Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi bakalım canım inşallah beniimde bugün çok karnım ağrıyo 12 sinde olmam lazım erkenmi olcam acaba anlamadım ya bu iğnenin etkisi 2 ay sürüyomuş bir bilgin varmı
benim bu ayda kasıklarım hep hafif hafif ağardı ondanmı acaba ayyy hala şu acaba kistmi oldu korkusundan kurtulamadım

aaaa ne yani şimdi bunlar 2 çelişkili bilgi oldu biri yumurta geliştiriyo diyo biride adet söktürücü ben malzemeleri aldım bile hatta bu ay bir kaç kere kullandımda bırakalım kullanmayalımmı kızlar ne yapalım

slm kızlar nasılsınız cörek otu bal tarcına basladınızmı mıktarını nasıl ayarlıyosunuz

ya tatlım ben okumuştum bir arkadaş 1 yemek kaşığı bala bir tatlı kaşığı ç.otu ve gçz kararı tarçın demiş bende öyle yaptım ama tam kullanamadım ramazan dolayısıyla annemde kalıyorum malzemelerimde evde kaldı ama bir arkadaş adet söktürücü özelliği olduğunu yazmış ne yapalım karar veremedim

evet arkadaşlar hatta bu çörekotu,tarçın ve bal karışımını bir topikte baya bahsetmişler ama biz çörek otunu arkadaşın dediği üzere araştırdık gerçekten adet söktürücüymüş,artı o arkadaşlar adçayıda kullanmış bununla birlikte oda aynı şekilde adet söktürücüymüşi
bizde şaşaırdık kaldık bu bilgiyi düzeltmek istiyoruz.kusura bakmayın arkadaşlar

günaydın canım bende bu ay iğne ve ilaç kullandım fakat sonuç negatif çıktı,sağlık olsun diyorum inşallah senin pozitif olur,aynı zaman da bu ilaç ve iğnede yapıyor bu şişkinlikleri
o kadar takma kafana canım stres bizi bitiriyor

canim ben geçen ay da kullanmiştim ama olmadi malesef..
Geçen ay dan bazi farkliliklar var özellikle göğüslerimde
ama belki adetim yaklaşti ondandir...
Hayirlisiyla gelsinde...
Geçen ay hissetmiştim olmayacağini zaten ama bu ay bi farkli nedense

slm arkadaslar nasılsınız şu ermıs attara gıden veya arayan oldumu ınternette baktım ama nekadar guvenılır bılmıyorum

ana sayfada cat yazmıs hamılelik icin tavsıye dıye ermıs attar dıye bı sıte var bı arkadas gıtmıs karısım vermısler hamıle kalmıs o sayfaya sende yazmıstın sanırım

ana sayfada cat yazmıs hamılelik icin tavsıye dıye ermıs attar dıye bı sıte var bı arkadas gıtmıs karısım vermısler hamıle kalmıs o sayfaya sende yazmıstın sanırım

şimdi baktım sen söyleyince benim yazım yokki orda ama şok oldum okuyunca bu böğürtlen kökünü eşim daha yeni böyle bitkilerle uğraşan bir teyzeden öğrenmiş ya biliyomusun benim içinde kadın gelsinde görüşelim demiş benim rahimde perde olduğunu söylemiş eşim bunu içsin demiş rahimdeki her şeyi temizliyomuş

bende sok oldum gorunce bı görüssekmı acaba aöa ben ıst dısındayım napıcam

ya canım zaten onlar herhanfi bir muayene yapmıyodur yani bence telefondada derdini anlatırsan anlar sana vreceği şeyi kargo yapar gönderir sende hesabına parayı yatırırsın bu kadar üzülme bunun içim biz bir bakalım çu böğürtlen kökü neymiş bir öğrenelim

Merhaba arkadaslar bende menogon ve pregly oldum kasık batmaları bel agrısı cekiyorum.. goguslerimde pek bisey yok.. bir önceki kullanmamda goguslerim ağrıyordu kasık ağrıp pek yoktu. ama adet olmuştum.. şimdi beklemedeyim.. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin insallah

hoş geldin canım aramıza bu iğne bel ve kasık ağrısı çok yapıyo bende ilk defa geçen ay klomen ve pregly iğne oldum ama malesef hamile kalamadım bu ay hala kasıklarım ağrıyo sanırım iğnenin etkisi biraz uzun sürüyo senin 2. ayınmı bu tedavide ne sorun vardı sende kaç yıldır korunmuyosun

merhaba kıslar.gecen ay bende pregnly ıgnesı ve gonaphene kullandım ama olmadı adet oldumsenağlama
ıgne ve ılacı kullanınca ınsan daha cok mutlanıyor sanırım..bugun yenıden ılacıma baslıcam bakalım bu ay neler olucak.
bırde ıgneyı vurunduktan kca saat sonra calısma olması gerekıyor?bızıkı 37.saatte olmustu acaba cok mu gec kaldık gecen ay?

arkadaşım bana doktor tam 36 saat sonra ilişkiye gir demişti iğneyi vurulduktan sonra
senin doktorun söylemedimi bişey senin sorun neydi kaç yıldır korunmuyosun

arkadaşım bana doktor tam 36 saat sonra ilişkiye gir demişti iğneyi vurulduktan sonra
senin doktorun söylemedimi bişey senin sorun neydi kaç yıldır korunmuyosun
bebegim bız 1 yıldır korunmuyoruz ama 2 aydır doktora gıdıyorum.bu 3.ayım olucak.ılk ayda yumurtalar buyumedı.ıkıncı ayda buyudu ama olmadı..bu 3.ayım olucak ıgne ve ılac tedavısı ıcın.
ben pko ya megıllıymısım.
doktorum ıgneyı vurun ertesı gun calısma olsun dedı ama bellı bır saat vermedı.bakalım bu ay neler olucak..ınsallah bayrama hamıs haberıyle gırerız..hihoyyyt

kızlarr canlarım merhaba.kusura bakmayın kaç gündür yazamadım.ben işten ayrıldım dayanamadım valla kızlar yaa.belim hala agrıyor sırtım daa..:çok üzgünüm: ama pazartesi günü eski çalıştıgım yere yardıma gidecegim.ayakkabı magazasına.herneyse..bendeki haberlere geçeyim bari.ben dün doktora gittim konustum.hala regl olmadım dedim.test yaptım ama çıkmadı dedim.bide kanda bakalım dedi.indim kan vermeye asabımı bozdular sinir oldum zaten.labaratuar sekreterligindeki kız kanları yolladık şimdi veremezsiniz pazartesi gelin demez miklava:saatte daha 11.00.bi sinir olduk ki sormayın.sonra dedim ki ne demek alamayız şimdi kanı alın araba gelince verirsiniz yani bunda zor bişy yok dedim.tama da kanı burada bekletmek iyi olmaz dedi.niye dedim kan degerleri mi degisir yanii.sıkıştırdım biraz aldı kanımı.pazartesi de gidip sonuç alcam yok oldugunu biliyorum aslında ama işte doktor dedi diye yaptırdım.doktorum da dedi ki 3 ay aynı tedaviyi uygulayalım dedi.hamile kalmazsan bu sürede seni başka yerlere göndericem dedi:çok üzgünüm:hayırlısı artık bakalım..sizleri öpüyorum.görüşürüz kızlar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…