slm kızlar,
benimde ilk defa bu ay başladım klomen kullanmaya,bugün son hapımı içicem ayrıca bugün sabah onda pregnyl iğneyi yaptırdım...kasıklarımda ağrı olmaya başladı...bu ii mi kötü mü...????p.tesi doktora gittiğimde yumurta oluşmuş sanırım.çarşambadab başlayarak gün aşırı münasebet dedi....inşallah sonuç olumlu olurrrrr:CüvCüv:
Ebru sen klomeni günde 1 tane mi yoksa sabah akşam mı içiyorsun..?..benim doktorum günde 1 tane kullanılmak üzere 5 gün içtiktan sonra yanına çağırdı ilk gittiğimde yumurtalarda fazla gelişim olmamıştı.2 sonrasına tekrar gittim bu defa gelişim gayet iidi oda bu iğneyi verdi...benim zaten zamanından çatlama problemim vardı adet olamıyordum belki de ondan dolayı vermiştir
merhaba bende bu ay klomen kullandım krizalit tatlım aynı şey benim aklımada geldi iyi düşünelim iyi olsun hap bittikten 6 gün sonra dr gittim dr iki tane yumurtamın oldugunu söyledi ilişki günler verdi tekrar çagırdı acaba neden çagırmış olabilir bilgisi olan var mı çok merak ediyorm cevap yazarsanız sevinirim
merhaba bende bu ay klomen kullandım krizalit tatlım aynı şey benim aklımada geldi iyi düşünelim iyi olsun hap bittikten 6 gün sonra dr gittim dr iki tane yumurtamın oldugunu söyledi ilişki günler verdi tekrar çagırdı acaba neden çagırmış olabilir bilgisi olan var mı çok merak ediyorm cevap yazarsanız sevinirim
arkadaşlar malesef hamile değilim. kan testim negatif çıktı.bugün akşamda geckmiş bir regli oldum. kasık ağrısı çok olmuştu bende bu normalmiş. önümüzdeki ay kendi halime bırakıcak dr. sonraki ay tekrar klomen ve pregnyl dedi. moralim bozuldu valla. napalım hayırlısı.inş sizlerde bende bebeklerimize kavuşuruz.
merhaba arkadaşlar dün doktora gittim ve banada klomen ve pregnyl iğnesini verdi hapa yarın başlayacağım günde 2 tane hap bittikten 4 gün sonrayada kontrole çağırdı iğnenin nezaman vurulacağını ozaman söyleyecekmiş benim kafama bişey takıldı ama bu ilaçları kullanırken daha sık çağırması gerekmiyormu yoksa benmi karıştırıyorum başka ilaçlarla bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden tşk ederim kızlar
selam vildan bende klomen kullanıyorum ama günde 1 tane içiyorum adetinin 10.günü gel dedi hatta bugün gidicem sorun çıkmazsa iğne vericek senin doktorunda 10.gün çağırıyor sanıyım gayet normal bol şanş
bence bizim bebişler, kendi seçimlerini yapan, özgür bireyler olarak gelecekler dünyaya, daha ne isteyelim işte, biz çağırınca gelmiyolar, canları isteyince gelecek efeler...ama gelecekler, bozma moralini arkadaşım...ısrar bizim bebeleri kesiyoooo...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?