Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar biliosunuz bende pco vardı ayrıca klomen ve prgnyl tedavisi görüyorum bu ay klomeni sabah akşam aldım adetimin 8.günü kontrole gittim yumurtam 16mm olmuş cumartesi bidaha gidecem kontrole çok hızlı büyüyo dedi doktor bana glifor die bi ilaç verdi ve 3 gündür acayip bi şekilde midem bulanıyo istifra ediorum ne olacak böle bilmiyrum bıktım usandım bu ilaçlardan içimden pes etmek gelio bebekte olacaksa olur napim çabalamak istemiyorum hiç bişey istemiyorum artık..........

slm kızlarrrr.bende pregnyl iğnemi salı günü vurdurdum.klomen hapımda bitti....ne kadar aklıma getirmemeye çalışsamda hep takılıyor kafama ya olmazsa diye.sürekli hamilelikle ilgili konuları okuyorum.bazen olumsuz yorumlar görünce canım sıkılıyor...off allahım inş bebeğimize kavuşuruzzz

slm canm bu güzel dileğine bende katılıyorum inş biranönce kavuşuruz bebişlerimize benimde klomen biteli 2 gün oldu bugün 11.günüm ve 13.günüm yani pazar günü iğnemi vurulacam inş hakkımızda hayırlısı olur bugün doktora gitti yumurtam 19,6mm idi hazırsın artık dedi doktor bakalım ne olacak çok heyecanlıyım dün ki stresli halim gitti bi an :sm_cool::sm_cool:

selam black pearl bende bu ay klomene başladım p.tesi çağırdı dr ona göre banada iğne yapıcak yada yapmıycak seni çok iyi anlıyorum hem bende hep tamam aklımdan çıkardım diyorum ama sonra kendimi yine düşünürken buluoyorum inş hayırlısı olur umarım doktorun duymak istediklerini söyler sana ilk kez mi kullnıosun

arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederimbu gün dr gittim (klomen kullanmıştım yumurtalarmın biri 18 diger 19 du ilşki günü vermişti ) dr yumurtlama olmuş bekleyecegiz dedi ya hamileysem bu gün belli olur muydu acaba benim adet tarihim de 6 aralık nedersiniz olsaydı görür müydü bir de igneyi neye göre yaptırıyorsunuz yumurta çatlamadıgı zaman mı

slm herkese, blackpearl bende pazartesi öğleden sonra vurdurdum, aynı gidiyoruz, ben ovitrelle vurdurdum bu ikincisi, geçen ay hamileyim sanmıştım ama malesef yanıldım bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah ne durumdasın ağrın sızın varmı benim ilk gün oldu ondan sonra pek olmadı, ağrın olması iyi diyorlar ama benim geçen ay anormal vardı akabinde koyu renk çok çok az kanamam olmuştu doktoru aradım blki bebek tutunurken olabilir dedi bende çok sevinmiştim sevincim kursağımda kaldı bu ayda doktorun dediği saatte biraz ağrım oldu o saatide yarım saat kaçırdık zaten misafir vardı evde ümitlenmiyim diyorum ama aklım fikrim orda, sizce kaçırdımmı bu ay kızlar :çok üzgünüm:

.........
Selam black pearl bende 24/11/08 de yani pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum..daha önce 2.sinde tuttu ama dış gebelik oldu sağ tüpü alındı..yani bende senin gibi heyecanla bekliyorum..Allah hepimizin gönlüne göre versin..ne olur birbirimize sonuçları yazalım olur mu..ben de çok telaşlıyım:a015:

......
Sevil selam aynı gün iğne olmuş senle..ama ben saatini kaçırmadım sadece eşimi uykudan uyandırdım kaaalkk neye uyuyorsun diye.:roflol::roflol:.adam bunaldı artık her ay yumurta çatlatma muhabettinden:roflol:inşallah hepimizin sonucu pozitif çıkar kanda testi pazartesi yapacam gerçi erken ama ne yapayım sabırsızlıktan ölecem:Saruboceq:

ben iğneyi vurdurduktan sonra 2 gün kadar baya ağrım oldu..karnım taş gibi oldu hatta.sanki adet olucam gib ama geçti sonra.....benim klomendeki ilk ayım...adet düzensizliğin vardı yaklaşık 6 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonraki ilk ay adetim normal günüde oldu....doktorum klomeni verdi....sonuçta ilk aydan pozitif bir sonuç beklemiyorum doğrusu ama inşallah olur tabiii....:CüvCüv:sevilcim bu arada doktorlar belli saatlar veriyorda yarım saat geçmesi o kadar etkiler mi acabaa....benimde kafama takıldı doğrusu....bilen biri varsa cvp versin ltf......

