Valla ben bol bol domates atiyorum canim
eşim melemeni falan çok seviyor
e tabii çalişan insanlar olduğumuz için nerde kolay şey var onu yapiyoruz
bende biber falan kizartip aticam
ama taze fasulyenin tadi kaçiyor canim ya
demek sigara içiyorsunklava: yni niye düzensiz oldugunu söylemedi hiçbiri canım ,hormonlardan işte adetin gelmesini saglayan hormon hangisiydi işte o hormondan kaynaklı heralde.bişyde açıklamıyorlar ki sinir oluyorum.düzensiz ama korkulacak bişy yok dedi.son gittigimde bahsettim erken menapoz riskim varmı dedim.şimdi yok dedi yumurtlama sorunun yok diyemem dedi ama yumurtalıklar tertemiz bi sorun yok sadece adet düzensizligi etkiliyor dedi :sm_confused: bilmiyorum işte.buradaki arkadaslarımızın çoguna göre şanslıyız sanırım bunada şükür.ALLAH olmayan herkese versin..:Saruboceq:
Nilüfercim nerde çalişiyorsun canim
ya ben koptum bugün biliyormusunuz
biraktim bu konuyu araştirmayi kendime klozet takimi modelleri bakiyorum
ev lif le doldu öre öre şimdide klozet takimi doldururum
pazar çikip satiyim bari
Yaa o resimleri nasil ekliyorsunuz kizlar
ben bir türlü beceremiyorum ya
üff
ne beceriksiz bir kizim ya
Yaa o resimleri nasil ekliyorsunuz kizlar
ben bir türlü beceremiyorum ya
üff
ne beceriksiz bir kizim ya
Yenibosna ihracat firmasinda çalişiyorum
çorap üzerine canim ya bana kizmiyorsunuz dimi
konuyu dağitiyorum diye
ne kadar az düşünürsek o kadar iyi bizim için biliyorsunuz dimi
aslında size kendimin de şahit olduğu bir olayı anlatsam çok iyi olacak arkadaşlar
o zaman biz ne kadar şanslıyız diycez inanın
benim öğretmen bir arkadaşım vardı
kendisi adet olmuyordu ve birini sevdi evlendiler doktor çocuğunun olma ihtimalinin olmadığını söylemesine rağmen eşi onu öyle kabul etti,bir müddet sonra tüp bebek için başvurdular çok uzun uğraşlar sonunda hamile kaldı ve ikizleri oldu ve doktor tekrardan bunun çok büyük bir şans olduğunu söyledi,çocukları 6 yaşındayken arkadaşım rahatsızlandı inanın doktor doktor gezdi ve hiç bir şey bulamadılar ne filmler ne tahliller kaldı en son çare çapa ya gitti orda bunu muayene eden doktor 4 aylık hamilesin sen neden röntgene falan girdin kızım demiş sakıncalı olduğunu bilmiyormusun diye sormuş kısacası rabbim isterse olur istemezse hiç birşey olmaz onun için biz kendimizide yırtsak yerden yerede atsak nafile
aaa
bilmiyordum canım valla
sağlık olsun
hayır canım tabiki kızmıyorum ama ben rahatım şükür bugün doktor beni telaşlandırdı o kadar çıkarttım kafamdan olursa ne ala olmazsa amenna ne yapalım yani hayatı zindan etmiştim kendime özelliklede geçen ay kahrolsanda aynı düşünmesende herşey olacağına varıyor sende rahatla birazcık canım
işi var herhalde ya
sen nerde oturuyorsdun canım
birde tanışık çıkıyormuşuzda haberimi<z yokmuş düşünsene
bahçelievler de oturuyorum canım
hangi hastaneye gidiyorsun peki
doktorundan memnunmusun
birde bizim b.paşa da çalıştığımız çok firmalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?