Ayni belirtiler bndedr war ama adet agrisi gbi oluyo bazen korkuyrm adetm gelck diye.bgn 15.gunum test yapmayi dusunmuyomusn16 gun Once catlatma ignesi oldum bende dha hsta olmadim ama arada kasiklarim agriyo akintim var baska bi belirti yok
Canm test yaptinmiiAyni belirtiler bndedr war ama adet agrisi gbi oluyo bazen korkuyrm adetm gelck diye.bgn 15.gunum test yapmayi dusunmuyomusn
Dun yaptim ilk bes dkkada cok silik cizgi wardi ama ftgrafni cektim gozukmuyodu.o yuzden umitlenmedm pek onceki aylardad silik czgi cikiyodu kanda cikmiyodu bnde adeti bekliyorm bgn 16.gunum bakalm.sdce gogus uclarmda asiri hassasiyet war kasiklarmda adet gelck gbi agriyo bazen.sen naptnCanm test yaptinmii
Ayy insallah hamilesindir pozitif düsün sürekli bence git kan testi yaptir.Dun yaptim ilk bes dkkada cok silik cizgi wardi ama ftgrafni cektim gozukmuyodu.o yuzden umitlenmedm pek onceki aylardad silik czgi cikiyodu kanda cikmiyodu bnde adeti bekliyorm bgn 16.gunum bakalm.sdce gogus uclarmda asiri hassasiyet war kasiklarmda adet gelck gbi agriyo bazen.sen naptn
Ayy insallah hamilesindir pozitif düsün sürekli bence git kan testi yaptir.
Bende klomen kullandim canm 2 gün sonra hastaneye gidecem bakalim büyümüsmü[/QUOT .
Canm ben bi hafta once adet oldum malesef yani gün sayiyodum dogru ama olmadi.ben senide igne oldun gun sayiyosun zannediyodum insllah buyumstr cnm .bgnde test yaptm gene negatif artk pek umudum kalmadi idrarda hemen cikmama ihtimali warmi ya cnku bu ay kendimi hamile gbi hssediyorm hala negatfi gorsemde icimde bi umut war.kan iki gun dha beklicem oyle vercm gelmezse.
Insalllah bnmde gelmez adetm ama kasiklarmda adet gelck gbi sanci hala devam.ediyo insllah hyrlisiysa olsun gene durumdan hberdar ederm gelirsede.bn yumrtalarmn gelisip buyumesi icn klomen kullanirken ac karna incir kürü iciyorm cok faydasi oluyo erkenden buyutuyo yumrtayi.bnm onlarla 1tane ancak gelisiyo.belki bu ay incr sayesnde 10gun once buyudu yumrtam hep gec kaliyodu.eger garanti olsun istiyosan dene cnmCanm ben bi hafta once adet oldum malesef yani gün sayiyodum dogru ama olmadi.
Gecen ay arkadasim catlama ignesiyle hamile kaldi 16.gün cok cok silik ciZgi cikmisti. UmudunU kaybetme tabi 2 gün daha bekle olmaman icin dua edelimm
Canim ben 3 aydir klomen kullaniyom hepsine ilac bitiminde 20 mm ye ulasti yumurtam ama gecen ay incir kürü denedim sade 18 mm olduInsalllah bnmde gelmez adetm ama kasiklarmda adet gelck gbi sanci hala devam.ediyo insllah hyrlisiysa olsun gene durumdan hberdar ederm gelirsede.bn yumrtalarmn gelisip buyumesi icn klomen kullanirken ac karna incir kürü iciyorm cok faydasi oluyo erkenden buyutuyo yumrtayi.bnm onlarla 1tane ancak gelisiyo.belki bu ay incr sayesnde 10gun once buyudu yumrtam hep gec kaliyodu.eger garanti olsun istiyosan dene cnm
Bn tek kullanmadm hc ama klomenle ayni anda kullandgmda cok faydasini gordm oyzden demstm eger yumrta gelsmiyosa aklnda olsn diyeCanim ben 3 aydir klomen kullaniyom hepsine ilac bitiminde 20 mm ye ulasti yumurtam ama gecen ay incir kürü denedim sade 18 mm oldu
Bende yumurta gelisiyo ama tembellik var catlamiyoBn tek kullanmadm hc ama klomenle ayni anda kullandgmda cok faydasini gordm oyzden demstm eger yumrta gelsmiyosa aklnda olsn diye
Catlamasi icinde havuc suyu kuru war ibrahim saracoglu bi arastr.bgnde gelmedi adetm.yrn 18.gunum hala kasik agrim warBende yumurta gelisiyo ama tembellik var catlamiyo
Bence artik test yapmalisinCatlamasi icinde havuc suyu kuru war ibrahim saracoglu bi arastr.bgnde gelmedi adetm.yrn 18.gunum hala kasik agrim war
Yrn sabah idrariyla yapcam test.inan btun belirtiler var ama bsy cikmazsa bda kendimde belirti aramam cnku bu ay bu belirtilere ragmen bisi yoksa bsy dyemicem:)Bence artik test yapmalisin
Sabah erken test yapmstm gene negatif ve simdi de geldi adetmInsallah vardir canim. Sonucu hemen yaz buraya.meraktayım
Canım benimm biliyorum cok kötü bi duygu hayal kırıklıgı seni cok iyi anlıyorum ama zamanı var demekki hayırlı vakit degil.belirtiler bende de oluyodu pisikolojikte olabiliyo malesfSabah erken test yapmstm gene negatif ve simdi de geldi adetmcok uzgunum bas agrisi kabizlk idrar renginin cok acik renk olmasi kasiklarmda surekli bi agri batmalar her belirtim wardi ama olmadi ona ragmen yani kendinzde hc belirti aramayn bnden soylemesi.19.gunumde geldi adett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?