Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok valla ben her sene atarım gayet lezzetli oluyo hiç farketmedim bende kızartma pek atmam buz kokuyor sanki bibride ya bütün bütün koyuyorum tepsi yemekleri için yada yemeklik doğrayıp atıyorum

Nilüfercim nerde çalişiyorsun canim
ya ben koptum bugün biliyormusunuz
biraktim bu konuyu araştirmayi kendime klozet takimi modelleri bakiyorum
ev lif le doldu öre öre şimdide klozet takimi doldururum
pazar çikip satiyim bari

evet canım içiyorum ah bir bırakabilsem bunun içinde dua edin bana ya bencede bir çok insana göre çok şanslıyız benimki mesela benim durumumda olupta gebe kalamayana henüz rastlamadım ama ben kalamadım işte nasip herşey adet düzensizliği için 24 günden kısa 34 günden uzun olduğu zaman sorun var diyolar aslında bu iki tarih arası değişenler için yani bir ay 26 bir ay 30 falan gün üzerine oluyosan pek bir problem yok demektir sanırım int. bu şekilde yazıyor bazıları var 2 ayda bir falan görüyo sen klomenden önce herhangi başka bir tedavi gördünmü canım

iyi fikir valla tam bende sana nerde çalıştığını soracaktım güngören sanayide bir plastik fabrikasında canım sen

Yenibosna ihracat firmasinda çalişiyorum
çorap üzerine canim ya bana kizmiyorsunuz dimi
konuyu dağitiyorum diye
ne kadar az düşünürsek o kadar iyi bizim için biliyorsunuz dimi

Yaa o resimleri nasil ekliyorsunuz kizlar
ben bir türlü beceremiyorum ya
üff
ne beceriksiz bir kizim ya

:roflol::roflol::roflol:bu resmi koymak için bende baya uğraşmıştım ilk başta kişi bilgilerinde görüntü resmi bölümü var aynı msn deki gibi gir ordan koyucan kayıtlı avatarlarda var orda yada kendi bilgisayarından resim koyuyosun eğer kendi resminiz varsa özellikle evde kullanan arkadaşlar koyun valla tanıyalım benimki iş yeri bilgisayarı olduğundan burda resmim yok koyamıyorum

Yaa o resimleri nasil ekliyorsunuz kizlar
ben bir türlü beceremiyorum ya
üff
ne beceriksiz bir kizim ya

canım sol üstte kontrol paneli varya oraya gir solda kullanıcı resmi(avatar) var ona gir gözat de kendi resimlerine bak hangisini istiyosan aç de eklnmiş oluyor sonra kaydet okdar canım.

Msn kullaniyormusun canim
valla sizleri tanidiğima o kadar mutlu oldum ki
sabah olunca ilk işim kim ne yazmiş kimden ne haberler var diye bakiyorum
bir iki gündür de işim yok rahatim şükür
insan kendini yanliz hissetmiyor sizlerle olunca

Yenibosna ihracat firmasinda çalişiyorum
çorap üzerine canim ya bana kizmiyorsunuz dimi
konuyu dağitiyorum diye
ne kadar az düşünürsek o kadar iyi bizim için biliyorsunuz dimi

hayır canım tabiki kızmıyorum ama ben rahatım şükür bugün doktor beni telaşlandırdı o kadar çıkarttım kafamdan olursa ne ala olmazsa amenna ne yapalım yani hayatı zindan etmiştim kendime özelliklede geçen ay kahrolsanda aynı düşünmesende herşey olacağına varıyor sende rahatla birazcık canım

ne hikmetse canım bugün iyiyim
kafamdan attım ve sizlerin sayesinde oldu birazda
sizlerle olmak bana huzur veriyor nedense en yakınlarımla bile paylaşamadığım duygularımı
sizlerle paylaşıyorum

aslında size kendimin de şahit olduğu bir olayı anlatsam çok iyi olacak arkadaşlar
o zaman biz ne kadar şanslıyız diycez inanın
benim öğretmen bir arkadaşım vardı
kendisi adet olmuyordu ve birini sevdi evlendiler doktor çocuğunun olma ihtimalinin olmadığını söylemesine rağmen eşi onu öyle kabul etti,bir müddet sonra tüp bebek için başvurdular çok uzun uğraşlar sonunda hamile kaldı ve ikizleri oldu ve doktor tekrardan bunun çok büyük bir şans olduğunu söyledi,çocukları 6 yaşındayken arkadaşım rahatsızlandı inanın doktor doktor gezdi ve hiç bir şey bulamadılar ne filmler ne tahliller kaldı en son çare çapa ya gitti orda bunu muayene eden doktor 4 aylık hamilesin sen neden röntgene falan girdin kızım demiş sakıncalı olduğunu bilmiyormusun diye sormuş kısacası rabbim isterse olur istemezse hiç birşey olmaz onun için biz kendimizide yırtsak yerden yerede atsak nafile

ayy benimde cevremde böyle örnekler var yaa valla.benim bi ablam var 8 yıl bebişleri olmadı,tam tüp bebege karar verdiler bide maddiyatta iyi degildi o zaman çok zorlanacaklardı yani sonra tüp bebege daha başlamadan mucize eseri hamile kalmıştı vede ikizleri oldu düşünebiliyormusunuz..ne güzel..yani canım senin de dedigin gibi ALLAH isterse olur o mucizeleri sever.kullarına merhamet eder..ayrıca konuyla alakası yok ama msn vermek yasak canım yaa (

aaa
bilmiyordum canım valla
sağlık olsun

evet keske serbest olsa yaa çok arkadasım oldu ama sadece burayla sınırlı kalıyor malesef :çok üzgünüm: buradan yetkililere sesleniyorum nolursunuz msn vermemize izin verin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: kimsenin kötü amaçlı kullanacagını sanmıyorum.özelden versek olmaz mı lütfen yetkili biri cvp yazabilirse çok sevinirimm:Saruboceq:

bebişimm nerdesin cnm yaa.işin mi var.sohbet etmiyorsun bizimle :çok üzgünüm:

işi var herhalde ya
sen nerde oturuyorsdun canım
birde tanışık çıkıyormuşuzda haberimi<z yokmuş düşünsene

işi var herhalde ya
sen nerde oturuyorsdun canım
birde tanışık çıkıyormuşuzda haberimi<z yokmuş düşünsene

ben bayrampaşa kartaltepede oturuyorum tam bayrampaşa degil yani.sagmalcılar lisesinin aşagısında biraz.ama dogdum dogalı gaziosmanpaşada oturdum ve orayı daha çok seviyorum :çok üzgünüm:sen nerde oturuyorsun canım?

bahçelievler de oturuyorum canım
hangi hastaneye gidiyorsun peki
doktorundan memnunmusun
birde bizim b.paşa da çalıştığımız çok firmalar var

bahçelievler de oturuyorum canım
hangi hastaneye gidiyorsun peki
doktorundan memnunmusun
birde bizim b.paşa da çalıştığımız çok firmalar var

ben beyoglu ssk hastanesine gidiyorum cnm.doktorum iyi yani.özel gibi bakıyor.önceden özele gidiyordum moralimi çok bozdu.burada eşimin başhekim tanıdıgı oraya gittim işte ilgileniyolar çok ALLAH RAZI OLSUN.

ya sence nasıl deasy şu örnek
güzelmi
sayfa ya girip bir baksana canım
ayy akşamlkarı sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…