hoş geldin canım aramıza bu iğne bel ve kasık ağrısı çok yapıyo bende ilk defa geçen ay klomen ve pregly iğne oldum ama malesef hamile kalamadım bu ay hala kasıklarım ağrıyo sanırım iğnenin etkisi biraz uzun sürüyo senin 2. ayınmı bu tedavide ne sorun vardı sende kaç yıldır korunmuyosun
hoşbulduk arkadasım, ben yaklasık birbucuk yıldır ugrasıyorum son 5 aydır da tedavi görüyorum.. Bu benim 3.aşılamam.. Allahım insallah yüzümüzü güldürür ağrılarım bugun itibariyle birden kesildi.. Hafif bel ağrısı dısında.. Ama adet sancısı gibi yokluyor sanki adet olacakmısım gibi ama daha 1 hafta var.. Allah yardımcımız olsun
bebegim bız 1 yıldır korunmuyoruz ama 2 aydır doktora gıdıyorum.bu 3.ayım olucak.ılk ayda yumurtalar buyumedı.ıkıncı ayda buyudu ama olmadı..bu 3.ayım olucak ıgne ve ılac tedavısı ıcın.
ben pko ya megıllıymısım.
doktorum ıgneyı vurun ertesı gun calısma olsun dedı ama bellı bır saat vermedı.bakalım bu ay neler olucak..ınsallah bayrama hamıs haberıyle gırerız..hihoyyyt
kızlarr canlarım merhaba.kusura bakmayın kaç gündür yazamadım.ben işten ayrıldım dayanamadım valla kızlar yaa.belim hala agrıyor sırtım daa..:çok üzgünüm: Ama pazartesi günü eski çalıştıgım yere yardıma gidecegim.ayakkabı magazasına.herneyse..bendeki haberlere geçeyim bari.ben dün doktora gittim konustum.hala regl olmadım dedim.test yaptım ama çıkmadı dedim.bide kanda bakalım dedi.indim kan vermeye asabımı bozdular sinir oldum zaten.labaratuar sekreterligindeki kız kanları yolladık şimdi veremezsiniz pazartesi gelin demez miklava:saatte daha 11.00.bi sinir olduk ki sormayın.sonra dedim ki ne demek alamayız şimdi kanı alın araba gelince verirsiniz yani bunda zor bişy yok dedim.tama da kanı burada bekletmek iyi olmaz dedi.niye dedim kan degerleri mi degisir yanii.sıkıştırdım biraz aldı kanımı.pazartesi de gidip sonuç alcam yok oldugunu biliyorum aslında ama işte doktor dedi diye yaptırdım.doktorum da dedi ki 3 ay aynı tedaviyi uygulayalım dedi.hamile kalmazsan bu sürede seni başka yerlere göndericem dedi:çok üzgünüm:hayırlısı artık bakalım..sizleri öpüyorum.görüşürüz kızlar:1hug:
inşallah arkadaşim rabbim isteyen herkese versin inşallah umarim bu kes olur haberleşmeyi kesme canim
senin aşilama sürecin nasil gelişti? Sizin sorununuz neydi? Bizim sebepsiz..:1shok:
arkadaşım senin sorunun çözülmeyecek bişey değil bence inşallah ama eşininkini daha önemli olduğunu düşünüyorum psikolojik olmayabilir önce bir normal tetkiklerini yaptırın bence canım mesela sperm kalitesine ve hızına bakıldımı birtek senin tedavi olman senin durumunda yeterli değil bence doktoruna bu durumdan hiç bahsettinmi?:teselli:
evet canım her turlu tetkıkler yapıldıa.s cok mukemmel olmasada normal dedı dr. kac kere ürolojiye gıttık anlattık onlarda saskın baktılar bıze hap verp gonderdıler baskada bısı yapamayız dedıler .halada aynı hıc bısı deısmedı benım dr.umunda bu konuda yapabilecegı bısı yokmus yanı umtsuz vaka :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
deasy cım ben oldum:çok üzgünüm: bugun reglmın 6. gunu bak sen hala olmamısın ayyyyy ınsalah olmazsın allahım ınsalah deasy:CüvCüv:dır:Saruboceq: hemdetaneye :Saruboceq:
canım üzülme yaa olur inşş:çok üzgünüm:yok canım yaa degilim biliyorum gecikme zaten hep oluyo.ben normalde 3-4 ayda oluyorum en az 2 ayda oluyorum yani.hiçbirzaman tam zamanında gelmedi.evlenmeden önce 7 ay bile olmuştu.fazlada üstüne düşmemiştim çok pişmanım şimdi.yani geçen ay ilaçlardan dolayı düzenli oldum iki kere ama bu ay ilaç kullanmadım ondan dolayı eski haline döndü sanırım.hem birkaçgün önce idrar testinde çıkmadı yok yani biliyorum tabi ALLAH BİLİR yinede ama yok ½99 eminim.
