Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 3 yıllık evliyim canım.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.demek cinsel isteksizlik varr.ama herşeyin bir çaresi var üzülme sakın.isteksizligin sebebi psikolojiktir bence.bi doktora görünmenizde yarar var.psikoloji uzmanına yani...hakkında hayırlısı olsun.bende adet düzensizliginine baglı yumurtlama sorunu var canım.ilaçla adetim düzene giriyor ve yumurta çatlatıyoruz.gerçi 1 kere kullandım önceki ay...agustosta kullanmadım.bu ay adet olursam klomen içicem yine evde duruyor .bakalım hayırlısı..sende üzülme sakın çok ümitsiz degilmişsin.tüpleri iyice tıkalı olanlar var ALLAH KOEUSUN..:çok üzgünüm:sanada ALLAH inş biran önce bi bebiş verir saglıklı akıllı...sabır et canım ALLA BÜYÜK.o isterse herşey olur.biz inancımızı yitirmeyecegiz.inşşşşşşşşşşşşşş hemennn kalırsın canım dualarım seninle ve diger arkadaslarımla.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

ınsalah canım rabım hepımıze :CüvCüvlmayı nasıp etsın malasef pskıyatrıye goturemıyorum sadece dua edıyorm aynı dr.a gıttımz bır arkadasım vardı ondada senın problemın gıbıydı :CüvCüv:kaldı ama ın ıc organları gelısmedıı ıcı alılar 3 ay ara verdı sonra menegon kullandı ve pregnely vurundu ve sımdı:CüvCüv:3ayı kaldı doguma ve hersey yolunda gıdıyor ınsalah senın deboyle hayırlı haberlerını alırız :1hug::Saruboceq:

tatlım c.tesi değilmiydi günün benmi yanlış anladım bende 1 hafta geçtiğini düşünüyodum test yapsa artık diyodum ama üzülme hiç belli olmaz ben şu hissetme işinede inanmıyorum açıkçası hepimiz her ay ne ümitlerle bekliyoruz içimiz hep hamileyim galiba ay şu belirti oldu ay bu belirti oldu v.s diyip duruyo ya doktorlar bu dönemde bir belirtide olmayacağını söylüyolar canım ama biz tabi ay kasığım ağardı aman belim ağardı midemde bulanıyo falan diyip hep kendimizi umutlandırıyoruz yani sen şu an varsada hissedemezsin bence o yüzden canım rahat ol inşallah vardır bitanem ama yoksada üzülme hiç rahatlamak istiyosanda yap bir idrar testi ne kaybedersinki öpüyorum çok:1hug::1hug::1hug:a.s.

arkadaşım senin sorunun çözülmeyecek bişey değil bence inşallah ama eşininkini daha önemli olduğunu düşünüyorum psikolojik olmayabilir önce bir normal tetkiklerini yaptırın bence canım mesela sperm kalitesine ve hızına bakıldımı birtek senin tedavi olman senin durumunda yeterli değil bence doktoruna bu durumdan hiç bahsettinmi?:teselli:

canım benim günaydın rabbim hepimizin gönlüde geçeni verir inşallah
senin ve bizim gibi olan herkezin tez zaman da bebeği olacak hayırlısıyla
birde şu gebelik işine istersen kandan bir baktır ve daha fazla adapte olmadan
hayırlı olanı neymiş öğren istersen canım,bu arada iş hayatı nasıl gidiyor alışabildinmi,ya senin işin zor be canım c.tesi yok pazar yok bu şekilde eşine de zaman ayıramazsın tatlım
neyse kafanımı karıştırdım acaba hayırlısı diyelim canım

daesy umarım herşey gönlünce olur ve beklediğin haberi alırsın.bizde hamiş haberleri alınca ümitleniyoruz kendimiz hamiş kalmış gibi mutlu oluyoruz.dualarımız seninle
hadi bize inşallah güzel haberi verirsin.

daesy canım aksam konusuyorduk ya ben hastalandım bugun oluyorum sancıdan ınsalah sn hastalanma ve hamıs haberını ver canım dualarım senınle........

imran sende haberler nasil canim

sorma canım yaaa doktorum kongreye gitti ayın 15 inde gelecek hastanedeki başka bi dogum uzmanına gönderdi oda kendi hastalarıyla ilgileniyo benimle ilgilenmiyo.hapı kullandım 1 gün ara verdim perşembe günü gittim yumurtalar daha büyümemiş.bugün yine gittim 2 yumurta oluşmuş ama yine gelişmemiş pazartesi yine gidicem.bakalım daha neler yaşıycaz oruç tutuyorum ama galiba yerine kaza orucu tutmam gerekiyo

slm kızlar nasılsınız cörek otu bal tarcına basladınızmı mıktarını nasıl ayarlıyosunuz

ben başladım 2 hafta kadar yedim ama sonra bıraktım.bi değişiklikte olmadı.bende tam olarak bilmiyorum ama 1 su bardağı kadar balın içine 1 çay bardağı çörek otu 2 çay kaşıgı kadarda tarçın koymuştum.

