kıslarrr haala regl olmadım benama bide şu var yaa benim zaten hep düzensizdi ki.gününde olan biri degilim yani.ilaçlar iki ay düzenli olmamı sagladı.bu ay ilaç kullanmamıştım ondan yine eski haline döndü sanırım :çok üzgünüm: umutlanmak istemiyorum yaa.hissetmiyorum hemde hiç bişey.ama tabi ALLAH BİLİR.hepimiz için dua ediyorum hep.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN HERŞEYİ...bi belirti bile yok bi test yapsammı diyorum ama en son geçen hafta yaptım çıkmadı.adetim geçeli de 2 gün oldu.belli olurmu ki acaba.offf bekliyim bence.şu anada bana cvp veriyo olmanızı çok isterdim ama yoksunuz..neyse size hayırlı günler.hepinizi öpüyorum..bu arada bugün yine çoooookkkk yoruldum.işten geldim odamı temizledim.az önce oturdum:çok üzgünüm:
amın canım 6 yıllık evlıyım kullanmadıım ılac kalmadı sonunda pko oldum 6y dıane 35 sımdı pko yok cok sukur kanaların sonuda az tıkanıklık varmıs dr.m dedkı belkı fılm sırasında acılmısda olabılır dedı kaplıcalara gıt dedı 2 hafta oldu kaplıcadan gelelı olmazsa bayram sonu tekrar hgs cekılcem ve caresıne bakcaz bakalım bıde benım esımde cınsel ısteksızlık var
kıslarrr haala regl olmadım benama bide şu var yaa benim zaten hep düzensizdi ki.gününde olan biri degilim yani.ilaçlar iki ay düzenli olmamı sagladı.bu ay ilaç kullanmamıştım ondan yine eski haline döndü sanırım :çok üzgünüm: umutlanmak istemiyorum yaa.hissetmiyorum hemde hiç bişey.ama tabi ALLAH BİLİR.hepimiz için dua ediyorum hep.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN HERŞEYİ...bi belirti bile yok bi test yapsammı diyorum ama en son geçen hafta yaptım çıkmadı.adetim geçeli de 2 gün oldu.belli olurmu ki acaba.offf bekliyim bence.şu anada bana cvp veriyo olmanızı çok isterdim ama yoksunuz..neyse size hayırlı günler.hepinizi öpüyorum..bu arada bugün yine çoooookkkk yoruldum.işten geldim odamı temizledim.az önce oturdum:çok üzgünüm:
daesy umarım herşey gönlünce olur ve beklediğin haberi alırsın.bizde hamiş haberleri alınca ümitleniyoruz kendimiz hamiş kalmış gibi mutlu oluyoruz.dualarımız seninle
hadi bize inşallah güzel haberi verirsin.
imran sende haberler nasil canim
slm kızlar nasılsınız cörek otu bal tarcına basladınızmı mıktarını nasıl ayarlıyosunuz
merahaba canım benimmm..yaa benim hissetmekten kastım belirtileri degil canım,hani kimisi hisseder hamiş oldugunu duygusal olarak yani,bende hisli bir insanım.içime dogar ne biliyim.belkide dogmaz...ALLAH BİLİR.hayırlısı artık ya.olmadım haala..ama sanırım benim adetim birkaç ay önceki durumuna döndü.yani yine gecikmeli olacak.:çok üzgünüm: ümitlenmiyorum yani biliyorum böyle olacagını..RABBİM ne yazdıysa o artık..acelem yok azıcık çalısayım da ..bebiş olmasını çok istiyorum ama çalışmakda istiyorum.offf.bakalım zaman ne gösterecek.eşimde ayrı eve çıkma işini erteleyelim diyor..ama ben bu evde mutsuzummm:çok üzgünüm:bebiş olursa naparız diyo.eski olayları yaşamaktan korkuyor..neyse bu uzun bir konu anlatırım daha sonra.öptüm hepinizi iyi günler..:a015:tatlım c.tesi değilmiydi günün benmi yanlış anladım bende 1 hafta geçtiğini düşünüyodum test yapsa artık diyodum ama üzülme hiç belli olmaz ben şu hissetme işinede inanmıyorum açıkçası hepimiz her ay ne ümitlerle bekliyoruz içimiz hep hamileyim galiba ay şu belirti oldu ay bu belirti oldu v.s diyip duruyo ya doktorlar bu dönemde bir belirtide olmayacağını söylüyolar canım ama biz tabi ay kasığım ağardı aman belim ağardı midemde bulanıyo falan diyip hep kendimizi umutlandırıyoruz yani sen şu an varsada hissedemezsin bence o yüzden canım rahat ol inşallah vardır bitanem ama yoksada üzülme hiç rahatlamak istiyosanda yap bir idrar testi ne kaybedersinki öpüyorum çok:1hug::1hug::1hug:a.s.
daesy canım aksam konusuyorduk ya ben hastalandım bugun oluyorum sancıdan ınsalah sn hastalanma ve hamıs haberını ver canım dualarım senınle........
canım benim günaydın rabbim hepimizin gönlüde geçeni verir inşallah
senin ve bizim gibi olan herkezin tez zaman da bebeği olacak hayırlısıyla
birde şu gebelik işine istersen kandan bir baktır ve daha fazla adapte olmadan
hayırlı olanı neymiş öğren istersen canım,bu arada iş hayatı nasıl gidiyor alışabildinmi,ya senin işin zor be canım c.tesi yok pazar yok bu şekilde eşine de zaman ayıramazsın tatlım
neyse kafanımı karıştırdım acaba hayırlısı diyelim canım
sorma canım yaaa doktorum kongreye gitti ayın 15 inde gelecek hastanedeki başka bi dogum uzmanına gönderdi oda kendi hastalarıyla ilgileniyo benimle ilgilenmiyo.hapı kullandım 1 gün ara verdim perşembe günü gittim yumurtalar daha büyümemiş.bugün yine gittim 2 yumurta oluşmuş ama yine gelişmemiş pazartesi yine gidicem.bakalım daha neler yaşıycaz oruç tutuyorum ama galiba yerine kaza orucu tutmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?