Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ramazan dolayisiyla kapaliyiz gibi birşey oldu bu sayfa ya ne dersiniz arkadaşlar

güzelimm sebebini uzakta arama sitede ben yokum ondan kaynaklanıyo:roflol: çok özledim sizlerisenağlama iki gündür yorgunluktan ölüyom vall.belim çok fena agrıyor..nasıl alısıcam bilmiyorum.hiç oturmadan çalışıyorum bütün gün ayaktayım yani.dayabilecekmiyim ki yaaa!!!:sm_confused: çokta sinirlerim bozuuyor bayan giyimde çalışmak çok fena arkadaslar hanımlar ne alacagını bilmeden çok fazla karıştırıyorlar.ayakkabı işinde de öyleydi ama bu bambaşka yaa.iinsanlarla ugrasmak çok zor...hamiş kalana kadar idare etcez napalım...10 yıl tezgahtarlık yaptım,ama iki günde tekrar anladım ki artık bana göre degil.sinirlerim çok yıpranık.ugrasamıyorum...ama daha ilk günden birsürü satışlar yaptımmmmmm...yerimseniben bu arada BEN HAAALAA ADET OLMADIMMM !!! BUGÜN OLMAMA GEREKİYORDU HİÇBİR BELİRTİ FALAN DA YOKK.:dance: ama inş sonum böyle olmazzzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bebegimmmm aşk böcegimmm beyzammm hepinizi öpüyorum inanın hem çalışmak hemde evde durmak istiyorum çok garip bir duydu.kk ya çok alışmıştım yaaa...neyse yarın gece yine yazarım.öptüm hepinizi.yazın bana olur mu..:a015:

arkadaslar inş hamiş kalırız ya iğne oldukdan sonra günler geçmeyecek bana beklemek çok zor inş olur eşim gene umutla bekliyo üfff:'(

Evet beklemek çok zor kizlar
yaradanim inşallah bu aydan itibaren hepimize 9 ay 10 gün telaşini yaşatir
mevlam hiç birimizin kucağini boş birakmasin

canım sana iyi akşamlar diyim ben en iyisi çünkü sen bu yazıyı akşam okuyacaksın
büyük ihitmal canım, huzurun ve sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil canım bence
iş hayatınada alışırsın tekrardan hiç merak etme bence hem bana göre psikolojin acısından
çalışman daha iyi (malum ev durumları) onun için keyfine bak canım kocaman kocaman öpüyorum
:1hug:

bu arada BEN HAAALAA ADET OLMADIMMM !!! BUGÜN OLMAMA GEREKİYORDU HİÇBİR BELİRTİ FALAN DA YOKK. ama inş sonum böyle olmazzzzz

inşallah hamişsindir canım dualarım hepiniz için

canım benim ya yokluğun hissediliyo valla işinde tam ramazana denk geldi zor oluyo ramazanda çalışmak allah hepimize yardım etsin canım inşallah hamişsindir inşallah sen çoktan yaptırıdın test ne oldu şaşırdım vallakaydirigubbakcemile3 gününde olmadın ve test yapmadın ama bence yaptır bugün başuna çok ümitlenirsin canım benim şimdiden bu kadar seviniyosun çok üzülürüm üzülürsen ben artık günümden geçince sevinemiyorum çünkü ilaçlar herşeyi yapıyo streste beimde çok karnım ağrıyo arkadaşım öpüyorum haberlerini bekliyorum:1hug:

arkadaslar inş hamiş kalırız ya iğne oldukdan sonra günler geçmeyecek bana beklemek çok zor inş olur eşim gene umutla bekliyo üfff:'(

ayyyy canım hepimiz aynı şeyleri yaşadık çok iyi anlıyorum seni ben o kadar zor geçirdimki geçen ayı hamile kalamayınca yok dedim takmıcam daha zehir olmuştu günlerim sende rahat ol takma olursa olur olmazsa olmaz kimsenin elinden bunu değiştirmek gelmez unutma sakın ayrıca stres çok büyük etken biz o kadar takıyoruzki kafamıza ondan olmuyo bence

