kızlar kaç yılın sonunda gebe kalamıyınca bu iğneleri kullanmaya başlyorsunuz
bır yıl korunmasız ilişkiden sonra hamılelık gerceklesmezse doktora basvuruyorsun.muayene sonucuna gore doktorun seni yönlendıryor canımcım..
kıslar buarada sıze bırsey sormak ıstıyorum.bu pregnly ıgnesınde beta hcg mı var?yanı 10 gun gecmeden test yapsak bızı yanıltırmı?benım bugun ıgneden sonrakı 7..gunum,test yapsam cıkmaz demı?bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
tamam canım tesekkur ederım yapmıcam..bekleyelım bakalım gunum gelene kadar..hihoyyytcanım yaptırma çünkü hcg içeriyo yanıltabilir seni idrarda bile çıkabiliyo gebelik olmasada
benim doktorum günün geçtikten sonra yap demişti
Normal şartlarda her ay kadinin 1 tane yumurtasi oluşur yani 1 şansi vardir.benim bu ay tam 4 yumurtam oluştu inşallah 4 taneden biri yüzümü güldürür..
anteplimisin aslen benim eşimde kahraman maraşlı ramazan bayramında inş. maraştayım bende
kızlar glifor kullanan varmı aranızda ben dun kullanmaya basladım cok kotuyum ne yersem cıkartıyorum bırakıcam kullanamıycam cok kotuyum
kızlar glifor kullanan varmı aranızda ben dun kullanmaya basladım cok kotuyum ne yersem cıkartıyorum bırakıcam kullanamıycam cok kotuyum
antepliyim canım buraya gelme şansın varmı ki
beyzacım doktorum banada verdi.sürekli hamile kalana kadar kullan dedi.hormonlara ve yumurtalıklara iyi geliyormuş artıı kilo verdiriyormuş.ben 20 günde 4 kilo vermiştim.ama biraz ara verdim midemi bozuyor yine başlıcam çünkü doktorum bırakma hiç dedi.ilk kullandıgın hafta müthiş bulantı yapıyo söyliyim.ama geçiyo yavaş yavaş.kullan canım hiç bırakma iyi bir ilaç.ilkten şaşırmıştım diabet ilacı diye ama varmış işte bir yararıyerimseniben
canim ne için verdi o ilaçi sana
bir sebwebi vadir muhakkak dimi
askboceği öncelikle geçmiş olsun allah korumuş kendine çok dikkat et...
Senin için hayirlisi neyse o olsun sağlikla kal....
Hiç değilse kendini avutacak bi kizin var peki ya biz.............................
Allah ona ömür versin inşallah
hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar
maalesef negatif çıktı benim sonuç
ama halada adet olmadım birde o var yani
Şuan bende sizlerle bu konuyu konuşmak isterdim arkadaşlar.Bende temmuz ayında kullanmaya başlamıştım.Klomen ve pregnly.......İğnemi yaptırdım 3 gün peş peşe ilişki önerdi doktor 2 gün yapabildik 2.günü gece sabaha karşı çok kötü bir trafik kazası geçirdik ailecek.Tepetaklak olduk kızımla ALLAH'tan ona bir şey olmadı ben karaciğerden hasar aldım 6ay boyunca dikkat etmem gerekiyor kanama riski varmış.Yani o kadar istiyodumki ilk ay tutar herhalde diye umutluydum ama nasip olmayınca olmuyor işte..Umarım ALLAH gönlünüze göre verir.Ama unutmayın önemli olan sağlık......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?