evet canım yaa b,z şuanda çıkamıyoruz malesef.bıktım dagınıklıklarından valla.bu arada senin son adet tarihin ne cnm,temmuzda 1 gün arayla olmuştuk seninle.bende agustos 5 de oldum.k.bakma belki daha önce yazmışındır ama arastırdım görmedim kafam karışıyo bazen.
canım ben normalde 31 günde bir oluyorum ama iğneden sonra 28. gün oldum yani bu ay tam bilmiyorum acaba ne zaman olurum ama heralde eğer 31 günde olursam senden 1 veya 2gün sonra olurum... zaten adet sancıları ince ince arada yokluyor beni bide bel ağrısı ....
askböceği evet aynı evde yaşıyoruz.. zor oluyor ama maddi nedenlerden dolayı bir süre böyle olması gerekti şimdi eşyalarımızı tamamlıyoruz inşş çıkıcaz hayırlısıylan...
nerdesinisss yaaaa(((
Yaaa kizlarr yaaa.şaka mi yapiyonuz banasenağlama nereye gittinizz başka konularla mı aldatıyonuzz beni heeeklava:
deasy hani iş görüşmesine gidicektin canım sen
yaşasınnnn:teytey: ödüm koptu gittiniz diye.banada bazen oluyor giremiyorum nedense..off ne düşünüyorsunuz kızlar yaa.hapları napayım içeyimmi.testte bişy çıkmadı ama.alt tarafı 7 gün.6 tane kaldı zaten.adetimi mi bekliyim acaba yaa.4 eylülde olmam gerek ama bu ay hapta kullanmadım hiç gelmeyebilir reglim.
canım gittim dün doktordan sonra ama bu işi bize söyleyen abimiz izinliymiş.bende aradım abi dedim ben gidip görüşeyimmi sen mi önce beni anlatırsın tavsiye edersin,yani daha etkili olur bence.yok sen görüşme dedi.ben yarın bahsetçem senden ararım sizi gelirsin görüşmeye dedi.bekliyom şimdi.o önceden konussun ki adam bilgi sahibi olsun.biliyorsunuz iş görüşmelerimizde çogumuz kendimizi ben böyleyim şöyleyim diye övemiyoruz.abi bi konuşsun da gidicem kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?