Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
işallah hamilesindir..bu 5.ayım günde 4 tane kullanışımın.kan testi yaptır kesin sonuç çıkar..işallah bebişine kavuşursun..

peki bu klomeni kullanırken yumurta takibi yapıomu çatlatma iğnesi falan verdimi

inş cnm sonuç negatif çıkacak die korkuyorum :1no2: :1no2: :1no2:

mrb arkadaşlar bnde yeni katldm aranıza =) bnmde sizin gibi tek beklediim şeyy bebeğim! gelmesini istiorm artık sabrszlıkla.bundan 10 ay önce dış gebelk geçrdm doktor doktor gezdm tabi tanıyı koymaları için nasıl doktorlarsa... ama nihayet annemn doktoru yetştide imdadıma kurtardı bni deym yerndeyse. ölümden döndm resmen meğerse okdr dolana dolana bn içimde büyümüş o sıkıştrma yapmş tüplerimn birinde acil ameliyata aldılar bni.. o gündür bu gündr çocuk istiorm bn.bnde gonaphene almaya başlamştm günde 1 tane olmak üzere daha sonrada prengyl oldm.ilk defa bu ay bu tedavi yöntemini uyguluo doktorm aranzda bu yöntemi ilk kullanışında hamile kalan var mı ?? varsa nolurrr bana moral versin biraz!! allah hepimize en yakın zamanda bebeğimizi nasib etsin.AMİN:Saruboceq:

imrancım evet kist oluşmuş progestan verdi 10 gün iç dedi bittikten sonra adet göreceksin dedi bugün ilacın 9.günü adet olduktan sonra kontrole gidecem bu defa takib ederek yapacakmış aklı yeni başına geldi bi kez daha deniyecem bu doktorla çünkü evlendiğimden beri hiç değiştirmedim ve hep memnun kaldım son bi şans daha veriyorum doktorumada kendime de umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz...senin durumun ne tam olarak biraz da ben seni dinleyeyim canm yerimseniben

Arkadaşlar size bir sorum olucak bende yeni başladım klomene ama karın ağrılarım başladı acaba yan etkisi mi? Birde bu söylediğiniz iğne hap etkili olmazsa mı yapılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz?

seher hanım sizin bir bilginiz yok mu? bende 2 yıldır dr dr geziyorum bebeğim olsun die. inş bu sefer yüzümüz güler ama şu ilaç kafama takıldı

:1rolleyes:
seher hanım sizin bir bilginiz yok mu? bende 2 yıldır dr dr geziyorum bebeğim olsun die. inş bu sefer yüzümüz güler ama şu ilaç kafama takıldı

turkuaz merhaba canm klomen yumurtaların gelişmesi için kullandığımız bi ilaç yan etkisi var tabiki kasık ağrısı yapar,pregnyl iğne ise büyüyen yumurtanın çatlaması için yapılıo genelde iğnenin yapıldığı gün ilişki öneriliyo yani bende öle olmuştu canm hayırlısı olur inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı birer evlatlara sahip oluruz:1rolleyes:

Üzülme canım biz ne kadar uğraşsak elimizden gelni yapsakta sonucu Allah a kalmış.o ne zaman takdir ederse o zaman anne olacağız.hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim.Dualarını eksik etme inş.

slm kıslar adetim 2 gün oldu geçio bugün idrar testi yaptım sonuç tek çizgi negatif senağlama senağlama senağlama

selam esra çok üzüldüm ama hayırlısı ALLAH'ın takdiri inşallah umutlarımız bir sonraki başlangıca...

sevgili esra idrar tam sonuç vermeyebilir bi kan tahlili yaptır ona göre karar ver sonuç ne olursa da üzülme herşey nasip kısmet ötesi yok canım

canım 2 senedri bu klomen pregnl tedavisi görüyorum hamile filan kalamadım..Hiç bi sorunda yok benide bu sinir ediyo ama bu demek değilki sen kalamıcaksın.. Kader kısmet etrafımdada bi çok arkadaşım aynı şekilde tedavi gördü sonuç hüsran kimisi tedaviyi bıraktığı an hamile kaldı. Herşey beyinde bitiyo canım ben 2 buçuk senedir bebeği beynimden çıkaramadım inş sen çıkartırda hamile kalırsın ....

ii geceler kızlar sizler de klomen kuandığınıza göre yumuta takibi yaptırıyorsunuzdur.ben de bu ay gonaphene kullandım dr a gittim takip için.çok güzel şeyler söyledi ama bilmiyorum.10.günü gittiğimde 3 tane çapları 14-15 mm yumurtan var dedi.yumurta rezervin çok iyi nasıl desem pıtırcık tarlası gibi bir sürü yumurta var yumurtalıklarda dedi.umarım bi tanesi gelişir de olur bu ay.sizin kaç tane yumurtanız oluşuyordu?

canım bende bu ay takip yaptırdım.adetimin 11. günü 14mm idi.13.günü 20 mm ve 15.günü 28mm oldugunu söyledi doktor.doktorum ümitli bu aydan ama bakalım.çok iyi dedi bu duruma.inş olur tatlım hepimizin yüzü güler bigün inş.

Kızlar ben bu ay tekrar klomene başladım hayırlısıyla. Eczacı üzerine sabah akşam tok demiş, epey önce kullandığım için unuttum günde 2 sefer mi alıyorduk? Doktorum bişi demedi de.

merhaba arkadaşlar lütfen bu akşam birisi bana cevap versinkaydirigubbakcemile
klomen tedavisine ilk defa başlıyorm dr adetin 5.günü başla,günde iki defa al,ilaç bittikten 4gün sonra gel dedi.ben cuma günü öğlen adet olmuştum ilk günü saycakmıyız ben bugün ilaca başlayayım mı kafam çok karışık:sm_confused:

canım niye kafan karışıyor.bugün hemen başlamalısın hapına.ilk günü sayacaksın tabiki.cuma,cumartesi,pazar,pazartesi ve salı yani bugün 5.gün.hadi hayırlısı canım.

Kızlar selam, 7 kasım da çatlatma iğnesi olmuştum.3 gündür karın kasık ve bel bölgemde yoğun kramp ve ağrılar var.Biraz araştırdım hamilelik belirtisi olabilirmiş ama çok ta umutlanmak istemiyorum.Sizce olabilirmi? Zavallı eşimde umutlandı ona mahçup olmak istemiyorum artık.Lütfen tecrübeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…