aşk böcegimmm bengeldimmmmŞeniz yok kıss ben nispet yapar mıyım hiçç.aşkolsun.uyuyamıyom geceleri ben o yüzden :çok üzgünüm: keşke sizin yerinizde olsam.hem çalışıyorsunuz erken kalkıyorsunuz offff...BEBEĞİMMM yokkk :1no2:
hooş geldin beya
erkencisin bugün
valla tatlım çalışmak gibisi yok
evde olsam hele ben bu durumda kafayı sıyırırım
inan bana
bebeğim buralardadır da
işi vardır belki şekerim
:dilcikar:kız cadılaer beni ne tez unuttunuz küstüm sizeeee işteee:dilcikar:
hehehe o zaman küs bana sırtını dönme sakın ama :))))) oyun oynamıyorum sizlen :)))) hehehe kızlar ne alemdesin tatlı anne adayları
askböceği nasılsın canım durumlar nasıl ne zaman test yapacan tatlım umarım aramızdan seni uğrlarız..
deasy hanımmm ben sana küstüm daha uğramıyorsun topiğe hıh küstüm işte :))) nasılsın kız durumların ne dir..
bebeğim sen nasılsın canım durumun nasıl varmı bi gelişme kızlar hepimiz yumurtladık bu ay gıtgıt gıdak yumurtlarım tutak...:roflol:
hehehe o zaman küs bana sırtını dönme sakın ama :))))) oyun oynamıyorum sizlen :)))) hehehe kızlar ne alemdesin tatlı anne adayları
askböceği nasılsın canım durumlar nasıl ne zaman test yapacan tatlım umarım aramızdan seni uğrlarız..
deasy hanımmm ben sana küstüm daha uğramıyorsun topiğe hıh küstüm işte :))) nasılsın kız durumların ne dir..
bebeğim sen nasılsın canım durumun nasıl varmı bi gelişme kızlar hepimiz yumurtladık bu ay gıtgıt gıdak yumurtlarım tutak...:roflol:
deasy bu arada o klozet takımı örneği vardıya sayfasını gönderdiğim o şişle örülüyor tatlım
sakallı ip diye bir ip var onunla ayn renkten makine yününü karıştırıyorsun
istersen ayrıntılarını veririm tatlım
örgü örmek insanın stresini alıyor bence kızlar
canımsınız kızlar valla kızlar benden bu ayda müit yok dinlenmeye çekilmiştik bliyorsunuz 2 ay sonra resmi çalışmalara başlarız artık :)))) bu ay saldık çayıra bizim civcivleri hehehe :))) deasycim rahat ol hayatım umarım yakında ikimzde kurtuluruz kendi evimize çıkarız seni çok iyi anlıyorum..
aşk böceği kız belirti falan yokmu anaaaa valla inşşşallah vardı bana öyle geliyo umarım vardır...
deasy cim ayrı ev meselesi ne tatlım anlamadım
canım ben normalde 31 günde bir oluyorum ama iğneden sonra 28. gün oldum yani bu ay tam bilmiyorum acaba ne zaman olurum ama heralde eğer 31 günde olursam senden 1 veya 2gün sonra olurum... zaten adet sancıları ince ince arada yokluyor beni bide bel ağrısı ....
askböceği evet aynı evde yaşıyoruz.. zor oluyor ama maddi nedenlerden dolayı bir süre böyle olması gerekti şimdi eşyalarımızı tamamlıyoruz inşş çıkıcaz hayırlısıylan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?