Ramazan dolayisiyla kapaliyiz gibi birşey oldu bu sayfa ya ne dersiniz arkadaşlar
bebegimmmm aşk böcegimmm beyzammm hepinizi öpüyorum inanın hem çalışmak hemde evde durmak istiyorum çok garip bir duydu.kk ya çok alışmıştım yaaa...neyse yarın gece yine yazarım.öptüm hepinizi.yazın bana olur mu..:a015:
bebegimmmm aşk böcegimmm beyzammm hepinizi öpüyorum inanın hem çalışmak hemde evde durmak istiyorum çok garip bir duydu.kk ya çok alışmıştım yaaa...neyse yarın gece yine yazarım.öptüm hepinizi.yazın bana olur mu..:a015:
arkadaslar inş hamiş kalırız ya iğne oldukdan sonra günler geçmeyecek bana beklemek çok zor inş olur eşim gene umutla bekliyo üfff:'(
arkadaslar merhaba
bende klomen ve pregnly kullandım ilk kez geçen ay. bu topigi daha once gormemiism nedense ben klomen ve aynı turevde ilac olan genophene kullananlar topigini bulmustum ordan birçok arkadasla yazısıyorum . ama ayni konu baslıkları sanırım orda daha çok kisi var ve baslık olarak klomen ve genophene olarak oldgu için herkesi yani daha buyuk çogunlugu kapsıyor. dolayısıyla oraya gelmeye ne dersiniz daha çok paylasım olur boylelikle. ben linki atıyorum umarım bir yerde toplanırız.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3771432&posted=1#post3771432
ARKADASLAR BEN ASILAM IKIKERREKOLDUM
KASIKLARDAKI AGIRLAR
YUMURTALARINFAZLA UYARILMASINDAN KAYNAKLANIYO
VE CATLADIGINI DAHA IYI ANLADIGINIZ ICIN
OLUYO
NEDE GANOPENKULLANDIM VE PREGNLY AMA OLMADI COCUK
SEONUCTA BU ALLAHIN BILCEGI ISYANI DR NORMAL YOLLABILE KALABILIRISNIZ DERKEN
ASILAM BILE TUTMADI SIDI
ZAMAN BIRAKTIK HERSEY
:çok üzgünüm:
iyi dilekleriniz için sagolun kızlar..bende hepimiz için hergece dua ediyorum.oruçluykende bol bol edin ama oruçlunun duası kabul olumuş hemen.RABBİM HEPİMİZE PEMBİŞ VE MAVİŞ GİYSİLİ BEBİŞLER VERSİN :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
iyi dilekleriniz için sagolun kızlar..bende hepimiz için hergece dua ediyorum.oruçluykende bol bol edin ama oruçlunun duası kabul olumuş hemen.RABBİM HEPİMİZE PEMBİŞ VE MAVİŞ GİYSİLİ BEBİŞLER VERSİN :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
arkadasım ınsalah da olmazsın:Saruboceq: kandan bır test yaptır ıstersen evdekıler zatı bılıosun 10 gun olamadan belı olmuyor bende gunume 5gun var ama acayıp strese gırdım:bbo: belırtıler bugun yarın gelcekmıs gıbı :çok üzgünümkıslarrr haala regl olmadım benama bide şu var yaa benim zaten hep düzensizdi ki.gününde olan biri degilim yani.ilaçlar iki ay düzenli olmamı sagladı.bu ay ilaç kullanmamıştım ondan yine eski haline döndü sanırım :çok üzgünüm: umutlanmak istemiyorum yaa.hissetmiyorum hemde hiç bişey.ama tabi ALLAH BİLİR.hepimiz için dua ediyorum hep.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN HERŞEYİ...bi belirti bile yok bi test yapsammı diyorum ama en son geçen hafta yaptım çıkmadı.adetim geçeli de 2 gün oldu.belli olurmu ki acaba.offf bekliyim bence.şu anada bana cvp veriyo olmanızı çok isterdim ama yoksunuz..neyse size hayırlı günler.hepinizi öpüyorum..bu arada bugün yine çoooookkkk yoruldum.işten geldim odamı temizledim.az önce oturdum:çok üzgünüm:
arkadasım ınsalah da olmazsın:Saruboceq: kandan bır test yaptır ıstersen evdekıler zatı bılıosun 10 gun olamadan belı olmuyor bende gunume 5gun var ama acayıp strese gırdım:bbo: belırtıler bugun yarın gelcekmıs gıbı :çok üzgünümffff nefret edıyorum boyle beklemekten ne olur be rabbım bırgun bızlerıde sevındır:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?