Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben bir müddet pc başında olamayacağım yarım saate kadar görüşürüz inş. bu arada sultannnnn senin memleketmi muş yoksa görev için falanmı biraz önce kardeşimi gönderdik oraya sabah vedalaştık eşi muşta öğretmen bu 3.dönemleri orda ah ah kahrediyorum

bebeğğim canum ben aslen diyarbakırlıyım eşimle severek oldu onun memleketine gelin geldim anlıyacağın... :)) kardeşin adına üzüldüm çünki çok cins bir memleket küçücük sinama bile yok nede büyük market büyük şehre alışan buraya biraz zor alışıyor ... canım kardeşini tanımak isterdim doğrusu neyse ...

ya kızlar büyük bi çogunluk istanbulda böyle bi avantajınız var görüşsenizekaydirigubbakcemile5 bende çok istiyorum görüşmek ama imkansız yaaa bide benden başka antepte yaşayan yok sizleri görmeyi çok istiyorumŞeniz

canım gaziantepte oturanlara çagrı yapsan buradan konu acıp?keske burada olsanda görüşebilsek tabi ama bu tarz olaylarda toplumun tepkisi çok başka oluyor.internette tanıştım lafını duydularmı offf birsürü yorum.açıkçası ben cok istiyorum sizlerle birebir konusmayı ama bi taraftanda çekiniyorum milletin tepkisinden..

ahhh ahhhh sen merkezdesin galiba o merkezde olsa şükredicez bulanık ilçesinin aşağa büklü köyünün yukarı büklü mezrası yada tam tersi karıştırıyom çok üzülüyorum

anteplimisin aslen benim eşimde kahraman maraşlı ramazan bayramında inş. maraştayım bende

günaydin kizlar,,,
akşam doktora gittim..........
Geçen gittiğimde 3 tane olgun yumurtam vardi...
Bitane daha var ama o 8 mm gelişmez artik demişti doktorum........
Dün akşam tam 4 tane 18 mm üstünde olgun yumurtam vardi.........şok olduk...
çok kalitelilermiş bide..
Nasip artik bekleyip göreceğiz...

canım hadi hayırlısı olcak inş. bu ay şutarafagitti

Normal şartlarda her ay kadinin 1 tane yumurtasi oluşur yani 1 şansi vardir.benim bu ay tam 4 yumurtam oluştu inşallah 4 taneden biri yüzümü güldürür..

kızlar kaç yılın sonunda gebe kalamıyınca bu iğneleri kullanmaya başlyorsunuz
bır yıl korunmasız ilişkiden sonra hamılelık gerceklesmezse doktora basvuruyorsun.muayene sonucuna gore doktorun seni yönlendıryor canımcım..

kıslar buarada sıze bırsey sormak ıstıyorum.bu pregnly ıgnesınde beta hcg mı var?yanı 10 gun gecmeden test yapsak bızı yanıltırmı?benım bugun ıgneden sonrakı 7..gunum,test yapsam cıkmaz demı?bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…