işallah hamilesindir..bu 5.ayım günde 4 tane kullanışımın.kan testi yaptır kesin sonuç çıkar..işallah bebişine kavuşursun..
peki bu klomeni kullanırken yumurta takibi yapıomu çatlatma iğnesi falan verdimi
inş cnm sonuç negatif çıkacak die korkuyorum :1no2: :1no2: :1no2:
evet canım yapıyor..10. gün gidicem kontrole...p.tesi yani...işallah pozitif çıkar stres yapma...:CüvCüv:
sehercim bizim morale en ihtiyacımız olan zaman bu zaman üzülme hayatım akışına bırak herşeyi.yumurtam çatlamamış diyosun kistmi olmuş yoksa :çok üzgünüm:yaa o nasıl bir doktormuş ki kontrole çagırmamış neyse olan olmuş 1 ay gitti ama üzülme benim kaç ayım gitti.subat ayından beri tedavi görüyorum neredeyse 1 yıl olacak ama hala bi hareket yok. ben farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum.eger sende memnun degilsen sende degiştir doktorunu
ben hiç progestan kullanmadım ne için verdi sana bu ilacı:sm_confused:
seher hanım sizin bir bilginiz yok mu? bende 2 yıldır dr dr geziyorum bebeğim olsun die. inş bu sefer yüzümüz güler ama şu ilaç kafama takıldı
slm nursima ben de iğne oldm 25 ekimde .çok umutlydm ama dün farklı bi dt bana 3 kist oluşmş ve gebelk yok dedi moralm çok bozuldu umarm sen de de olmz bu da klomenin yan etkisi işte acaba yumurtalar çatlamadı mı sence şimdi de doğum kontrol hapı vereck kist için gitti bir ay daha
canım bende bu ay takip yaptırdım.adetimin 11. günü 14mm idi.13.günü 20 mm ve 15.günü 28mm oldugunu söyledi doktor.doktorum ümitli bu aydan ama bakalım.çok iyi dedi bu duruma.inş olur tatlım hepimizin yüzü güler bigün inş.ii geceler kızlar sizler de klomen kuandığınıza göre yumuta takibi yaptırıyorsunuzdur.ben de bu ay gonaphene kullandım dr a gittim takip için.çok güzel şeyler söyledi ama bilmiyorum.10.günü gittiğimde 3 tane çapları 14-15 mm yumurtan var dedi.yumurta rezervin çok iyi nasıl desem pıtırcık tarlası gibi bir sürü yumurta var yumurtalıklarda dedi.umarım bi tanesi gelişir de olur bu ay.sizin kaç tane yumurtanız oluşuyordu?
merhaba arkadaşlar lütfen bu akşam birisi bana cevap versinkaydirigubbakcemile
klomen tedavisine ilk defa başlıyorm dr adetin 5.günü başla,günde iki defa al,ilaç bittikten 4gün sonra gel dedi.ben cuma günü öğlen adet olmuştum ilk günü saycakmıyız ben bugün ilaca başlayayım mı kafam çok karışık:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?