Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çocuk sahibi olmak ne kadarda zormuş Allah herkesin gönlüne göre versin.Ben hala beklemedeyim yumurta çatladı ama henüz ortada bişey yok.

slm beyaz melek ben iğneyi 25 ekimde kullandm kasık ağrılarım çok fazla bu gebelik belirtisi sayılır mı ne zaman test yaptırmalıym

slm beyaz melek ben iğneyi 25 ekimde yaptrdm ama kasık ağrılarım fazla iğneden mi yoksa belirti mi ne zaman test yaptırmalıyım

az önce doktordan geliyorummm menogon kullanıyordum bu sabah ta vuruldum doktorum yumurtan gayet güzel pregny iğnesini 11 de vurdur dedi 5 gün boyunca hergün ilişkiye girin dedi, adet olursan gel dedi tamam dedim çıktım, şimdi geldim beynim durdu sanki bugün 11 demi yarın 11 de mi vurulcam iğneyiii kafayı yicem nolur akıl verinnnn :s menogon vuruldum sabah bugün iğneyi yaptırmam lazım dimiii? offffffff noldu bana yaaa ((((

slm beyaz melek ben iğneyi 25 ekimde yaptrdm ama kasık ağrılarım fazla iğneden mi yoksa belirti mi ne zaman test yaptırmalıyım

slm cnm ben de 24 ekimde iğneyi yaptırdım ben aynı şeyleri düşünüodum acayip kasık ağrım var bilen varsa lütfen yardım etsin bu arada adetime bugünü saymazsak 6 gün var çıldırıcam off yaaaaaaaaa benneyaptımki benneyaptımki

sevgili esrasebahattin kısaca esra diyebilirmiym allah yardımcın olsn hayırlısı olur inşallah bu kadar merak ediyosan pazartesi kan tahlii yaptırabilirsn artık belli olur heralde ben dayanamayıp geçen hafta yaptırdm ama sonuç 0.00 ama artma ihtimali var çünkü erken yaptırdm

Arkadaşlar bende dün akşama pregnyl 5000 iğnesinden 2toz bir sıvı olarak yaptırdım.Doktor 36 saat sonra ilişki önerdi.Kimi doktor hemen kimi 24 saat kimide 36 saat içinde ilişki öneriyor.Bu süreleri neye dayanarak veriyorlar.Ve neden herkese aynı süre vermiyorlar aklım almadı.Bir bileniniz varsa bilgilendirsin lütfen kafam allak bullak.

slm nursima bana sat falan vermdi sadece iğneyi yaptığın akşam değil sonraki 2 gün üstüste sonrada bir hafta boyunca günaşırı ilişki dedi

neye dayanarak diyolar bilmyrm ama artık doktorlarada güvenim kalmadı baksana hepsi farklı konuşuyo yokmu bunun standardı yaa

valla kardeş ben 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık bu güne kadar.ilk doktora gidişim ve ilk tedaviye başlayışım.Olmazsa doktoru değiştireceğim.Dediğin gibi her doktor farklı birşey diyor kime inanıp bel bağlayacağız meçhul.allah yardımcımız olsun.Senin herşey normalmi hormaon değerlerin falan?

[/B] canım merhaba.bende gecen ay catlatma ıgnesı olsum prengly.suan hamıleyım..cok sukur ALLAH ıma.
sana tavsıyem catlatma ıgnesını oldugun aksam ılıskı olmasını onerırım.ben 36 saatı felan beklemedım.

KAN TAHLİLİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM YA ADETİM GEÇMEDEN BAKALIM HAYIRLISI BEKLİM DİYORUM ADETİMİ SONUÇ NEGATİF ÇIKCAK DİE KORKUOM YA
DR BANA ADETİN 3 GÜN GEÇERSE YAPTIR DEDİ TAHLİLİ
ADET OLURSANDA 3.GÜNÜ GEL DEDİ
:bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

mrb canım bende aynı sorundan muzdarıbım klomen tarzı ılaclar bende yan etkı yaratıyo ve yumurtalıklarımı asırı gelıstırıyo bu sebepten bı kere amelıyat oldum yumurtalık torsıyonu oldu dıger ay kullandıgımda ıse hastanelık oldum . doktorumu degıstırdım sımdı doktor prugon ısımlı igne verıyo ve ıgneye basladıgım zaman ıkı gunde bır doktora gıdıp yumurtalıgın gelısımıne bakyor ve E2 tahlılı yaptııryo bu sefer rahat gecırdım o donemı salı gunu tahlıl yaptıracagım bakalım sonuc ne olacak . sende cok dıkkat et olumle bıle sonuclanan durumlar olmus . yardımcı olabılabılmısımdır ıns.

ardadaşım yumurta geliştirici igne veya haplar tedavinin hangi sürecinde başlanıyor yani yumutanın durumu nsıl öğreniliyor benim progesteron um 9.14 çıktı şimdi başlar mıyım mesela

sevgili rosem ciğim inş.bu çatlatma iğnesi bendede işe yarar.Ben doktorun talimatından çıkmak istemedim ve bu sabah 36.saat dolunca birlikte olduk.allah nasip ettikten sonra inş.saat falan önemli olmaz.Bakarsın hamiş olunuverir.Tüm umutla anneliği bekleyen arkadaşlara Sabır diliyorum.Allah yardımcımız olsun.

ardadaşım yumurta geliştirici igne veya haplar tedavinin hangi sürecinde başlanıyor yani yumutanın durumu nsıl öğreniliyor benim progesteron um 9.14 çıktı şimdi başlar mıyım mesela

sevgili aum yumurta geliştiren ilaca adetin 5.günü başlanıyo zaten günde 2 hap alıyn ve 5 günde bitiyor 1 gün sonrada e2 testiyle çatlatma iğnesi yapıp yapmamaya karar verilyr iğneden sonra genelde 36 saat sora ilişki önerilyr

canım benım adetımın 3. gunu baslıyo duruma gorede ignelere devam edıyo sonundada catlatma ıgnesı vuruldum .

canım senın adet gunun hangı tarıh. kanda en erken ne zaman cıkıyo tam bılıyo musun bende yaptıracagımda korkuyorum yıne negatıf cıkmasından .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…