Kan sonucun nasıl? Ben ovitrelle vurundum. İkiside aynı sanırım. Hayırlısı olsun canım. Bu ay dan sonra ne yapacaksın?bugün kan verdim ama test yaptım negatif çıktı 6 yumurtam vardı sol tarafta 12-15mm sağ tarafta 2 tane 18-21 mm boylarında ama umudum kalmadı heralde adet olurum geçen ay da 4 tane vardı ama çatlatma iğnesi vurunmamıştım kist oluşmamıştı bu ay kist olur mu acaba gerçi adet olunca olmuyor değil mi
KAN YARIN ÇIKACAK SONUÇ BU AY DİNLENİRİM KLOMEN KULLANMAM BU AY DİĞER AY TEKRAR GİDERİM DOKTORAKan sonucun nasıl? Ben ovitrelle vurundum. İkiside aynı sanırım. Hayırlısı olsun canım. Bu ay dan sonra ne yapacaksın?
Bende 3 tane idrar testi Yaptım pozitif kan testi Yaptım 0.484 böyle iş mi olur ya hayallerim yerle birCanım benimm biliyorum cok kötü bi duygu hayal kırıklıgı seni cok iyi anlıyorum ama zamanı var demekki hayırlı vakit degil.belirtiler bende de oluyodu pisikolojikte olabiliyo malesf
Canım ne gatif bunlar. Malesef her silik cizgi pozitif anlamina gelmiyor.adet dönemine yakin yaniltabiliyorAşılamanın 13 günü hcg 0.484 mümkün değil yükselmez ozaman bu testler niye pozitif ya
Selam; moralini bozma, ama istersen baska bir doktorada görün derim. bazı kistler kendiliğinden ameliyat gerekmeden yok olabiliyor.iyice emin olmadan herhangi bir tedaviye baslama derim. ama yine de sen bilirsin. Moralinide sakın bozma, tedavi olsan bile 2-3 ayda kendini toparlarsın. Allah her şeyin hayırlısını versin. Sen dua et.Rabbim en uygun zamanda sana da bizlere de bir cocuk nasip edecektir. :)Kizlar doktora gtmistim adetliyken.portakal buyuklugunde bi kist olusmus dgum kontrol werdi we bebek tedawisine biraz ara wermen lazim dedi kist erimezse amelyat bile olablrsn dedi kacgundr agliyorm cok uzuldm catlatmanin tutmamasina zten uzulmstm smdii bide kist cikti hc benm.gbi olan warmi ameliyatsizda gecermi bu kist
Insallah canm ya allahm kimsenin elini bos birakmasn hyrli zmanlarda gelsn bebeklermz.bi hfta dha kullanim hap adetm gelmeden bska bi dokra gtcem kuculme olmsmu diye bide adetli gtcem artkSelam; moralini bozma, ama istersen baska bir doktorada görün derim. bazı kistler kendiliğinden ameliyat gerekmeden yok olabiliyor.iyice emin olmadan herhangi bir tedaviye baslama derim. ama yine de sen bilirsin. Moralinide sakın bozma, tedavi olsan bile 2-3 ayda kendini toparlarsın. Allah her şeyin hayırlısını versin. Sen dua et.Rabbim en uygun zamanda sana da bizlere de bir cocuk nasip edecektir. :)
evet her dönemde bir baktır bakalım belkide hormonel bir şeydir ameliyat olmadan ilac ile de küçülebilir belki. Canını sakın sıkma, unutma her şeyin başı moral, moralin yüksek olsun ki her türlü şeyin üstesinden gelesin:) ben geçen sene bu zmanalar hamileydim. Eylül ayında 2,5 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj ile bebeği aldılar. Çok üzüldüm ve rabbim bir daha ne bana nede başka bir anne adayına bu acıyı vermesin. Neyse konuyu dagıtmayalım:) ben hamileyken ultrasona gidiğimde bir de kistim oldugunu gördük, doktor kisti kontrol altına aldı her hafta bir igne vuruluyordum ,ama bebegimi kaybettiğimde kist de yok oldu. resmen kurudu ve gitti. Biz kadınlar acayip yaratıklarız :) rabbim bizi bir değişik yaratmış:) Demem o ki lütfen kendini üzme,sıkma, ameliyat ise ameliyat ilaç ise ilaç bir şekilde bunlardan kurtulacaksın, sen başka bir doktor ile de görüş ve ondan sonra bak bakalım neler yapılabilir . Hakkımızda hayırlısı olsun insallah. Allah ım beterinden korusun.ÇOK AMİN :) Ben biliyorum rabbim en doğru zamanda bize bebeklerimizi nasip edecek... :)Insallah canm ya allahm kimsenin elini bos birakmasn hyrli zmanlarda gelsn bebeklermz.bi hfta dha kullanim hap adetm gelmeden bska bi dokra gtcem kuculme olmsmu diye bide adetli gtcem artk
