Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hoşbulduk arkadasım, ben yaklasık birbucuk yıldır ugrasıyorum son 5 aydır da tedavi görüyorum.. bu benim 3.aşılamam.. Allahım insallah yüzümüzü güldürür ağrılarım bugun itibariyle birden kesildi.. hafif bel ağrısı dısında.. ama adet sancısı gibi yokluyor sanki adet olacakmısım gibi ama daha 1 hafta var.. Allah yardımcımız olsun

inşallah arkadaşim rabbim isteyen herkese versin inşallah umarim bu kes olur haberleşmeyi kesme canim

UMARIM TUTMUŞTUR CANIM HABERLERİNİ BEKLİYORUMkaydirigubbakcemile5

ya sen nerelerdesin o gün ne kadar merak ettik seni tekrar girmedin şimdi sen şu önümüzdeki pazartesimi alican sonucu

senin aşilama sürecin nasil gelişti? Sizin sorununuz neydi? Bizim sebepsiz..:1shok:

tatlim ben henüz aşilama yaptirmadim bizimkide sebepsiz gibi bişey ben 15 aydir korunmuyorum geçen ay klomen ve pregly iğne vuruldum ama olmadi bu ay gitmedim doktora iğne regl 5 gün geçiktirdi hiç geçikmezdim korktum o yüzden benim perdeli rahmim var septum doktorlar gebeliğe engel değil sadece düşük riski var diyorlar ama ben yinede hamile kalamadim diğer bütün tetkiklerim yapildi eşimede bakildi herşey çok güzel ama olmadi bayramdan sonra bu perdeyi ameliyatla aldirmayi düşünüyorum allah nasip ederse canim sen kaç ay tedaviden sonra aşilamaya geçtin canim

evet canım her turlu tetkıkler yapıldıa.s cok mukemmel olmasada normal dedı dr. kac kere ürolojiye gıttık anlattık onlarda saskın baktılar bıze hap verp gonderdıler baskada bısı yapamayız dedıler .halada aynı hıc bısı deısmedı benım dr.umunda bu konuda yapabilecegı bısı yokmus yanı umtsuz vaka :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

deasy cım ben oldum:çok üzgünüm: bugun reglmın 6. gunu bak sen hala olmamısın ayyyyy ınsalah olmazsın allahım ınsalah deasy:CüvCüv:dır:Saruboceq: hemdetaneye :Saruboceq:

ya canım o zaman gerçekten psikolojik olabilir bide bunu deneseydiniz gittinizmi hiç bir psikoloğa danışmakta fayda var mutlaka bir sebebi vardır ve çözümüde üzülme lütfen hiç bir şey ümitsiz değildir:teselli:

deasy cım ben oldum:çok üzgünüm: bugun reglmın 6. gunu bak sen hala olmamısın ayyyyy ınsalah olmazsın allahım ınsalah deasy:CüvCüv:dır:Saruboceq: hemdetaneye :Saruboceq:

canım üzülme yaa olur inşş:çok üzgünüm:yok canım yaa degilim biliyorum gecikme zaten hep oluyo.ben normalde 3-4 ayda oluyorum en az 2 ayda oluyorum yani.hiçbirzaman tam zamanında gelmedi.evlenmeden önce 7 ay bile olmuştu.fazlada üstüne düşmemiştim çok pişmanım şimdi.yani geçen ay ilaçlardan dolayı düzenli oldum iki kere ama bu ay ilaç kullanmadım ondan dolayı eski haline döndü sanırım.hem birkaçgün önce idrar testinde çıkmadı yok yani biliyorum tabi ALLAH BİLİR yinede ama yok ½99 eminim.

benım eltım evlendıgınde senın gıbı 3ayda 4 ayda adet goruyordu 3ay tedavı gordu ılk duphaston 2.ay ganaphone ve pregnyl ve hamıle :CüvCüv:sımdı 8aylık oldu bebegı yumurtalıkları hıc calısmıyımus uretım yokmus dr.da kendılerıde bukadar cabuk sonunc aldıklarına sasırdılar hersey rabbımın elınde tabı nasıp sende umutsuz olma belkı :CüvCüvlabılırsn sen kalbını temız tut :1hug:

hımm doktor belki kendiliğinden hamile kalır oladı iğneden sonra olur diye 2 şans mı yakalamaya çalışıyor. ya inş öyledir ve düşüncesi işe yarar:Saruboceq:

benisec fazladan iliskinin kimseye bir zararı yok dr un catlatma ignesi oncesi yumurtanın kendiliginden catlama ihtimali dusunup boyle demis. aslen olan sudur igne olmadan birgun once ya da o gun iliski sonra igneden 1,5 gn sonra yani tam 36 saat sonra iliski.
çunku igne oldun diyelim etki etmesi 36 saat ama 2 saat sonra yumurtan kendi catladı nolcakk sen daha iki gun sonra iliskiye gricen yumurta bu arada bosa gitcek dollenemeyecek. bu ihtimale karsı igne olmadan evelde ilisk diyorki dr lar i çerde canlı sperm bulunsun igne sonrası 36s s aati beklerken kendi catlar ise hamilelik sansı olsun diye
karısık anlattım sanırım umarım aydınlatıcı olmusumdur

sagol canım valla yazdıkların iyi geldi..yok çok takmıyorum kafama ALLA BİLİR nezaman verecegini sonuçta.ama adetim zaten düzensiz ondan beklemiyorum yani..yoksa asla niye olmuyo gibi düşüncelere kapılıp isyan etmem ALLAH KORUSUN.oda olur birgün.hayırlısı olsun önemli olan o.inşşş seninde hemen olur canım.eltine de sevindim ne güzel.bende 3 aylık bi tedavi olacagım şimdi.ilk denemede olmadı.bide ben klomeni günde 2 tane içecegime 1 tane içmişim.belki 2 içersen igneye gerek olmadan kalırım belli mi olur.ALLAH BÜYÜK.

