canım senın adet gunun hangı tarıh. kanda en erken ne zaman cıkıyo tam bılıyo musun bende yaptıracagımda korkuyorum yıne negatıf cıkmasından .
sevgili umudum iğneden sonra 14.ile 16.günler adet oluyosn değilse hamilesin deniyo doğrumu bilgin var mı
canım onu tam bılmıyorum ama gunun ne zamansa ona gore tahlıl yaptırmıstım ben ama bende baska sorunda cıktı benım mutlaka 3 haftalıkken ogrenmem gerek yoksa dusuyo cunku bende kanda pıhtılasma sorunu var hemen ıgnelere baslamam gerekıyo . bende once hamıle kalamam sorunu var sonra oluncada dusme sorunu var o nedenle gunlerı cok ıyı tespıt etmem gerekıyo . allah herkesın gonlune gore versin :1no2:
arkadaşlar bu pregnyl iğnesini 7 ekimde yaptırdım.adet tarihim normalde 29 ekim görünüyor eğer hamile olmam ihtimalini düşünürsek 20 ekim gibi test yaptırsam sonucu öğrenebilirmiyim acaba? Beklemek gerek biliyorum ama çevremdeki herkes sanki hamileymişim gibi davranıyor baskı altında kalıyorum ya..
deasy ,imran çok tşk ederim o yazıyı yazdığımda çok moralsizdim ve destek istedim biraz..şuan yine çok üzgünüm ve yine sizlere sığındım.bugün doktora gittim sabah çok şiddetli kasık ağrım oldu,yumurtam çatlamamış 35mm olmuş.doktorum dediki senin yumurta çok hızlı büyüyo dedi beni hiç kontrola çağırmadıki takip etseydi böle olmazdı..1 ay boşa zaman kaybetmiş ve onca ilacı boşu boşuna içmiş oldum şimdi progestan die bi hap verdi 10 gün içeekmişim sabah öğle akşam sonra adet görecem ve herşeye yeniden başlayacakmışım....aranızda bu ilaçtan kullanan var mı?
arkadaşlar ben bu gün klomen kullanmaya başladım dr altı ay olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek diyor morralim çok bozuldu ne yapmalıyım
CNM EKİM AYI ÇOKTAN BİTTİ BİZ ŞUAN KASIM AYINDAYIZ şakkıdı
arkadaşlar ya bişey soracam acaba aranızda klomeni günde 4 tane kullanan varmı?ben günde 4 tane alıyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?