Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
uğramaz hayatım niye uğrasın, ben internetten bakmıştım kızımda yumurtlama zamanına hatta yumurtlamadan 5 gün önceden başlamıştım çalışmaya sonra vazgeçtim ama erken merken oldu valla, sperm bir hafta yaşıyormuş çünkü ama tiroid ameliyatından hormonlarımmı değişti nedir bu sefer 2 senedir korunmuyorum + aylardır uğraşıyoruz, son iki aydırda çatlatma iğnesi işte, sağlıklı olsunda ne yapalım.

ÖYLE TABİİİİ....Allah bağışlasın bu arada kızını...ne şekerdir şimdi bu yaşlarında....Ben de çok isterim kızım olsun..inş tabi sağlıklı olsundaaa

ya sonuçta eğer kaderimizde varsa Allah ne zaman nasip etmişse olucak zaten....fazla da kasmamak lazım ...bol bol dua edelim hayırlısıyla inşş.

bu arada ben uyuyim artıkkk.görüşmek üzereee.iyi gecelerrrr

Ben Jinemere gidiyorum, çokk memnunum ilk hamileliğimin başlangıcından beri, sen?
Bendede polikistik var demişlerdi evlendikten sonra gitti,o zaman başka bi doktorum vardı i, bu doktorum dediki yumurtlamanda problem var ama, hamile kalmakta zorlanabilirsin ihtimalin düşük dedikten 1 gün sonra hamile kalmışım ben süprizzzzzo yüzden doktorlarada inanmıyorum valla bundada aylardır uğraşıyorum, Allah ne zaman verirse o zaman oluyo işte

ben surp pirgiç ermeni hastanesine gidiyorum.doktorum çok ii..en azından memnunum şu an.kendinden emin...fuzuli şeylerle uğraştırmıyor....

black bak ne buldum
günbatımı kullanıcısından alıntı

Arkadaşlar bir çoğunuzun doktoru iğneneden 36 saat sonra ilişki öneriyor. bunun nedeni iğneden sonra yaklaşık 36 saat sonra yumurtanın çatladığının düşünülmesi.Yumurta iğneden 10 saat sonrada çatlayabilir.
Ayrıca spermin dölleyebilme yeteneği 72 saatken yumurtanın döllenebilme yeteneği 24 saat. yani iğneden önce ilişkiye girerseniz yumurtanız çatladığı sırada yumurtanın spermle buluşabilme olasılığı artmış olur.
bir önceki doktorum kendi hocasının iğneden önce ve sonra, hatta aşılamadan 24 saat sonra ilişki önerdiğini söylemişti.

a.s.aaa dogru anlamıştım klomen kullandım yumurtanın çatladıgını hissettim ama dr ertesi gün dedi diye bişey yapmadık yani tutmadı çok mantıklı hala pişmanım bidahada içmedim 3 ay kullandım yeterkafamçokkarıştı

bunu başka bi yerden alıntı yaptım bendede aynı şey olmuş olabilir, İnşallah tutmuştur eğer 10. saatte çatladıysa bu ayda ümit yok

senin gittiğin hastaneye ben kızımı götürmüştüm karaciğerinde rahatsızlıktan şüphelenmiş ve çok methetmişti doktorumuz, güzel bi , bnde çok memnunum aklında olsun gerçi sana uzak karşıdaysan, ya blackpearl bu ayda boşamı gitti sence çok moralim bozuldu şimdi ya

:ecrin_bebek:SEVİL canım selamlar ben dayanamadım dün gittim kan testi yaptırdım 21.5 :ecrin_bebek:çıktı..salı günü yine yaptırıcam o zaman 2 katına çıkarsa o zaman ben hamileyim..birde göğüs uçlarımda nemlenme var ilk gebeliğimdede böyle olmuştu.Allahım hepimize bu sevinci yaşatsın sağlıkla kucağımıza alalım..vallahi her ay yumurta çatladımı diye ben çatlıyorum :roflol:

canım hadi hayırlısı yarın bile yaptırsa yüksek çıkıyosa hamilesin demektir bence benim 3 gün dememin sebebi 2 katı olursa normal ve sğlıklı bi gebelik olduğununda teyidi olur canım çünkü 3 gün 2 kat şeklinde artıyo öyle biliyorum ikizde daha çok, dış gebelikte filan çok az oluyo artış o yüzden bence öyle yptır yaptırmışken, ay İnşallah hemen haber ver ddur bende yabancı sitelere bi bakiyim oranlara canım sana yrdımım olur