arkadaslar merhaba

bende klomen ve pregnly kullandım ilk kez geçen ay. bu topigi daha once gormemiism nedense ben klomen ve aynı turevde ilac olan genophene kullananlar topigini bulmustum ordan birçok arkadasla yazısıyorum . ama ayni konu baslıkları sanırım orda daha çok kisi var ve baslık olarak klomen ve genophene olarak oldgu için herkesi yani daha buyuk çogunlugu kapsıyor. dolayısıyla oraya gelmeye ne dersiniz daha çok paylasım olur boylelikle. ben linki atıyorum umarım bir yerde toplanırız.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3771432&posted=1#post3771432

sağol tatlım memnuniyetle çok sevinirim görüşürüz inş.

iyi dilekleriniz için sagolun kızlar..bende hepimiz için hergece dua ediyorum.oruçluykende bol bol edin ama oruçlunun duası kabul olumuş hemen.RABBİM HEPİMİZE PEMBİŞ VE MAVİŞ GİYSİLİ BEBİŞLER VERSİN :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

üzülme arkadaşım ortalık bizim gibilerle dolu sanki nesil kızırlığa gidiyo anlamıyorum ben kime sorsam sorunu var

amin arkadaşım inş. bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur cuman hayırlı olsun

inşallah hayatım inşallah tez zaman da yaradanım hepimize nasip etsin .

kıslarrr haala regl olmadım ben ama bide şu var yaa benim zaten hep düzensizdi ki.gününde olan biri degilim yani.ilaçlar iki ay düzenli olmamı sagladı.bu ay ilaç kullanmamıştım ondan yine eski haline döndü sanırım :çok üzgünüm: umutlanmak istemiyorum yaa.hissetmiyorum hemde hiç bişey.ama tabi ALLAH BİLİR.hepimiz için dua ediyorum hep.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN HERŞEYİ...bi belirti bile yok bi test yapsammı diyorum ama en son geçen hafta yaptım çıkmadı.adetim geçeli de 2 gün oldu.belli olurmu ki acaba.offf bekliyim bence.şu anada bana cvp veriyo olmanızı çok isterdim ama yoksunuz..neyse size hayırlı günler.hepinizi öpüyorum..bu arada bugün yine çoooookkkk yoruldum.işten geldim odamı temizledim.az önce oturdum:çok üzgünüm:

arkadasım ınsalah da olmazsın:Saruboceq: kandan bır test yaptır ıstersen evdekıler zatı bılıosun 10 gun olamadan belı olmuyor bende gunume 5gun var ama acayıp strese gırdım:bbo: belırtıler bugun yarın gelcekmıs gıbı :çok üzgünümffff nefret edıyorum boyle beklemekten ne olur be rabbım bırgun bızlerıde sevındır:Saruboceq:

sagol canım yaa...:çok üzgünüm: sorma güzelim insan böyle bekleyince acaip oluyor.en iyisi adet gününü bile unutmak aslında ama nerdeee.nerdeyse 1 saati bile syacagız yanikaydirigubbakcemile3 ama olsun umut olmadan da olmaz biz hep olacagına inanacagız ki RABBİM versin..inşşşş en yakın zamanda kalırsın canım böyle olursun:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3 senin sorunun neydi tatlım neden olmuoyr:çok üzgünüm:

amın canım 6 yıllık evlıyım kullanmadıım ılac kalmadı sonunda pko oldum 6y dıane 35 sımdı pko yok cok sukur kanaların sonuda az tıkanıklık varmıs dr.m dedkı belkı fılm sırasında acılmısda olabılır dedı kaplıcalara gıt dedı 2 hafta oldu kaplıcadan gelelı olmazsa bayram sonu tekrar hgs cekılcem ve caresıne bakcaz bakalım bıde benım esımde cınsel ısteksızlık var

bunada bır cozum bulunamıyor yumurtlama gunlerımde zar zor oluor ıste ama ıste zorla olan ısten ne hayır gelırse offffff bılmıorum yanı sonumuz allaha kadı senın neyın var nekadarlkı evlısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…