurtam oldu sağlıklı, üçüncüsü küçüktü.. bugün sabah biri 19 küsur, biri 21 mm. olduğunu görünce bana da 2 doz pregnyl yazdı doktorum. hemen alıp yaptırdım. c.tesi ve pazar birliktelik önerdi. bir de progestan yazdı. pzrtesi başla sabah akşam içmeye dedi. gebelik oluşursa progestan tutunmasına yardımcı olur, gebelik olmazsa zaten ilacı kesince adet olursun dedi. 13. gün test yapabileceğimi söyledi. Allah yardımcımız olsun. :97:

bugün bir hafta oldu iğne vuralı umudum tükeniyor ne yapcam bilmiyorum bir sitede okumuştum günde bir kaşık bal çörek otu ve tarçın karıştırıp içince oda iyi geliyormuş bugün 3 gün bakalım artık bu arada bu ay tutmazsa aşılama yapmam için ne yapmam lazım bilginiz varsa söyleyebilir mi çok ilaç kullanmak istemiyorum kilo yapıyor 5 kilo aldım ki bunlarda şişkinlik gibi elbiselerim olmuyor

Evet haziran ayında pregnly iğnesi olmuştum ve sonuç olumsuzdu tedaviye bi süre ara vermiştik kafamızı dinlemek için insan o ilaç şu iğne iyice strese giriyor.Bu süreçte yine gebelik olmadı ve tekrar dr.gitmeye başladık bu defa serophene verdi 2 kutu sonrasında ise ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bakalım bugün 10.günüm inş.hayırlı haberler alırım..Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

Evet haziran ayında pregnly iğnesi olmuştum ve sonuç olumsuzdu tedaviye bi süre ara vermiştik kafamızı dinlemek için insan o ilaç şu iğne iyice strese giriyor.Bu süreçte yine gebelik olmadı ve tekrar dr.gitmeye başladık bu defa serophene verdi 2 kutu sonrasında ise ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bakalım bugün 10.günüm inş.hayırlı haberler alırım..Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

Merhaba yazılarınzı okudum o süreçlerden bende geçtim bana doktor klomen ve ardından çatlama için iyine vurmuştu ama gebelik olmadı başka bir doktora gittim bana glukofen kullanmamı ve rahim filimi çekmemi sitedi rahim filimini çektiridm tıkanıklık olmadığını söyledi fakat ben o ay hamile kaldım ve şuanda 1 yaşında oğlum var.glukofen içmeye başlayalı 1 ay olmuştu sanırımn Rabbim yardımcınız olsun...

ben iyice umutlarım azaldı herkes soruyor ne oldu diye bende sinir stres git gide artıyor ne yapacağımı bilemiyorum doktora gitsem bana hamile kalmazsan klomenin dozunu yükselteceğim yumurtalarım olgunlaşıyor ama çatlıyor mu çatlamıyor mu bilmiyorum doktorumu değiştirsem ne yapsam bilemiyorum kafam allak bullak sonumuz hayır olsun...

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar. ben de 2 aydır klomen ve pregnly kullanıyorum. hiçbir problemimiz yok fakat 2 yıldır hamile kalamıyorum. hiçbir sorunu olmayanlar nasıl bir tedavi sürecinden geçtiğini yazabilir mi? bu ilaçları boşuna kullanıyorum gibi geliyor. pregnly iğnesinin bir yan etkisi var mı? bu ay doktorum 3 gün arayla 2 tane iğne vurdurdu. 2. iğneden 1-2 gün sonra karın ağrısı yaşadım. bir yan etkisi olur mu aceba?

merhabalar. ben de 2 sefer klomen kullandım. ikincisinde kist oluştu. her iki doktor da farklıydı. ikinciyi veren pek istekli değildi. sorunu tam olarak öğrenmeden ben vücuduna böyle hormon almanı çok tavsiye etmiyorum dedi. sonra şehir değiştirdik en son doktorum da iki kere kullanmışsın bence bundan sonra aşılama yaptır dedi. ben de şimdi onun için uğraşıyorum. sen hep aynı doktora mı gidiyosun? çünkü benim ilk doktorum gelen herkese ağrı kesici gibi klomen dağıtıyodu hiçbir tetkik yapmadan. ben iki kere kullandım ama daha tüplerim açık mı değil mi onu bile bilmiyorum. belki de boşuna kullandım diyorum ben de. tabi hayırlısı allahtan her zaman...

bence umudunu hiç yitirme. bence tüm bunlar zaten bununla alakalı. her şeye rağmen umudunu koruyabilmek bence mesele. bence bikaç doktorun görmesi önemli. çünkü klomen konusunda doktorlar hemfikir değiller. benim ilk doktorum peynir ekmek gibi dağıtırken öbürü benim ısrarım üzerine yazarken resmen azap çekti. bir diğeri de direk aşılama dedi. vücudunu bu kadar hormonla boşuna doldurma dedi. onuniçin değiştirmesen de bikaç fikir almak iyidir be:)

merhaba arkadaşlar bendede sebepsiz infertilite var. 5. Gun Klomen kullandim. Ara ara yumurta takibim yapıkldı. Bugün gittigimde doktor pregnyl ignesi yazdı. Saat 23:30 da vurulmami soyledi. Pazar gunude aşılama için cagirdı. 36 saat icinde ilişki önermedi direkt aşılama için çağırdı. Bu normalmidir .lütfen cevap verin

Aşılama yaptıran arkadaşlar bol şans hepinize Allah tez zaman da bebekleriniz versin.Benimde bu ay aşılamam var .Pregnil iğnesini nerden vurdunuz ?göbektenmi yoksa b.y.Doktoruma sormadım ne de kendisi söylemedi unuttu herhalde .

merhaba canım bende serophone kullandım sonrasında yumurtam 19mm boyutuna ulastı bugunde pregnyl 10000 kalcadan uygulandı.ama koldan ve gobektende uygulanabılıyor.hepımız ıcınde hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…