arkadslar hergun 3 tatlı kasıgı yenecek hamıle olan bır arkadsımız burdan o soylemıstı hayıtla bırlıkte kullanms bıde

merahaba canım benimmm..yaa benim hissetmekten kastım belirtileri degil canım,hani kimisi hisseder hamiş oldugunu duygusal olarak yani,bende hisli bir insanım.içime dogar ne biliyim.belkide dogmaz...ALLAH BİLİR.hayırlısı artık ya.olmadım haala..ama sanırım benim adetim birkaç ay önceki durumuna döndü.yani yine gecikmeli olacak.:çok üzgünüm: ümitlenmiyorum yani biliyorum böyle olacagını..RABBİM ne yazdıysa o artık..acelem yok azıcık çalısayım da ..bebiş olmasını çok istiyorum ama çalışmakda istiyorum.offf.bakalım zaman ne gösterecek.eşimde ayrı eve çıkma işini erteleyelim diyor..ama ben bu evde mutsuzummm:çok üzgünüm:bebiş olursa naparız diyo.eski olayları yaşamaktan korkuyor..neyse bu uzun bir konu anlatırım daha sonra.öptüm hepinizi iyi günler..:a015:

daesy canım aksam konusuyorduk ya ben hastalandım bugun oluyorum sancıdan ınsalah sn hastalanma ve hamıs haberını ver canım dualarım senınle........

yaaaa!! olsun be canım vardır bir hayır napalım.bidahaki aya inşşş hemen kalırsın güzelim...sagolasın ya inş bakalım hala olmadım biliyomusun.ama diyorum ya benim zaten düzensizdi ondan olmuyor zaten..ilaçlar düzenledi 2 ay ama bu ay ilaçsız geçti onun etkisi geçmişse eger adetimin gecikmeside normal..hayırlısı artık.üzülme sende sakın tamam mı canım:1hug:

sagol canımmmmm..inş herşey iyi olacak..ama ben çok yoruluyorummm ablaa.ayaklarım patlıyor resmen.eve zor atıyorum kendimi.işimi çok güzel yapıyorum memnunum patronumdan falan kızlarda çok iyi çok tatlılar hemen kaynaştık ama nekadar dayanabilirim bilmiyorum..neyse gelişmeleri haber veririmi canlarım.öptüm sizi..a.s.

merhaba.bende geçen hafta cuma vuruldum iğneyi.ama çarşamba günü çağırdı yumurtalar çatladımı diye.bence geç kalmış seni çağırmak için.ben 6 aydır gonophene ve preglyn kullanıyorum ama hala tık yok.inşallah gerek kalmazda önümüzdeki ay aşılama yaptırmak zorunda kalmam

arkadaşlar bu çörekotu ile ilgili bir bilgi aldım onu paylaşmak isterim.çörekotunun adet söktürücü özelliği varmış.eskiden köy ebeleri adet olamayan kadınlara çörekottlu macun yaparlarmış.2 ay önce kullanmıştım 11. güne kadar bal ve tarçın ile karıştırarak.o ay 20.gün kanamam geldi. hem de nasıl bir kanama 15 yaşaından beri yani ilk adetimden bu yana ilk kez bu kadar erken oldum.sonra araştırdım.çünkü bir gariplik vardı ve bu bilgiye ulaştım.üstelik o ay ilaç da kullanmamıştım.

2 aydir klomen ve pregnl kullaniyorum..
Ilk ay adetin 5 günü 1 adet 5 gün kullandim..2 yumurtam oluştu malesef gebelik elde edemedik..rahim filmi çektirdim ardindan kanallah açik çikti..
Bu ay da 5.gün günde 2 tane klomen kullandim 5 gün..tam 4 yumurtam oldu...
Henüz adetime 1 hafta var göğüslerim acayip dolgunlaşti...
Inşallah bu sefer hayirli haberimi alirim...

rahat ol canım gelir gelmez yaz mutlaka alttan muayenede oruç bozulur canım oruçluyken yaptırma kaza değil kefaret olur orucun bozulursa haberin olsun doktora gideceğin zaman tutma o zaman kaza olur hayırlı haberler ver inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…