Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnmde igneden sonraki 14.gunum ama benm asilama oldu kacnci gun test yapmayi dusunuyosun
bilmem ki cnm ya bekleyebildiğim kadar bekleyeyim diyorum,ama biryanım da hastaneye git kan testi yaptır diyorkararsızlık çok kötü çok.aşılama süreci nasıl?var mı bir belirti? benim 10. gününde kahverengi akıntı geldi,adet olucam sandım sonra kesildi.yerleşme kanamasından bahsediliyor ya inşallah öyle bir şeydir

Bnm asilamadan snra 6.gun flan kahwerengi geldi akinti ama asilamadan snra 3gun flan kahwerengi oluyo zten akinti.belirtim yok bazen sol kasigimda sızı hssediyorm bska bsym yok bana 20.gun teste gel dedi doktr beklicem insllah:) bekleyelm tutmadysa zten adet gelir

Kızlar asilamam tutmadı. İkinci için gittim adetin 3. Günü . Bu ay aşılama yapamayız yumurtan seçilmiş dedi.. bu ne demek. Hiç anlamadım. Klomen de kullanma gerek yok. Sana hsg çekelim dedi. Yorumlarınızi bekliyorum

Selamlar...ben de yaklasik 10 aydir tedavi görüyorum.bu ay klomen ile uc yumurtam gelisti ikisi 2 cm biri 18 mm dun catlatma ignesi vuruldum cumartesi ve pazar iliski istedi doktor pazartesi kontrole gidicem ama niye bu kadar erken cagirdi anlamadim acaba catlamis mi diye kontrol mü edecek doktorum.

MErak etme, muhtemelen yumurtalarına bakacaktır.

slm kızlar ben 3 gün önce prengly iğnesini vuruldum.. beklemedeyim. inşallah bu defa olumlu sonçlar alırım.. dualarınızı istiyorum inşallah

Merhaba pazartesi bende ilk defa iğne vurdurucam hayirlisi

Merhaba bnde 6. ayimdayim klomen ve catlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadim. Bu ayda beklemedeyim kasiklarim ve belim çok agriyo inş hamileyimdir artık umudum kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…