- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Hayırlı olsun canım :)Son denemede klomenden sonra çatlatma iğnesi kullanmadan.. Hamileyim.. Ben şuna inanıyorum... Çatlatma zamanıymış yok şu kadar saat miş biz bunu yakalayamamıştık.. Kendiliğinden olan bir gebeliğim oldu.. Yılmadan devam edin.. sonu güzel oluyor..
Canımm yazdiklarini okuyunca sanki beni anlatiyormusun gibi geldi bende ayni durumdam iki yumurtam olustu iğnemi vuruldum bu 7. Günüm çok merak ediyorum kasigima ağrı giriyor :) inşallah hersey yolundadirmerhaba arkadaşlar benimde klomenle iki yumurtam oluştu.. pregnyl iğne kullandım doktor adetin 1 gün geçse bile sakın test yapma çünkü ilaçlar yanıltacaktır mutlaka dedi.. 10 gün beklemem lazım yumurtalarımın biri 22.4 mm. ötekisi de 20.9 mm. nasıl merak içindeyim bi bilseniz sol kasığım öyle ağrıyorki lenf bezlerimde büyüme de var acaba o mu ağrı yapıyor yoksa bişeyler yolunda mı gidiyor merak içindeyim
GÜNAYDIN GÜZEL BİR HAFTA OLSUN İNSALLAH.Hic umudum yok neden dersen regl oncesi meme acisina benziyor bu aci 2gundr de komple acio.ctesi14.gun olacak igneden sonra.adetim gecikirse test yaparim cnku hayal kirikligina ugramak istemiyorum.haurlisi olsun Allah isteyen herkese saglikli bi bebek versin.tsk ettm cok.OLUMLU OLUMSUZ ptesi yazicam buraya :)))
Zeynep hanimcim benim de 7. Günüm gecen hafta bugün yaptrdim ignemi.. rabbim size bana bekleyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin ahh bide ikiz olsa tadindan yenmezCanımm yazdiklarini okuyunca sanki beni anlatiyormusun gibi geldi bende ayni durumdam iki yumurtam olustu iğnemi vuruldum bu 7. Günüm çok merak ediyorum kasigima ağrı giriyor :) inşallah hersey yolundadir
Kan testinde hemen çıkıyor idrar testi cok yanıltyor inşallah güzel haberler tezdirKizlar Yarin igneden sonra 12.gunum dr Kan test i yap dedi ama Bi kac gun daha beklemeli miyim Sizde lutfen yardimci olun
Tesekkur ederim canim Yarin burdan yaarim insallahKan testinde hemen çıkıyor idrar testi cok yanıltyor inşallah güzel haberler tezdir
Aynen ya bazen aklıma geliyor canım keşke ikisi de tutsa diyorum :)Zeynep hanimcim benim de 7. Günüm gecen hafta bugün yaptrdim ignemi.. rabbim size bana bekleyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin ahh bide ikiz olsa tadindan yenmez
malesef kizlar adet oldum yarin dr ye gtcem 2gun.tutmadi igne flan uzgunum cokGÜNAYDIN GÜZEL BİR HAFTA OLSUN İNSALLAH.
GÜZEL HABER VARMI ? :)
üzülme. daha zamanı değilmiş demek ki.Rabbim hiç bir şeyi sebepsiz vermez. demekki suanda senin için hayırlısı bu. Sakın üzülme, denemelere devam :)Malesef
malesef kizlar adet oldum yarin dr ye gtcem 2gun.tutmadi igne flan uzgunum cok
üzülme. daha zamanı değilmiş demek ki.Rabbim hiç bir şeyi sebepsiz vermez. demekki suanda senin için hayırlısı bu. Sakın üzülme, denemelere devam :)
Ümidini kaybetme, Rabbim zamanı geldiğinde hayırlısı ile hepimize nasip edecektir. Sen inan yeter ki. unutma demek ki hayırlısı bu, daha zamanı gelmemiş, bu öyle kolay bir iş değil, bir birey gelecek dünyaya, burada sadece bizim istememiz ile olacak bir şey değil bu:) Gelecek olan bebeğinde hazır olması gerekir, demek ki bir yerlerde bir şeyler için daha zaman var. Sabret, isyan etme sakın:)Rabbim sebepsiz hiçbir şey vermez.Kizlar kan testi yaptırdım negatifgerçi dr haftaya tekrar yap dedi ama umudum yok
Haberlerini dört gözle bekliyorum ama sanirim benim bu ay da olmadi göğüslerim agrimaya basladi çünküAynen ya bazen aklıma geliyor canım keşke ikisi de tutsa diyorum :)
Benimde olmadi galiba canım hiç bir belirtim yok malesef senin bat kaçHaberlerini dört gözle bekliyorum ama sanirim benim bu ay da olmadi göğüslerim agrimaya basladi çünkü
Benim 27-28 günde bir gelen adetim son 2-3 aydir 24-25. Günlerde gelmeye basladi duzensiz oldugu icin cok hesaplayamiyorum 8-12 mart arasi canim off yaa hayali bile öyle güzel ki inşallah rabbim bizlere de anne olmayi nasip etsinBenimde olmadi galiba canım hiç bir belirtim yok malesef senin bat kaç
Dediğin gibi hayali bile çok guzelBenim 27-28 günde bir gelen adetim son 2-3 aydir 24-25. Günlerde gelmeye basladi duzensiz oldugu icin cok hesaplayamiyorum 8-12 mart arasi canim off yaa hayali bile öyle güzel ki inşallah rabbim bizlere de anne olmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?