hımm doktor belki kendiliğinden hamile kalır oladı iğneden sonra olur diye 2 şans mı yakalamaya çalışıyor. ya inş öyledir ve düşüncesi işe yarar:Saruboceq:
benım eltım evlendıgınde senın gıbı 3ayda 4 ayda adet goruyordu 3ay tedavı gordu ılk duphaston 2.ay ganaphone ve pregnyl ve hamıle :CüvCüv:sımdı 8aylık oldu bebegıyumurtalıkları hıc calısmıyımus uretım yokmus dr.da kendılerıde bukadar cabuk sonunc aldıklarına sasırdılar hersey rabbımın elınde tabı nasıp sende umutsuz olma belkı :CüvCüv labılırsn sen kalbını temız tut :1hug:
benisec fazladan iliskinin kimseye bir zararı yok dr un catlatma ignesi oncesi yumurtanın kendiliginden catlama ihtimali dusunup boyle demis. aslen olan sudur igne olmadan birgun once ya da o gun iliski sonra igneden 1,5 gn sonra yani tam 36 saat sonra iliski.
çunku igne oldun diyelim etki etmesi 36 saat ama 2 saat sonra yumurtan kendi catladı nolcakk sen daha iki gun sonra iliskiye gricen yumurta bu arada bosa gitcek dollenemeyecek. bu ihtimale karsı igne olmadan evelde ilisk diyorki dr lar i çerde canlı sperm bulunsun igne sonrası 36s s aati beklerken kendi catlar ise hamilelik sansı olsun diye
karısık anlattım sanırım umarım aydınlatıcı olmusumdur
ceydacım bişy sormak istiyorum.ben iki üç gün önce yaptım idrar testi.yani adetim geçtikten 1-2 gün sonra ama çıkmadı.ondan 1 hafta öncede yaptım çıkmamıştı.ben diyorum ki olsaydı silik de olsa çıkardı dimi.bembeyaz çıktı hep.daha yeni olunca silik çıkıyor çünkü ilk bebegimde öyle olmuştu.sen ne dersin idrarda çıkmama ama kan testinde çıkma ihtimali var mı sence?
belkı olabılır canım evde yapılanlar yanıltıyormus cunku ben hıc kanda baktırmadım tam bılmıorum ama cevremde cok ornek var teyzemın gelınınde mesela ıdrarda var cıktı once sonra kanaması geldı bıdaha yaptı yıne var cıktı 2hafta sonra yaptı bu seferde yok cıktı kanda baktılar var cıktı ama cok dusuktu dr. ultrasonla baktı :CüvCüv:degılsın dedı adetın tam sokulmemıs dedı ılac verdı ama kullanmadı arkadasım 3ay boyunca adet gordu ve 4.ayında hamıle oldugu kesınlestı sımdı oglu3 yasında nıte bunları yazdın dersen allahın gızlı ıslerı bunlar canım bazen dr.lar bıle anlamıyorlar kanda dusuk bıle cıksa ıhtımalı asla untma
Canım yazdıklarını okuyordum da bişey aklıma takıldı. Ben ilaç alırken doktor, iğneden önce 2 gün ilişki yok demişti gibi hatırlıyorum. Bir kaç ay önceydi ama sanki iğneden birkaç gün önce ve iğneden 36 saat sonra çalışma yok, sonra var demişti. Of ya iyice karışık bu işler.
çok haklısın canım hersey olabilirr.sabretmek gerek.hayırlısı olsun da başka bişey istemem ALLAH ne verecegini nezaman verecegini bilir.öptm seni canım iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?