2 aydir klomen ve pregnl kullaniyorum..
Ilk ay adetin 5 günü 1 adet 5 gün kullandim..2 yumurtam oluştu malesef gebelik elde edemedik..rahim filmi çektirdim ardindan kanallah açik çikti..
Bu ay da 5.gün günde 2 tane klomen kullandim 5 gün..tam 4 yumurtam oldu...
Henüz adetime 1 hafta var göğüslerim acayip dolgunlaşti...
Inşallah bu sefer hayirli haberimi alirim...
arkadaşlar bu çörekotu ile ilgili bir bilgi aldım onu paylaşmak isterim.çörekotunun adet söktürücü özelliği varmış.eskiden köy ebeleri adet olamayan kadınlara çörekottlu macun yaparlarmış.2 ay önce kullanmıştım 11. güne kadar bal ve tarçın ile karıştırarak.o ay 20.gün kanamam geldi. hem de nasıl bir kanama 15 yaşaından beri yani ilk adetimden bu yana ilk kez bu kadar erken oldum.sonra araştırdım.çünkü bir gariplik vardı ve bu bilgiye ulaştım.üstelik o ay ilaç da kullanmamıştım.
slm kızlar nasılsınız cörek otu bal tarcına basladınızmı mıktarını nasıl ayarlıyosunuz
2 aydir klomen ve pregnl kullaniyorum..
Ilk ay adetin 5 günü 1 adet 5 gün kullandim..2 yumurtam oluştu malesef gebelik elde edemedik..rahim filmi çektirdim ardindan kanallah açik çikti..
Bu ay da 5.gün günde 2 tane klomen kullandim 5 gün..tam 4 yumurtam oldu...
Henüz adetime 1 hafta var göğüslerim acayip dolgunlaşti...
Inşallah bu sefer hayirli haberimi alirim...
günaydın canım bende bu ay iğne ve ilaç kullandım fakat sonuç negatif çıktı,sağlık olsun diyorum inşallah senin pozitif olur,aynı zaman da bu ilaç ve iğnede yapıyor bu şişkinlikleri
o kadar takma kafana canım stres bizi bitiriyor
slm arkadaslar nasılsınız şu ermıs attara gıden veya arayan oldumu ınternette baktım ama nekadar guvenılır bılmıyorum
ana sayfada cat yazmıs hamılelik icin tavsıye dıye ermıs attar dıye bı sıte var bı arkadas gıtmıs karısım vermısler hamıle kalmıs o sayfaya sende yazmıstın sanırım
bende sok oldum gorunce bı görüssekmı acaba aöa ben ıst dısındayım napıcam
Merhaba arkadaslar bende menogon ve pregly oldum kasık batmaları bel agrısı cekiyorum.. goguslerimde pek bisey yok.. bir önceki kullanmamda goguslerim ağrıyordu kasık ağrıp pek yoktu. ama adet olmuştum.. şimdi beklemedeyim.. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin insallah
merhaba kıslar.gecen ay bende pregnly ıgnesı ve gonaphene kullandım ama olmadı adet oldumsenağlama
ıgne ve ılacı kullanınca ınsan daha cok mutlanıyor sanırım..bugun yenıden ılacıma baslıcam bakalım bu ay neler olucak.
bırde ıgneyı vurunduktan kca saat sonra calısma olması gerekıyor?bızıkı 37.saatte olmustu acaba cok mu gec kaldık gecen ay?
bebegim bız 1 yıldır korunmuyoruz ama 2 aydır doktora gıdıyorum.bu 3.ayım olucak.ılk ayda yumurtalar buyumedı.ıkıncı ayda buyudu ama olmadı..bu 3.ayım olucak ıgne ve ılac tedavısı ıcın.arkadaşım bana doktor tam 36 saat sonra ilişkiye gir demişti iğneyi vurulduktan sonra
senin doktorun söylemedimi bişey senin sorun neydi kaç yıldır korunmuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?