1.hafta 5 50 arası (ortalama14) 2. hafta 5-50 (ort 21) 3. hafta 5-50( ortalama 42) 4. hafta 10-425 5.hafta 19-7340
nazancım burda kaç olduğu önemli diil ilk hafta 5 te olur 50 de ama farkındaysan ortalamada hep 2 katına yakın artıyor.
Genel olarak 48-72 saatte 2 katı artar diyor canım, bunu medikal bi siteden aldı yüzde yüz doğru
iğneden kaynaklanan hcg ye baktım şimdi onada her gün yarıyarıya azalıyormuş dyorlar fakat bunu aynen böyle bir forumdan buldum o yüzden yüzde yüz doğru diyemem
iğneden kaynaklanan hcg nin onbir günde sıfırlandığına ben bizzat şahit oldum bu arada demekki düşüyo gerçekten yarın yaptır çok merak ediyosan düşüyomu artıyomu İNŞALLAH artar
MÜJDELİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

salı bende bakıcam yabancı sitelerden birinde bi hafta sonra ilacın etkileri geçiyo sekizinci gün yap
demiş doktor, kız yapmış doğru çıktı diyo

kızlar günayddıınnnn :) kimse yok galiba.ben dün iğnemi yaptırdım çok heyecanlıyım kızlar adet tarihim 15 aralık unutmayınnn inş adet olmam bebişim gelir..

salı bende bakıcam yabancı sitelerden birinde bi hafta sonra ilacın etkileri geçiyo sekizinci gün yap

Sevil canım merhaba,sana mail adresimi yazayım orada telefon numaramı yazacam kayıt edersen sevinirim..sende durumlar nedir yaptır hadi sende kanda testini..ikimiznde aynı gün içimdeki ses seninde pozitif çıkacağını söylüyor..inşallah aynı dönemin hamileleri oluruz.:Saruboceq:.mail adresime mail atarsan telefon numaramı vermek istiyorum..hadi canım hayırlısı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...Sevil bu arada iki gündür aşırı derecede ateşim var ve ne bulsam yiyiyorum valla önce yumurtayı çatlattık :roflol:şimdi bu gidişle mideyi çatlatacam:roflol:

...
sevilcim mail adresimi yazmayı unutmuşum

j[COLOR="Red"]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok saol benim bugün hapım bitiyor iğneden önce tavsiyene uyacağım çok teşekkürler canım

sehercim sağol canım benim..evet klomen kullandım..adetimin 5.günü başladım adetin bitiminde yani 24 kasımda çatlatma iğnesi oldum..dr um 36 saat sonra dedi ama ben iğneyi gündüz 12 de yapmıştım o gece de eşimle birlikte oldum çünkü spermler 48 saat kadar canlı kalabiliyor...36 saat sonra yine ilişki yaşadım..5 gün sonra kan testi yaptım 21,5 çıktı..
sehercim bu detayları niye yazdım çünkü bazen insan bir ümit arıyor belki sizlerede drunuz 36 saat sonra diyebilir bence iğne olduğunuz gece de eşinizle birlikte olun..yarın 2.kez kantestimi yapacağım inşallah iki katına çıkmıştır..Allah hepimizin yüzünü güldürsün..sen tedavinin hangi aşamasındasın

Kızlar idrar testi yaptım negatif çıktı 25 e kadar olan değerleri gösteriyosa muhtemelen değilim, geçen sefer ilk hafta idrar testide pozitif çıkıyodu bi hafta sonra aynen böyle negatifti 10 gün sonraki kan testindede negatifti, Nazan bu durumda 1 haftada pregnyl in etkisinin geçtiğini düşünüyorum hamilesin arkadaşım çok mutlu oldum senin için canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bende bu sefer iğneyi olduğum gecede birlikte olucam erken çatladığını anlamıştım zaten, Allah sağlıkla versinde bekleriz, ne olucak, herşeyin hayırlısı, sırada blackpearl var hadi canım sende inşallah, bu arada nazancım bana özelden at mail adresin burda çıkmamış canım.

:teytey::teytey:SORU : nazan
1.12.2008

Yeşim hnm merhaba ben 24 kasımda çatlatma iğnesi yaptırdım, 29 kasımda kanda gebelik testi yaptırdım ve sonucu yazıyorum. 21.5 ayın 4 ünde tekrar test yapacağım bu durumda gebelik var diyebilirmiyiz.yanıtınız için şimdiden tşk ederim. bu arada bugün yaptığım idrar testinde de ikinci çizgi net olmasada gözüküyor..
YANIT : Op.Dr.Yeşim Yerçok
Tebrik ederim hamilesiniz.a.s.

kızlar hamileyim ve galiba ikiz..çünkü yazı yazdığım üç dr da bana bu kadar erken yani 24 kasım iğne 29 kasım kan testi değerinin 21,5 çıkması ikiz ihtimalinden olabilirmiş...klomeni 3.kullanışım eylül ayında yine böyle gebelik oldu sonra çok şidetli iç kanama ve dış gebelikten acil ameliyat oldum..2 ay geçti kendi drum dışında başka bir dra gittim..ve tedaviyi hemen başlattı..sevil bence sende kanda baktır idrar testi için daha erken çıkmayabilir..ama ben 5.gün kan testinde 21,5 değeri gördüm..idrar testlerinde benimde gözükmüyor..kızlar Allahım sizlerede inşallah nasip eder dualarım sizlerle...hadee bakeeeemmm çalışın kocalarınızı uyutmayın..klava::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…