Ya cok uzuldm bebegini kaybetmene ya peki onun ustune hamile kalmadinmi bda odami tedawiyle olmustu.allah buyuk insllah allahm o aciyi unutturur sana en kisa zmanda hayrli saglkli omurlu bi ewlat wersn.ablamda 2buck aylkken ilk bebegni dusurmustu ondan 6ay sonra tekrar hamile kaldi suan 1yasinda kizimiz allah buyuk insllah btun isteyenlern olsn.haklsn bi kiste bukdr uzulmemelym hersyn bi caresi war sukurler olsn braz zmanla olcak bzm bebekler sabir gerektren bi surecevet her dönemde bir baktır bakalım belkide hormonel bir şeydir ameliyat olmadan ilac ile de küçülebilir belki. Canını sakın sıkma, unutma her şeyin başı moral, moralin yüksek olsun ki her türlü şeyin üstesinden gelesin:) ben geçen sene bu zmanalar hamileydim. Eylül ayında 2,5 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj ile bebeği aldılar. Çok üzüldüm ve rabbim bir daha ne bana nede başka bir anne adayına bu acıyı vermesin. Neyse konuyu dagıtmayalım:) ben hamileyken ultrasona gidiğimde bir de kistim oldugunu gördük, doktor kisti kontrol altına aldı her hafta bir igne vuruluyordum ,ama bebegimi kaybettiğimde kist de yok oldu. resmen kurudu ve gitti. Biz kadınlar acayip yaratıklarız :) rabbim bizi bir değişik yaratmış:) Demem o ki lütfen kendini üzme,sıkma, ameliyat ise ameliyat ilaç ise ilaç bir şekilde bunlardan kurtulacaksın, sen başka bir doktor ile de görüş ve ondan sonra bak bakalım neler yapılabilir . Hakkımızda hayırlısı olsun insallah. Allah ım beterinden korusun.ÇOK AMİN :) Ben biliyorum rabbim en doğru zamanda bize bebeklerimizi nasip edecek... :)
bende klomen ve pregnyl iğnesi vuruldum yumurtalarım 2 tane 18mm oluşmuştu iğnemi vuruldum 12 gün oldu kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor beyaz renkte kokusuz akıntım var sürekli idrara gidiyorum çok gaz çıkartıyorum ve midem çok bulanıyr her yüzüme bakıyor hamilemisiniz diyorlar ne alakaysa inşallah hamileyimdir.iğneyi vurulduktan 2-3 gün sonra feci şekilde karın alt bölgenizde ağrı oluor
aysemersin sonuç noldu,yazmamışsın da hamilesindir inşallahbende klomen ve pregnyl iğnesi vuruldum yumurtalarım 2 tane 18mm oluşmuştu iğnemi vuruldum 12 gün oldu kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor beyaz renkte kokusuz akıntım var sürekli idrara gidiyorum çok gaz çıkartıyorum ve midem çok bulanıyr her yüzüme bakıyor hamilemisiniz diyorlar ne alakaysa inşallah hamileyimdir.iğneyi vurulduktan 2-3 gün sonra feci şekilde karın alt bölgenizde ağrı oluor
merhaba, bu testlerin 3 de negatif maalesef, cunku ikiside net cizgi olması gerekiyor,bu teslerin muhtemelen tarihi gecti yada hatalı. pozitif de kesinlikle cok net cizgi oluyor. benimöyle olmustu. üzülme, yine denersin Rabbim dogru zamanda nasip edecektir bebeklerimizi kucagımıza almayıAşılamanın 13 günü hcg 0.484 mümkün değil yükselmez ozaman bu testler niye pozitif ya
Merhaba,uzun zamandır kadınlar kulübüne bakmıyordum gec cevabım için özür dilerim. Benim hala herhangi bir gebeliğim yok, eylül 2015 de 1 yılı dolduracağım. ama diyorum ya kısmet işte. hayırlısı insallah. benim ilk gebeliğim kendiliğinden olmustu. yani biz cocuk sahibi olmaya karar verdikten 4,5 ay sora ben hamile kalmıstım tamamen dogal yolla:)) pregnyl ignesini sadece bir defa kürtajdan 2,5 ay sonra doktorum önerdi diye yapmıstım ama sonra pişman oldum. ben dogal yolla hamile kalabiliyorum zamanı geldiğinde yine kalırım diye dusunuyorum. Rabbim zamanından önce yada sonra değil tam zamanında bize nasip edecektir. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah. Ama sakın üzme kendini ,her şeyin bir caresi var ama stress ve üzüntüden kesinlikle uzak duracaksın. bunlar cok etkili. sabırlı ve sakin ol, bebişin senin hzuurlu olmanı bekliyordur belki de:)Ya cok uzuldm bebegini kaybetmene ya peki onun ustune hamile kalmadinmi bda odami tedawiyle olmustu.allah buyuk insllah allahm o aciyi unutturur sana en kisa zmanda hayrli saglkli omurlu bi ewlat wersn.ablamda 2buck aylkken ilk bebegni dusurmustu ondan 6ay sonra tekrar hamile kaldi suan 1yasinda kizimiz allah buyuk insllah btun isteyenlern olsn.haklsn bi kiste bukdr uzulmemelym hersyn bi caresi war sukurler olsn braz zmanla olcak bzm bebekler sabir gerektren bi surec
malesef olumsuz...tedaviyi de bıraktım artık olursa allahtan olmazsa yine allahtan çok bunaldım çünküaysemersin sonuç noldu,yazmamışsın da hamilesindir inşallahben de geçen ay başladım tedaviye.2 yıl oldu hiç korunmadık.Geçen sene düşük yaptım.sonra da arkası gelmedi işte nasip geçen ay tedavi sonuç vermedi.Bu ay bir de iğneyle deneyelim dedik.3 gün oldu iğneyi vurulalı.3 gündür de çalışıyoruz.İlk gün iğne yapılan kalçamda ağrı oldu bir de karnımdan aşağısı tuhaf bir şekilde kramp girmiş gibi azıcık ağrıdı.Şimdi ağrı mağrı yok çok şükür.Yumurtalarım 18 mm civarında 2 taneydi.İnşallah bu ay olumlu sonuç alırım.Sizinle de paylaşırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsunmalesef olumsuz...tedaviyi de bıraktım artık olursa allahtan olmazsa yine allahtan çok bunaldım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?