Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım,benim fsh şuanda 7 çıktı.önceden 10.6 idi.sanırım 20lere 30lara çıkarsa aşmış oluyor.düşük olması iyi yani.senin kaç fsh?ba benim doktorumda klomenle deneyelim birkaç ay demişti.ama ben klomenin sürekli kullanıldıgında kist yapma ihtimali oldugunu duydum ve korktum.tertemiz yumurtalıklarıma kist yapar diye korktum yani.bence gerçekten git başka bir doktora daha durumu iyice anlat.istanbulda olsan benimkine gel dicem ama:1no2:gerekirse tekrar hormon testlerini yaptır.ben öyle yaptım adetimin 3.günü doktora gittim ve aynı gün yaptırdım prolaktinin yüksek oldugunu ögrendim.prolaktin stresten yükseliyormuş internette öyle okudum canım.süt hormonu oluyor bu yani.kimisinin gögsünde süt bile geliyormuş.doktor prolaktin yükselmesinin yumurtlamayı önledigini söyledi.inş düzelir de bişeyler olur.sende git ihmal etme.bak gitmeseydim haaala klomen içiyordum.öptüm canım:teselli:

kızlar herkese merhaba... bende ranıza katıldım. umarım benimle de paylaşırsınız...

23 ekimde regl oldum. 5. günü klomen içmeye başladım. dr bugün için gel dedi.bugün 12. günü reglimin. yumurtalar 13mm-14mm olmuş. çarşmba yani iki gün sonra tekrar çağardı. daha büyümesi lazımmış yumurtaların. sizce büyürmü? sizi de bir kaç defa çağırıyormu doktorunuz? yoksa benimdurum biraz kötü mü?

merhaba ben bugün doktora gittim bugün adetimin 3.günü ve klomen kullanmaya başladım.5 gün kullanacam ama doktora kontrole 13 kasımda gideceğim yani ilacım bittikten 5 gün sonra bu biraz garip değil mi sizlerin anlattıklarına göre ilacın bittiği gün kontrollerin yapılması gerektiğini anlıyorum bu işte bi gariplik yok mu

canım ilaç bittikten sonra yanı adetinin baslangıcından sayarak 14. gun cagırıyor dr ben 13. gun gıttim 15.gün tekrar cagırdı yumurta 18mm olmuş 2 gün sonra ignneyi yaptır dedi

ay kızlar yarın yine gidicem bakalım yumuşlar kaç mm oldular? inşallah büyümüşlerdir... büyüdülerse doktor çatlatma iğnesi verir heralde... bakalım ne olacak...

kızlar mrb ben klomeni kullanmaya geçen ay başladım ve bu ay adetimin üzerinden 5 gün geçti test yaptım ama hamilelik gözükmüyo klomen kullanıp adet gecikmesi olan varmı

bende aynı senin gibi oluyorum bana dr glifor ve glukophene verdi ikiside aynı yumurtalar gelişsin diye.metformin içerikli bir ilaç bu..
genelde şeker hastalarının kullandığı bir ilaç.düzenli beslendiğinizde hem adetiniz düzeliyor,yumurtlama oluşuyor ve gelişmesine destek veriyor ama
doktor kontrolünde olması şart doktorun uygun görürse kullanmanı tavsiye ederim.hemde kilo dengeliyor yani hormon haplarından alınacak kilolara engel oluyor:Saruboceq:dualarım bütün bebek isteyenlere:CüvCüv::ecrin_bebek:

selamm!! bende klomen kullandım sanırım bu ilaç yumurtaların gelişmesini sağlıyormuş.Yumurtalar 22cm olunca doktorum pregnyl ignesi verdi 2 toz 1 su şeklinde iğnemi vuruldum ertesi gün kasıklarımda aşırı derecede ağrı oldu ama 1 gün sürdü birkaç gün sonra dokt.gittiğimde ağrımın olup olmadığını sordu ağrı olunca büyük ihtimalle çatlıyormuş ve öylede oldu yumurtalar çatladı.Şimdi bekliyoruz hayırlısı bakalım :)

kızlar bana bi akıl verinnnnnnnnnnnn

geçen hafta klomen kullandım. pazartesi doktor 13mm ve 14mm yumurta gördü. çarşamba yani bugün için gel dedi. bugün gittiğimde yumurtayı kaçırdık çatlamış olabilir dedi... demekki kendiliğinden çatlamış dedi. ilişki olsun dedi.

benimde dün gece kasıklarında bi sızı olmuştu. acaba dün gecemi çatladı ki?

bugün ilişki olursa yinede hamile kalma ihtimalim varmı sizce? yoksa geçmi kaldım?

bana bi akıl verin nolurrr...........

deasycim benim fsh 2.7 gibi bişeylerdi benim ki de çok düşük degilmi normal mi sence.ben yine gonaphene kullandım dünde ignemi yaptırdım.eger olmazsa yani regl olursam başka bi doktora gidicem.

