slm kızlarrrr.bende pregnyl iğnemi salı günü vurdurdum.klomen hapımda bitti....ne kadar aklıma getirmemeye çalışsamda hep takılıyor kafama ya olmazsa diye.sürekli hamilelikle ilgili konuları okuyorum.bazen olumsuz yorumlar görünce canım sıkılıyor...off allahım inş bebeğimize kavuşuruzzz
slm kızlarrrr.bende pregnyl iğnemi salı günü vurdurdum.klomen hapımda bitti....ne kadar aklıma getirmemeye çalışsamda hep takılıyor kafama ya olmazsa diye.sürekli hamilelikle ilgili konuları okuyorum.bazen olumsuz yorumlar görünce canım sıkılıyor...off allahım inş bebeğimize kavuşuruzzz
slm herkese, blackpearl bende pazartesi öğleden sonra vurdurdum, aynı gidiyoruz, ben ovitrelle vurdurdum bu ikincisi, geçen ay hamileyim sanmıştım ama malesef yanıldım bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah ne durumdasın ağrın sızın varmı benim ilk gün oldu ondan sonra pek olmadı, ağrın olması iyi diyorlar ama benim geçen ay anormal vardı akabinde koyu renk çok çok az kanamam olmuştu doktoru aradım blki bebek tutunurken olabilir dedi bende çok sevinmiştim sevincim kursağımda kaldı bu ayda doktorun dediği saatte biraz ağrım oldu o saatide yarım saat kaçırdık zaten misafir vardı evde ümitlenmiyim diyorum ama aklım fikrim orda, sizce kaçırdımmı bu ay kızlar :çok üzgünüm:slm kızlarrrr.bende pregnyl iğnemi salı günü vurdurdum.klomen hapımda bitti....ne kadar aklıma getirmemeye çalışsamda hep takılıyor kafama ya olmazsa diye.sürekli hamilelikle ilgili konuları okuyorum.bazen olumsuz yorumlar görünce canım sıkılıyor...off allahım inş bebeğimize kavuşuruzzz
slm herkese, blackpearl bende pazartesi öğleden sonra vurdurdum, aynı gidiyoruz, ben ovitrelle vurdurdum bu ikincisi, geçen ay hamileyim sanmıştım ama malesef yanıldım bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah ne durumdasın ağrın sızın varmı benim ilk gün oldu ondan sonra pek olmadı, ağrın olması iyi diyorlar ama benim geçen ay anormal vardı akabinde koyu renk çok çok az kanamam olmuştu doktoru aradım blki bebek tutunurken olabilir dedi bende çok sevinmiştim sevincim kursağımda kaldı bu ayda doktorun dediği saatte biraz ağrım oldu o saatide yarım saat kaçırdık zaten misafir vardı evde ümitlenmiyim diyorum ama aklım fikrim orda, sizce kaçırdımmı bu ay kızlar :çok üzgünüm:
slm herkese, blackpearl bende pazartesi öğleden sonra vurdurdum, aynı gidiyoruz, ben ovitrelle vurdurdum bu ikincisi, geçen ay hamileyim sanmıştım ama malesef yanıldım bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah ne durumdasın ağrın sızın varmı benim ilk gün oldu ondan sonra pek olmadı, ağrın olması iyi diyorlar ama benim geçen ay anormal vardı akabinde koyu renk çok çok az kanamam olmuştu doktoru aradım blki bebek tutunurken olabilir dedi bende çok sevinmiştim sevincim kursağımda kaldı bu ayda doktorun dediği saatte biraz ağrım oldu o saatide yarım saat kaçırdık zaten misafir vardı evde ümitlenmiyim diyorum ama aklım fikrim orda, sizce kaçırdımmı bu ay kızlar :çok üzgünüm:
hahahah :roflol: adamlarada yazık, en çok onlara yazık zaten, en çok onlar sıkılıyo bide yetmezmiş gibi başlarını yiyoruz üzüldün üzülmedin, oldumu olmadı acaba neye olmadı acaba vırvırda vır :mymeka:......
Sevil selam aynı gün iğne olmuş senle..ama ben saatini kaçırmadım sadece eşimi uykudan uyandırdım kaaalkk neye uyuyorsun diye.:roflol::roflol:.adam bunaldı artık her ay yumurta çatlatma muhabettinden:roflol:inşallah hepimizin sonucu pozitif çıkar kanda testi pazartesi yapacam gerçi erken ama ne yapayım sabırsızlıktan ölecem:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?