Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş askböcegimm:çok üzgünüm: ben knu da actım psikolojide ayrı ev istiyorum konusu benim.okursunuz bi ara görün ki arkadasınız neler yasamış.o anlattıklarımda az yani.

sorun değil tatlım
ağustosun 3 de olmuştum ben 16 dada iğne vuruldum

bende şimdi heaapladım ben tAm 31.gün olmuşum en son.ama ben adetimin başladıgı günden sayıyorum.öbür türlü kafam karışıyor.yani temmuzun 6 sında olmuştum daha sonraki de agstos 5 de oldu.şimdi yine öyle olursa yani şimdi 4 eylülde olmam gerek tam 1 hafta var.
bide korkuyorum yaa dün kulak burun bogaz doktoruna bahsetmeyi unuttum aklıma gelmedi hiç.aslında böyle konularda çok temkinliyim ama ne biliyim antibiyotik vermiş bide.1 tane içtim bile 7 günlük bi antibiyotik.test yaptım iki defa başlamadan önce hapa bişy çıkmadı kızlar.

sizleri çoooooooooooooooooooooooook ama çoooooooooooooooooooooooooook
seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kader arkadaşlarım

deasy cim canım adet olduktan sonra içersin antibiyotikleri adetin bittikten sonra ...
askböceği canım bizde seni çok seviyos...
bebğim kız nereye kayboldun ...

bende hepinizi çooookkkk sevdim yaaa.ama şimdi doktor 1 hafta sonraya röntgen filmi verdi.ilaçları kullanıp röntgen çektiricem duruma göre bide.çok sakıncalı yaa.napıcagımı bilmiyorum valla.şuanda başın agrıyor hep sinüzitten bununda iyileşmesini istiyorum bi yandan.sonra hamile kalırsam hiç tedavimi de olamam.napıcagımı sasırmız vaziyetteyim yani.ne salaklık yaptım yaa insan demez mi doktora ben tedavi oluyorum heran hamile kalma olasılıgım var diye:mymeka:

Yaaa kizlarr yaaa.şaka mi yapiyonuz banasenağlama nereye gittinizz başka konularla mı aldatıyonuzz beni heee klava:

Yaaa kizlarr yaaa.şaka mi yapiyonuz banasenağlama nereye gittinizz başka konularla mı aldatıyonuzz beni heee klava:

hayatım ben bir yarım saattir falan sayfaya giremiyordum şimd geldim
kaydirigubbakcemile

deasy hani iş görüşmesine gidicektin canım sen

yaşasınnnn:teytey: ödüm koptu gittiniz diye.banada bazen oluyor giremiyorum nedense..off ne düşünüyorsunuz kızlar yaa.hapları napayım içeyimmi.testte bişy çıkmadı ama.alt tarafı 7 gün.6 tane kaldı zaten.adetimi mi bekliyim acaba yaa.4 eylülde olmam gerek ama bu ay hapta kullanmadım hiç gelmeyebilir reglim.

ay evet aynı sorunu bende yaşadım sorun var herhalde sitede ne çok şey yazmışsınız son 10dk okuyorum herhalde sultan ve deasy üzülmeyin canım arkadaşlarım siz beraber oturmaya biraz erken başlamışsınız ama eninde sonunda mutlaka herkes oyuracak yaşlandıklarında mecburen zaten yanımıza gelmek zorundalar umarım iyi insanlardır önemli olan bu benim kaynanam ve kayınpederim ayrı kaynanam bekar kayınpederim evli hepsini çok severim bir kaynım ve bir görümcem var şu an 2 side bekar ama ilerde onlar evlenince kayınvalidem hala bekar olursa mutlaka bizlerde yaşayacak üzülmeyin yani ayrıca bak ikinizde inş. çıkacaksınız yakında deasy canım dağınıklığı takma benim bir arkadaşımdada aynı dert vardı titiz olan insan için çok zor tahammül etmek çok iyi anlıyorum bana dağınık bir misafir geldiğinde bile zor dayanıyorum ama eğer yetişemiyosan bırakacaksın kendi haline mesela yedikleri bulaşığı yıkamıyolarsa bırak yıkama bakalım ne kadar biriktirecekler tatlım ayrıcaaaaaa bende sizi çok seviyorummmmmmmm

deasy hani iş görüşmesine gidicektin canım sen

canım gittim dün doktordan sonra ama bu işi bize söyleyen abimiz izinliymiş.bende aradım abi dedim ben gidip görüşeyimmi sen mi önce beni anlatırsın tavsiye edersin,yani daha etkili olur bence.yok sen görüşme dedi.ben yarın bahsetçem senden ararım sizi gelirsin görüşmeye dedi.bekliyom şimdi.o önceden konussun ki adam bilgi sahibi olsun.biliyorsunuz iş görüşmelerimizde çogumuz kendimizi ben böyleyim şöyleyim diye övemiyoruz.abi bi konuşsun da gidicem kısmetse.

zaten son hafta be tatlım olsa çıkardı bence iç bişey olmaz inş. en son ne zaman yaptın testi kaç çıktı

bebişimmm sesin çıkmıyo güzelim..yaa kızlar şimdi böyle sizinle yüzyüze olmayı öyle isterdim kiii.yaa bu kk yı kurandan ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN...sizleri tanımak nekadar güzel.herşeyi anlatabilmek hele.bide aynı derdi taşıyınca çok büyük destek yaa ay agglııcammm duygulandım bennsenağlama

aa sahi bak ben unutmuştum sormayı iyi karar bencede canım hadi hayırlısı

kızlar size özelden medaj attım gelmedimi bir baksanızla
aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

kızlar siz gene aynı şehirdesiniz ben ne yapayım peki siz aynı şehirde görüşmüyorsunuz oldumu yani (((

yok tatlım daha hiç görüşmedik aslında hepimiz görüşebilsek ne iyi olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…