of şu stersten ne çekiyoruz bütün dertlerin anası streslaelaelaelaelae

deasy ,imran çok tşk ederim o yazıyı yazdığımda çok moralsizdim ve destek istedim biraz..şuan yine çok üzgünüm ve yine sizlere sığındım.bugün doktora gittim sabah çok şiddetli kasık ağrım oldu,yumurtam çatlamamış 35mm olmuş.doktorum dediki senin yumurta çok hızlı büyüyo dedi beni hiç kontrola çağırmadıki takip etseydi böle olmazdı..1 ay boşa zaman kaybetmiş ve onca ilacı boşu boşuna içmiş oldum şimdi progestan die bi hap verdi 10 gün içeekmişim sabah öğle akşam sonra adet görecem ve herşeye yeniden başlayacakmışım....aranızda bu ilaçtan kullanan var mı?

valla fsh ne kadar düşük olursa yumurtlama o kadar iyi diye biliyorum ben canım ama...ganophen hiç kullanmadım ben .bilmiyorum o yüzden.stres çok yapma ama.doktorum bana dedi ki sakın niye olmuyor diye stres yapma daha da zorlaştırırsın.herşeyi kendi haline,akışına bırakacaksın dedi.moral çok önemli canım.inş hakkında hayırlısı olur.başka bir doktora görünmeyi ihmal etme sakın.öptüm.

olsun canım benim üzülme ve çok düşünme takma kafana.herşey olacagına varırçsabır gerekli sadece.RABBİME sıgının.ALLAH BÜYÜK.elbet olacak bebişlerimiz inşşşş.

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
umudunuzu asla yitirmeyin... bizim bu 4.ayımız kolamen ve iğne tedavisinde veeeeeeee
:CüvCüv: hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool:

Yüce rabbim sizlerinde kucaklarını en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah..................

hayırlı olsun arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Kucağına alıp büyüdüğünü evlendiğini hatta torunlarını da görmeyi nasip etsin. Darısı benim ve olmayanların başına

canım benim sağolasın inşallah rabbim hepinize nasip eder. inşallah bende hayırlısıyla kucağıma alabilirim....

Tebrik ediyorum canım. Allah tamamına erdirsin, bizlere de versin. Ben de birkaç ay ilaç tedavisi gördükten sonra eşimin isteği ve benim de korkularım yüzünden ara verdim doktora giteye ama bu ay tekrar gideceğim inşallah. Yazılarınızı uzaktan takip ediyorum. Canımcım klomen ve iğneden başka bir tedavi uygulandı mı sana? Rahim filmin falan çekildi mi?

günaydın kızlar,
ben 40 yaşındayım. 12 yaşında bir kuzucuğum var ikinci bebişim için 1 yıldır uğraşıyorum. yaşımın ileri olması sebebi ile laparoskopi oldum sol tuba tıkanıkmış sonra gonaphaneyi adetimin 5 günü kullanmaya başladım. 3 siklus denedik ilk ay yumurtam çatlamadı kiste dönüştü ikinci ay döllenme gerçekleşmedi ücüncü ayda yumurtam 34 mm ye ulalıştı iki kez çatlama iğnesi oldum ama yine gebelik oluşmadı. ilaçları kullanmaya başladıktan sonra saçlarımda farkedilir bir dökülme oldu bilemiyorum sizlerde de oldumu. iğneyi vurunduktan sonra kasıklarda bir ağrı oluyor hepsi bu. birde bu tedavide rahat olmak lazım ben strese girdim çünki iğneden sonra belli bir saat geçtikten sonra ilişkide bulunmak onu bile bile o yüzden tedaviyi bıraktım. rahim filmi de çektirdim tüpler açık. kısacası bebiş olmaması için hiçbir neden yok herşey normal ama allahın takdiri. birde yaşımın ileri olması herşeyin hayırlısı.kendinizi rahat tutun moral çok önemli .allah nasip etmiş ise er yada geç olur.
sevgiyle kalın

canım senı tebrık ederım..saglıkla kucagına alırsın ınsallah bebısını.
buarada benımde 4.ayımdı bu ay bende hamıleyım..:dance:
yalnız ben gonaphene ve prengly kullanmstım.
senınde dedıgın gıbı sakın umudunuzu yıtırmeyın..:1hug:

arkadaşlar merhaba benimde yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ve menogon iğnesi vuruluyorum bugün 18. iğnemi vuruldum adetimin 2. günü başlamıştım bugün kontrole gideceğim 2 gün önceki kontrolümde doktorum gayet iyi yumurta gelişimin demişti bugün bakalım ne durumda. pregny iğnesi ile çatlatacak.6 aydır korunmuyorduk olmadı. bu ilk tedavim dualarınızı bekliyoruzzz.
desing ve rosem nasıl imrendim size anlatamamm, maaşaalllaaahhh allah kavuştursunnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…