ceydacım bişy sormak istiyorum.ben iki üç gün önce yaptım idrar testi.yani adetim geçtikten 1-2 gün sonra ama çıkmadı.ondan 1 hafta öncede yaptım çıkmamıştı.ben diyorum ki olsaydı silik de olsa çıkardı dimi.bembeyaz çıktı hep.daha yeni olunca silik çıkıyor çünkü ilk bebegimde öyle olmuştu.sen ne dersin idrarda çıkmama ama kan testinde çıkma ihtimali var mı sence?

Canım yazdıklarını okuyordum da bişey aklıma takıldı. Ben ilaç alırken doktor, iğneden önce 2 gün ilişki yok demişti gibi hatırlıyorum. Bir kaç ay önceydi ama sanki iğneden birkaç gün önce ve iğneden 36 saat sonra çalışma yok, sonra var demişti. Of ya iyice karışık bu işler.

belkı olabılır canım evde yapılanlar yanıltıyormus cunku ben hıc kanda baktırmadım tam bılmıorum ama cevremde cok ornek var teyzemın gelınınde mesela ıdrarda var cıktı once sonra kanaması geldı bıdaha yaptı yıne var cıktı 2hafta sonra yaptı bu seferde yok cıktı kanda baktılar var cıktı ama cok dusuktu dr. ultrasonla baktı :CüvCüv:degılsın dedı adetın tam sokulmemıs dedı ılac verdı ama kullanmadı arkadasım 3ay boyunca adet gordu ve 4.ayında hamıle oldugu kesınlestı sımdı oglu3 yasında nıte bunları yazdın dersen allahın gızlı ıslerı bunlar canım bazen dr.lar bıle anlamıyorlar kanda dusuk bıle cıksa ıhtımalı asla untma

çok haklısın canım hersey olabilirr.sabretmek gerek.hayırlısı olsun da başka bişey istemem ALLAH ne verecegini nezaman verecegini bilir.öptm seni canım iyi geceler..

nese yanlıs anlamıs olabilirsin yada bazı dr ların değisik tezleri olabiliyor.
ben çok okudum çok arastırdım ve basıma geen her detay konuda bebek sahibi olma yolunda birseyler daha ogreniyorum sayet daha epeyce birsure daha olmazsa dr cuk olup çıkacagım. sadece forumlarla yetinmiyorum çunku tıp sitelerini ogrenci tezlerin vs de okuyorum:) bu konuda yani.
iki gun once iliski yok hiç mantıkıl değil zaten gun asırı olması isteniyor dollenme için ilsikinin. igneyi oludktan 1,5 gun yani 36 saat sonra catlama olcaksa iki gunde onceden iliskimiz olmaz ise o arada catlarsa ne olacak. bu net kesin bir bilgi dğilki 36 saat sonra olayı. kendiliginden catlayabilir oncesinde bu riske atılmazkı ilsk y e girmeyip
hem iliskiye girmenin tek sakıncası hergune çevirip sperm sayısını azaltmsı olmak gunasırı oldugu takdirde igne ile falan ilgis yok iliskiye girmenin sakıncası yok yani. ve en saglamı igenden once bir gun yada aynı gun iliski ve sonrasında bir gun bosluk diger gun iliski yada hemen ertesi gunde olabilir igneden sonra

çok haklısın canım hersey olabilirr.sabretmek gerek.hayırlısı olsun da başka bişey istemem ALLAH ne verecegini nezaman verecegini bilir.öptm seni canım iyi geceler..

gunaydın canım senın ve kk:enbuyukkk: hatunlarının CUMASI MUBAREK OLSUN ALLAH HERKEZIN GONLUNDEKINI TEZ ZAMANDA VESIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar bi kaç gündür yoktum.yorumlarınızı okudum ben stresliyim herkes de benden stresli ne olacak bu halimiz.senağlama

bu ay çok umutluyum dedim ama ne umut kaldı ne bişey.ben bu igneyi ikinci kez kullanıyorum ama her ne hikmetse ikisinde de aksilikler birbirini takip ediyo geçen defa igneyi yaptırdıktan sonra tam 36. saatte eşimle incir çekirdegini doldurmaz sebeble kavga ettik ve yatakları ayırdık o yattı uyudu ben sabaha kadar agladımsenağlamave bu ay yine bir sürü şey oldu yine sabahlara kadar aglıyorum yine aglıyorumsenağlamasenağlamasenağlama

bu tesadüf degil bence Allahımın bizi sınaması.sanki özel bi güç bizim bebek sahibi olmamızı engelliyor.Allahım bilir ama galiba bize nasip etmiycek
kendimi hiç iyi hissetmiyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…