Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevgili umudum iğneden sonra 14.ile 16.günler adet oluyosn değilse hamilesin deniyo doğrumu bilgin var mı

canım senın adet gunun hangı tarıh. kanda en erken ne zaman cıkıyo tam bılıyo musun bende yaptıracagımda korkuyorum yıne negatıf cıkmasından .

BENİM ADET TARİHİM 13 KASIM EN ERKEN NE ZAMAN ÇIKIO BİLMİOM CNM SANIRIM ADETİNE 2 -3 GÜN KALA ÇIKAR AMA EN İYİSİ BEKLEMEK ADETİNİ ADETN GELMEZSE YAPTIR BENCE TABİ BEKKLEMEK ÇOK ZOR AMA SABIR CNM
:CüvCüv: :CüvCüv:

ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNELİĞİ TATIRSIN İNŞ AMİN :CüvCüv: :CüvCüv:

sevgili umudum iğneden sonra 14.ile 16.günler adet oluyosn değilse hamilesin deniyo doğrumu bilgin var mı

canım onu tam bılmıyorum ama gunun ne zamansa ona gore tahlıl yaptırmıstım ben ama bende baska sorunda cıktı benım mutlaka 3 haftalıkken ogrenmem gerek yoksa dusuyo cunku bende kanda pıhtılasma sorunu var hemen ıgnelere baslamam gerekıyo . bende once hamıle kalamam sorunu var sonra oluncada dusme sorunu var o nedenle gunlerı cok ıyı tespıt etmem gerekıyo . allah herkesın gonlune gore versin :1no2:

canım senin işin daha zor anlaşılan allah yardımcın olsn gerçi rabbim ne zaman dilemişse o zaman olacak ama işte biz kullar biraz sabırsızız olacağı varsa olur canım üzülme

arkadaşlar bu pregnyl iğnesini 7 ekimde yaptırdım.adet tarihim normalde 29 ekim görünüyor eğer hamile olmam ihtimalini düşünürsek 20 ekim gibi test yaptırsam sonucu öğrenebilirmiyim acaba? Beklemek gerek biliyorum ama çevremdeki herkes sanki hamileymişim gibi davranıyor baskı altında kalıyorum ya..

CNM EKİM AYI ÇOKTAN BİTTİ BİZ ŞUAN KASIM AYINDAYIZ şakkıdı

slm arkadaslar ben bugun test yaptırdım 8 gun erken yaptırdım ve 1.12 cıktı sanırım hamıle degılım cok uzgunum bu ayda olmadı . doktorda adet gormezsen tekrar yaptır dedı ama hıc umujdum kalmadı . kısmet işte

selam kızlar.....
design ve rosem tebrik ederim canım darısı başımıza:Saruboceq:allah tamamına erdirsin.yaa hep böyle güzel haberler verin kızlar bizede moral oluyo:teytey:

sehercim bizim morale en ihtiyacımız olan zaman bu zaman üzülme hayatım akışına bırak herşeyi.yumurtam çatlamamış diyosun kistmi olmuş yoksa :çok üzgünüm:yaa o nasıl bir doktormuş ki kontrole çagırmamış neyse olan olmuş 1 ay gitti ama üzülme benim kaç ayım gitti.subat ayından beri tedavi görüyorum neredeyse 1 yıl olacak ama hala bi hareket yok. ben farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum.eger sende memnun degilsen sende degiştir doktorunu
ben hiç progestan kullanmadım ne için verdi sana bu ilacı:sm_confused:

Kızlar ilgilenirmsnz bilmem ama bugün ilaç yazdırmak ve test için farklı bi doktora gittm ultrasonla bakim dedi 3 tane kist oluşmş iğneyi 25 ekimde yapmştm ama doktorum hiç takip istemedi okadar ilaci boşuna kullandm ve test sonucu da 0.00 hala acaba diye düşünmeden de edemyrm adet tarihim 14 kasım bi umut acaba kan tahlili de yanılabilir mi arkadaşlar yumurta çatlamadı mı ki kist oluştu nolur beni aydınlatn çok üzgünüm

arkadaşlar ben bu gün klomen kullanmaya başladım dr altı ay olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek diyor morralim çok bozuldu ne yapmalıyım

arkadaşlar ben bu gün klomen kullanmaya başladım dr altı ay olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek diyor morralim çok bozuldu ne yapmalıyım

umarım klomenle hamile kalabilirsin umutsuz olma moralini bozma.benim ilk çocukta klomenle oldu 3. klomende hamile olduğumu öğrenmiştim

slm nursima ben de iğne oldm 25 ekimde .çok umutlydm ama dün farklı bi dt bana 3 kist oluşmş ve gebelk yok dedi moralm çok bozuldu umarm sen de de olmz bu da klomenin yan etkisi işte acaba yumurtalar çatlamadı mı sence şimdi de doğum kontrol hapı vereck kist için gitti bir ay daha

arkadaşlar ya bişey soracam acaba aranızda klomeni günde 4 tane kullanan varmı?ben günde 4 tane alıyorumda...

arkadaşlar ya bişey soracam acaba aranızda klomeni günde 4 tane kullanan varmı?ben günde 4 tane alıyorumda...

bana geçen ay 2 sabah 2 akşam demiş drum ama ben onu

anlamadım tabi herzamanki gibi içtim yani günde iki tane içtim meğer drum bana öle

dememiş bir karışıklık oldu yani anlayacağın bugün adet günümdü halen olmadım

ayrıca sigara içiodum bugün sigaradan tiksindim hatta afedersiniz kustum ama hala da

adet olmadım belirti de yok adetime yakın böle midem hassaslaşıodu bilmiommmmmmm

offfffff kafam çok karıştı yarın eczaneye gidip idrar testi yaptırsammı yoksa kanda mı

bakdırsam ne dersiniz kızlar yardımmmmmmm mirmirmirmir mirmirmirmir

işallah hamilesindir..bu 5.ayım günde 4 tane kullanışımın.kan testi yaptır kesin sonuç çıkar..işallah bebişine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…