- 17 Ocak 2015
- 348
- 145
- 33
- 34
Bnmde igneden sonraki 14.gunum ama benm asilama oldu kacnci gun test yapmayi dusunuyosunAllah yardımcın olsunben de hala bekliyorum iğneden sonraki 13. günüm,hiçbir belirti yok nolcak bilmiyorum.
bilmem ki cnm ya bekleyebildiğim kadar bekleyeyim diyorum,ama biryanım da hastaneye git kan testi yaptır diyorBnmde igneden sonraki 14.gunum ama benm asilama oldu kacnci gun test yapmayi dusunuyosun
Bnm asilamadan snra 6.gun flan kahwerengi geldi akinti ama asilamadan snra 3gun flan kahwerengi oluyo zten akinti.belirtim yok bazen sol kasigimda sızı hssediyorm bska bsym yok bana 20.gun teste gel dedi doktr beklicem insllah:) bekleyelm tutmadysa zten adet gelirbilmem ki cnm ya bekleyebildiğim kadar bekleyeyim diyorum,ama biryanım da hastaneye git kan testi yaptır diyorkararsızlık çok kötü çok.aşılama süreci nasıl?var mı bir belirti? benim 10. gününde kahverengi akıntı geldi,adet olucam sandım sonra kesildi.yerleşme kanamasından bahsediliyor ya inşallah öyle bir şeydir
MErak etme, muhtemelen yumurtalarına bakacaktır.Selamlar...ben de yaklasik 10 aydir tedavi görüyorum.bu ay klomen ile uc yumurtam gelisti ikisi 2 cm biri 18 mm dun catlatma ignesi vuruldum cumartesi ve pazar iliski istedi doktor pazartesi kontrole gidicem ama niye bu kadar erken cagirdi anlamadim acaba catlamis mi diye kontrol mü edecek doktorum.
Evet simdi ciktim kontrolden uc yumurtaligim da catlamis beklicez dedi doktorMErak etme, muhtemelen yumurtalarına bakacaktır.
Hadi hayırlı haberlerini alırız insallah:)Evet simdi ciktim kontrolden uc yumurtaligim da catlamis beklicez dedi doktor
Amin insallah isteyen herkes alir o guzel haberi :)Hadi hayırlı haberlerini alırız insallah:)
selam ,var mı güzel haberler:)Amin insallah isteyen herkes alir o guzel haberi :)
hayırlısı olsun insalla. guzel haberlerini bekliyoruzslm kızlar ben 3 gün önce prengly iğnesini vuruldum.. beklemedeyim. inşallah bu defa olumlu sonçlar alırım.. dualarınızı istiyorum inşallah
inşallah canım.. peki bu iğneden sonra şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı acaba.. benm gece afedersnz ilişkiden sonra cok siddetli ağrlarm olduhayırlısı olsun insalla. guzel haberlerini bekliyoruz
evet gayet normal, sen içini ferah tut:)inşallah canım.. peki bu iğneden sonra şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı acaba.. benm gece afedersnz ilişkiden sonra cok siddetli ağrlarm oldunormal mı bu
hayırlısı insallah. sn neyin 6. ayındasın anlayamadım?Merhaba bnde 6. ayimdayim klomen ve catlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadim. Bu ayda beklemedeyim kasiklarim ve belim çok agriyo inş hamileyimdir artık umudum kalmadı.
Tedavinin cnmm klomen ve catlatma iğnesi kullanalı 6 ay oldu ama hala hamile kalamadim.hayırlısı insallah. sn neyin 6. ayındasın anlayamadım?
teşekkürler cnm o ağrı yumurta çatlamış onun içinmiş.. sonra hamile olduğumu öğrendim ama sevinemeden kimyasal yaşadımevet gayet normal, sen içini ferah tut:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?