herkes birbirinden haber versin ltf...merakla ve heyecanla bekliyorummm.....:Saruboceq:

canım, araştırdım yumurta atladıktan sonraki 2 günde önemliymiş, sağol bitanem bende çok üzülmüştüm geç kaldım diye olma ihtimali varmış
nazanorbay sakın test yapayım deme çatlatma iğnesinden sonr ilk on gün boyunca hamile olsanda olmasanda pozitif çıkıyo,ben geçen ay o yüzden ekstra üzüldüm.
kızlar hepimiz aynı günleriz 3 te 3 olur İNŞALLAH
Ben şimdi ayın kaçında test yapmamız gerektiğine bakcam, direk kan testi yaptırıyoruz poliniklerde 20 milyon civarı 5 dakka sonrada veriyolar sonucu dur bakıyorum hemen

Benim normalde aralık 13-15 arası adet dönemim olucak eğer hamile kalmazsam...ben o güne kadar beklicem...test filan yapmayı düşünmüyorum sonra hayal kırıklığı olmasınnnnn

iki adet arası 28 günse ayın 5 i diyo blackpearl sen bi gün önceydin galiba 4 ünde yap hatta evde yapılan idrar testi bile işe yarar diyo olmassa evde yaparız kızlar benimki 29 gün be 6 sında yapıcam eger hamileysek bebişler 18-19 ağustosta geliyomuş sağlıcakla gelirler inşallah...
black cim ilk ayda kala ihtimalin yüzde 20, ilk 3 ay içine yüzde 30 canım, kalabilirsin yani ilk seferdede, nazan senin kaçıncı denemen 3. galiba, dış gebelik için üzgünüm canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

Sevilcim verdiğim bilgiler için çok saol canım bayramdan öncsine geliyorrr..sonuçlar hepimiz için pozitif olursa çifte bayram yaşarız inşşşşşşş

İnşallah canım, illaki habr verelim birbirimize ama
sen ne zamandır istiyosun, kaç yaşındasın canım

çok merak ediyosak şu şekilde olabilir illaki hcg hormonu çıkıcak ilaçlardan dolayı oda pozitif sonucu vericek kanda amaa 72 saat arayla iki test yaptırıpta eğer ikincisindeki hcg hormonu diğerinin 2 katına çıkmışsa o zaman hamileyiz demektir çünkü yükselmemesi lazım eğer gebe değilsek, ama bu benim kendi kanaatim bide doktora sormak lazım ayrıca standart kan testinde çıkmıyo hcg testide 50 milyon civarı, 2 tane yaptırdın yüzküsür milyon sırf erken öğrenmek için değermi bilmem.

hahahah :roflol: adamlarada yazık, en çok onlara yazık zaten, en çok onlar sıkılıyo bide yetmezmiş gibi başlarını yiyoruz üzüldün üzülmedin, oldumu olmadı acaba neye olmadı acaba vırvırda vır :mymeka:

Ben 25 yaşındayım...bu ay istemeye başladık işte:))))yeniyim bu durumlara...3 senelik evliyim...zamanı olduğunu düşünüyoruzz...sonuçta hemen olmama ihtimalini düşünerek başladık...sen???*

cnım bende 30 yaşındayım, doğru zamanı gelmiş 3 sene tam kıvamı, benim bu ikinci, bi kızım var 2 yaşında, ama arada miyom ve tiroid ameliyatı var o yüzden zorlanıyorum heralde bu ayda olmassa araştırıcaz bakalım, sende bi sıkıntı varmı

BENİM EŞİM BENDEN DAHA HEYECANLI.BU KONULAR AÇILDIMI RESMEN FENALAŞIYOR...:roflol:GEÇEN DOKTORA BERABER GİTTİKK,DOKTORDAN ÇIKTIKTAN SONRA BANA HAMİLE MUAMELESİ YAPMAYA BAŞLADII.AYY YORULMA,,AY ŞÖYLE AY BÖYLEE.....ÇOK KOMİKTİ TABİİ HOŞUMA DA GİTTİ.AMA BU ŞEKİLDE OLMASI BİRAZ TEDİRGİN EDİYOR.HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMASINI İSTEMİYORUMMMsenağlama

Benim 1 senedir düzensizliğim vardı daha önce de bahsetmiştim.6 ay kadar doktora gittim.allah şükür onun dışında sorunum yok.bi ara kist oluştu stresten filan ama adet olmamla düzeldi ki zaten doktorum ona göre klomeni verdii.bu arada hangi doktora gidiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…