Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tebrikler canımm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin İNŞALLAH :1hug:
a.s.

Tebrikler canımm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin İNŞALLAH :1hug:
a.s.

canım çok tşk ederim bak internetten bu ismi gözüken dr hanıma ulaşın istediğiniz soruyu sorun aynı gün cevaplıyor..sitesine üye olmanıza da gerek yok...sevill kanda baktır lütfen bence sende hamilesin...Allahım sizlerinde yüzünü güldürsün...inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nazan tekrar tebrik ederimmm gerçekten sevimdim senin adınaaa.darısı sevile bana ve tabii diğer arkadaşlara.....eğer ben bu ayy hamile değilsem nazanın dediklerini dinlicem...yani 36 saati beklemicem..bende kaçırdığımı düşünüyorum...sevil bence de acele etme....inş hamilesindir...

canım arkadaşım hcg nin yüksek olmasının sebebi ilaçlarda olabilir, yüksek olması iyi birşey canım sakın endişe yapma, dış gebelik zaten çok çok ender yaşanan bişey aynı insanı 2 kere bulması imkansıza yakın bence, Allah göstermesin, aklına hep iyi şeyler getir yalnız ikizse ilk 3 ay çok efor sarfetme, dinlen bol bol, sağlıklı beslen balık, ceviz, taze meyve sebze çok yararlı onlar iyice yerleşene kadar annesi.
Uyutmucam bu sefer bende söz:sm_cool:kaaalk diye baırcam hahaha

tebrik edrim nazan hanım bende bu ay klomene basladım hakkımızda hayırlısı diyorum

canım blmiyorumki midemde bulanıyodu sabahları aslında ümitliydim ama karnımda ağrımaya başladı adet olucakmışım gibi bide silikte olsa çıkıyor sanırım ama yarın bizde kan testi yaptıralım nazanın dediği gibi o zaman, değilsekte dünyanın sonu diil ben geçen ay feci üzülmüştüm bu ay nedense daha rahatım, gerçekten Allah sağlıkla versin diye düşünüyorum artık.

canm evet sen bana bi ümit oldun artık..tam umudumu kaybetmişken seni tanıdım ben 5.gün başladım klomene 11.gün yumurtam 19,6mm idi 12.gün ilişki oldu 13.gün iğnemi oldum ve 14.gün yani bugün yeniden ilişki doktor böyle sölemişti bana aynen uyguluyorum.sence yanlış mı kafam karıştı sen iğne vurulduğun gün diosun anlamadım benim tedavi yanlış mı sence?senağlama

:roflol::roflol::roflol: kızlar vallahi sizi tanıdığım için çok mutluyum inanın ailemden insanlara yazıyorum sanki..bu arada kızlaaar iğneden sonra bol bol ilişki yaşayın yaptığınızın gecesi 24. saatte 36.saatte..kocalarımızın homurdanması dışında başkada bir zararı yok değilmi...kötükedihüso.....burada bir arkadaşın yazısını okumuştum..bakın biraz moral olsun size..bayan çatlatma iğnesi olmuş 36.saatti bekleri..fakat 36. saatin sonunda eşinin rüyasında o işi çoktan yaptığını yazmıştı:roflol: gülsemmi ağlasammı diyordu......bende korkumdan adamı uykusundan uyandırdım:roflol:

kızlar çatlatma iğnesinin olduğu gün eşinize büyükçe ve kendinize de bir bardak nar suyu için ve içirin inanın faydasını göreceksiniz..

canım iğne olduğun günün gecesi ve 36.saatte dene..ayrıca beslenmeye dikkat edin iğneden sonraki 10 günde protein ağırlıklı beslenin..ayrıca eşinize nar suyu içirin iyi oluyor..hakkında Allah hayırlısını versin.:Saruboceq:.çalışııınn işteeee kocalarınızı boş bırakmayın..her ay canımız çıkıyor yumurtlayacaz diye...klava:

:Saruboceq:sehercim inşallah sende iyi sonuç alırsın ayrıca yanlış yaptığın birşey yok aksine en doğrusunu yapmışsın..yumurtanın büyük olması da çok büyük şans...hadii dualarım sizinle inşallah hayırlı haberlerinizi alırım..:Saruboceq:

slm arkadaşlar bende bu ay ilk defa kullandım bu iğneyi umarım işe yarar...cuma günü vurdurdum iğneyi test konusunda bişey demedi doktor ama sanırım 14.gün gebelik testi yaptırılıyormuş.

ya önce tebrik ederim darısı başımıza bende bu ay klomen kulllandım ilk defa malesef başarısız asıl tedirginliğim bu ay bayram tatili var malum kurban benim iğnem ise bayramın 3.gününe denk geliyo ben sadece ilaç kullanacam iğne olamayacağam bi faydası olur mu bilmiyorum sizce kızlar bir de bu nar suyunun nasıl bir faydası olabilir ki biraz açıklar mısınCADIARZU

canım benim bu kadar araştırmadan öğrendiğim adetin 11. gününden 18. gününe kadar günaşırı eşinle birlikte olursan yumurtan bu tarihler arası çatladığı için hamile kalma oraın yükseliyo
Nar suyu enerji veriyor yüksek C vitamini içeriyor kan dolaşımını hızlandırıyor, antioksidan ne zararı olabilirki denemekte fayda var.

nazancım tşk ederim canm inş bende burda güzel haberler verebilirim o günü sabırsızlıkla bekliorum..ya bide grip olmuşum çok kötü hemde..sen napıosun iyi misin bebişe iyi baka.s

nazancım tşk ederim canm inş bende burda güzel haberler verebilirim o günü sabırsızlıkla bekliorum..ya bide grip olmuşum çok kötü hemde..sen napıosun iyi misin bebişe iyi baka.s

hihoyyytsehercim günaydın..merak etme seninde iyi haberlerini alacağız ben şimdi 2. kan testini yapmaya gidiyorum..umarım sorun yoktur.gelince yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…