uğramaz hayatım niye uğrasın, ben internetten bakmıştım kızımda yumurtlama zamanına hatta yumurtlamadan 5 gün önceden başlamıştım çalışmaya sonra vazgeçtim ama erken merken oldu valla, sperm bir hafta yaşıyormuş çünkü ama tiroid ameliyatından hormonlarımmı değişti nedir bu sefer 2 senedir korunmuyorum + aylardır uğraşıyoruz, son iki aydırda çatlatma iğnesi işte, sağlıklı olsunda ne yapalım.BENİM EŞİM BENDEN DAHA HEYECANLI.BU KONULAR AÇILDIMI RESMEN FENALAŞIYOR...:roflol:GEÇEN DOKTORA BERABER GİTTİKK,DOKTORDAN ÇIKTIKTAN SONRA BANA HAMİLE MUAMELESİ YAPMAYA BAŞLADII.AYY YORULMA,,AY ŞÖYLE AY BÖYLEE.....ÇOK KOMİKTİ TABİİ HOŞUMA DA GİTTİ.AMA BU ŞEKİLDE OLMASI BİRAZ TEDİRGİN EDİYOR.HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMASINI İSTEMİYORUMMMsenağlama
Ben Jinemere gidiyorum, çokk memnunum ilk hamileliğimin başlangıcından beri, sen?Benim 1 senedir düzensizliğim vardı daha önce de bahsetmiştim.6 ay kadar doktora gittim.allah şükür onun dışında sorunum yok.bi ara kist oluştu stresten filan ama adet olmamla düzeldi ki zaten doktorum ona göre klomeni verdii.bu arada hangi doktora gidiyorsun...
canım hadi hayırlısı yarın bile yaptırsa yüksek çıkıyosa hamilesin demektir bence benim 3 gün dememin sebebi 2 katı olursa normal ve sğlıklı bi gebelik olduğununda teyidi olur canım çünkü 3 gün 2 kat şeklinde artıyo öyle biliyorum ikizde daha çok, dış gebelikte filan çok az oluyo artış o yüzden bence öyle yptır yaptırmışken, ay İnşallah hemen haber ver ddur bende yabancı sitelere bi bakiyim oranlara canım sana yrdımım olur:ecrin_bebek:SEVİL canım selamlar ben dayanamadım dün gittim kan testi yaptırdım 21.5 :ecrin_bebek:çıktı..salı günü yine yaptırıcam o zaman 2 katına çıkarsa o zaman ben hamileyim..birde göğüs uçlarımda nemlenme var ilk gebeliğimdede böyle olmuştu.Allahım hepimize bu sevinci yaşatsın sağlıkla kucağımıza alalım..vallahi her ay yumurta çatladımı diye ben çatlıyorum :roflol:
salı bende bakıcam yabancı sitelerden birinde bi hafta sonra ilacın etkileri geçiyo sekizinci gün yap
demiş doktor, kız yapmış doğru çıktı diyo
salı bende bakıcam yabancı sitelerden birinde bi hafta sonra ilacın etkileri geçiyo sekizinci gün yap
demiş doktor, kız yapmış doğru çıktı diyo
black bak ne buldum
günbatımı kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar bir çoğunuzun doktoru iğneneden 36 saat sonra ilişki öneriyor. bunun nedeni iğneden sonra yaklaşık 36 saat sonra yumurtanın çatladığının düşünülmesi.Yumurta iğneden 10 saat sonrada çatlayabilir.
Ayrıca spermin dölleyebilme yeteneği 72 saatken yumurtanın döllenebilme yeteneği 24 saat. yani iğneden önce ilişkiye girerseniz yumurtanız çatladığı sırada yumurtanın spermle buluşabilme olasılığı artmış olur.
bir önceki doktorum kendi hocasının iğneden önce ve sonra, hatta aşılamadan 24 saat sonra ilişki önerdiğini söylemişti.
a.s.aaa dogru anlamıştım klomen kullandım yumurtanın çatladıgını hissettim ama dr ertesi gün dedi diye bişey yapmadık yani tutmadı çok mantıklı hala pişmanım bidahada içmedim 3 ay kullandım yeterkafamçokkarıştı
bunu başka bi yerden alıntı yaptım bendede aynı şey olmuş olabilir, İnşallah tutmuştur eğer 10. saatte çatladıysa bu ayda ümit yok
senin gittiğin hastaneye ben kızımı götürmüştüm karaciğerinde rahatsızlıktan şüphelenmiş ve çok methetmişti doktorumuz, güzel bi , bnde çok memnunum aklında olsun gerçi sana uzak karşıdaysan, ya blackpearl bu ayda boşamı gitti sence çok moralim bozuldu şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?