sagol canım bende iyiyim.allah o doktoru bildiği gibi etsin.arkadaşım prolaktin neden yükselir ki.....peki şimdi hangi ilaçları kullanıyosun.ya bide bişey sorucam bu FSH nin degerleri kaç olmalı yani normali nedir kaç olunca tehlike sinyalleri çalıyo.
kararsızım aslında başka bi doktora gitmeye :uhm: ama dediğin çok doğru gitsem iyi olur.belki daha güzel şeyler söyler aslında bu doktorum da güzelşeyler söylüyo ama icraat yok benim yumurtalarımda çatlama sorunum var sürekli klomen ve pregnyl kullanıyorum bi faydasını görmüyorum degişik şeyler önermiyo klomen de ısrar ediyo.....
kızlar herkese merhaba... bende ranıza katıldım. umarım benimle de paylaşırsınız...
23 ekimde regl oldum. 5. günü klomen içmeye başladım. dr bugün için gel dedi.bugün 12. günü reglimin. yumurtalar 13mm-14mm olmuş. çarşmba yani iki gün sonra tekrar çağardı. daha büyümesi lazımmış yumurtaların. sizce büyürmü? sizi de bir kaç defa çağırıyormu doktorunuz? yoksa benimdurum biraz kötü mü?
canım,benim fsh şuanda 7 çıktı.önceden 10.6 idi.sanırım 20lere 30lara çıkarsa aşmış oluyor.düşük olması iyi yani.senin kaç fsh?ba benim doktorumda klomenle deneyelim birkaç ay demişti.ama ben klomenin sürekli kullanıldıgında kist yapma ihtimali oldugunu duydum ve korktum.tertemiz yumurtalıklarıma kist yapar diye korktum yani.bence gerçekten git başka bir doktora daha durumu iyice anlat.istanbulda olsan benimkine gel dicem ama:1no2:gerekirse tekrar hormon testlerini yaptır.ben öyle yaptım adetimin 3.günü doktora gittim ve aynı gün yaptırdım prolaktinin yüksek oldugunu ögrendim.prolaktin stresten yükseliyormuş internette öyle okudum canım.süt hormonu oluyor bu yani.kimisinin gögsünde süt bile geliyormuş.doktor prolaktin yükselmesinin yumurtlamayı önledigini söyledi.inş düzelir de bişeyler olur.sende git ihmal etme.bak gitmeseydim haaala klomen içiyordum.öptüm canım:teselli:
deasycim benim fsh 2.7 gibi bişeylerdi benim ki de çok düşük degilmi normal mi sence.ben yine gonaphene kullandım dünde ignemi yaptırdım.eger olmazsa yani regl olursam başka bi doktora gidicem.
of şu stersten ne çekiyoruz bütün dertlerin anası streslaelaelaelaelae
deasy ,imran çok tşk ederim o yazıyı yazdığımda çok moralsizdim ve destek istedim biraz..şuan yine çok üzgünüm ve yine sizlere sığındım.bugün doktora gittim sabah çok şiddetli kasık ağrım oldu,yumurtam çatlamamış 35mm olmuş.doktorum dediki senin yumurta çok hızlı büyüyo dedi beni hiç kontrola çağırmadıki takip etseydi böle olmazdı..1 ay boşa zaman kaybetmiş ve onca ilacı boşu boşuna içmiş oldum şimdi progestan die bi hap verdi 10 gün içeekmişim sabah öğle akşam sonra adet görecem ve herşeye yeniden başlayacakmışım....aranızda bu ilaçtan kullanan var mı?
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
umudunuzu asla yitirmeyin... bizim bu 4.ayımız kolamen ve iğne tedavisinde veeeeeeee
:CüvCüv: hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool:
Yüce rabbim sizlerinde kucaklarını en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah..................
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
umudunuzu asla yitirmeyin... bizim bu 4.ayımız kolamen ve iğne tedavisinde veeeeeeee
:CüvCüv: hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool:
Yüce rabbim sizlerinde kucaklarını en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?