:teytey::teytey:SORU : nazan
1.12.2008
Yeşim hnm merhaba ben 24 kasımda çatlatma iğnesi yaptırdım, 29 kasımda kanda gebelik testi yaptırdım ve sonucu yazıyorum. 21.5 ayın 4 ünde tekrar test yapacağım bu durumda gebelik var diyebilirmiyiz.yanıtınız için şimdiden tşk ederim. bu arada bugün yaptığım idrar testinde de ikinci çizgi net olmasada gözüküyor..
YANIT : Op.Dr.Yeşim Yerçok
Tebrik ederim hamilesiniz.a.s.
Tebrikler canımm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin İNŞALLAH :1hug:
a.s.
kızlar hamileyim ve galiba ikiz..çünkü yazı yazdığım üç dr da bana bu kadar erken yani 24 kasım iğne 29 kasım kan testi değerinin 21,5 çıkması ikiz ihtimalinden olabilirmiş...klomeni 3.kullanışım eylül ayında yine böyle gebelik oldu sonra çok şidetli iç kanama ve dış gebelikten acil ameliyat oldum..2 ay geçti kendi drum dışında başka bir dra gittim..ve tedaviyi hemen başlattı..sevil bence sende kanda baktır idrar testi için daha erken çıkmayabilir..ama ben 5.gün kan testinde 21,5 değeri gördüm..idrar testlerinde benimde gözükmüyor..kızlar Allahım sizlerede inşallah nasip eder dualarım sizlerle...hadee bakeeeemmm çalışın kocalarınızı uyutmayın..klava::lepi:
canım çok tşk ederim bak internetten bu ismi gözüken dr hanıma ulaşın istediğiniz soruyu sorun aynı gün cevaplıyor..sitesine üye olmanıza da gerek yok...sevill kanda baktır lütfen bence sende hamilesin...Allahım sizlerinde yüzünü güldürsün...inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım blmiyorumki midemde bulanıyodu sabahları aslında ümitliydim ama karnımda ağrımaya başladı adet olucakmışım gibi bide silikte olsa çıkıyor sanırım ama yarın bizde kan testi yaptıralım nazanın dediği gibi o zaman, değilsekte dünyanın sonu diil ben geçen ay feci üzülmüştüm bu ay nedense daha rahatım, gerçekten Allah sağlıkla versin diye düşünüyorum artık.nazan tekrar tebrik ederimmm gerçekten sevimdim senin adınaaa.darısı sevile bana ve tabii diğer arkadaşlara.....eğer ben bu ayy hamile değilsem nazanın dediklerini dinlicem...yani 36 saati beklemicem..bende kaçırdığımı düşünüyorum...sevil bence de acele etme....inş hamilesindir...
sehercim sağol canım benim..evet klomen kullandım..adetimin 5.günü başladım adetin bitiminde yani 24 kasımda çatlatma iğnesi oldum..dr um 36 saat sonra dedi ama ben iğneyi gündüz 12 de yapmıştım o gece de eşimle birlikte oldum çünkü spermler 48 saat kadar canlı kalabiliyor...36 saat sonra yine ilişki yaşadım..5 gün sonra kan testi yaptım 21,5 çıktı..
sehercim bu detayları niye yazdım çünkü bazen insan bir ümit arıyor belki sizlerede drunuz 36 saat sonra diyebilir bence iğne olduğunuz gece de eşinizle birlikte olun..yarın 2.kez kantestimi yapacağım inşallah iki katına çıkmıştır..Allah hepimizin yüzünü güldürsün..sen tedavinin hangi aşamasındasın
canm evet sen bana bi ümit oldun artık..tam umudumu kaybetmişken seni tanıdım ben 5.gün başladım klomene 11.gün yumurtam 19,6mm idi 12.gün ilişki oldu 13.gün iğnemi oldum ve 14.gün yani bugün yeniden ilişki doktor böyle sölemişti bana aynen uyguluyorum.sence yanlış mı kafam karıştı sen iğne vurulduğun gün diosun anlamadım benim tedavi yanlış mı sence?
yok yanlış değil hepimiz öyle yapıyoruz canım, ama nazanınkide mantıklı bence ben bidahaki sefere öylede deniycem 24 saat sonrada diyorlar oda çok mantıklı
canm evet sen bana bi ümit oldun artık..tam umudumu kaybetmişken seni tanıdım ben 5.gün başladım klomene 11.gün yumurtam 19,6mm idi 12.gün ilişki oldu 13.gün iğnemi oldum ve 14.gün yani bugün yeniden ilişki doktor böyle sölemişti bana aynen uyguluyorum.sence yanlış mı kafam karıştı sen iğne vurulduğun gün diosun anlamadım benim tedavi yanlış mı sence?senağlama
tebrik edrim nazan hanım bende bu ay klomene basladım hakkımızda hayırlısı diyorum
canım iğne olduğun günün gecesi ve 36.saatte dene..ayrıca beslenmeye dikkat edin iğneden sonraki 10 günde protein ağırlıklı beslenin..ayrıca eşinize nar suyu içirin iyi oluyor..hakkında Allah hayırlısını versin.:Saruboceq:.çalışııınn işteeee kocalarınızı boş bırakmayın..her ay canımız çıkıyor yumurtlayacaz diye...klava:
:Saruboceq:sehercim inşallah sende iyi sonuç alırsın ayrıca yanlış yaptığın birşey yok aksine en doğrusunu yapmışsın..yumurtanın büyük olması da çok büyük şans...hadii dualarım sizinle inşallah hayırlı haberlerinizi alırım..:Saruboceq:
canm evet sen bana bi ümit oldun artık..tam umudumu kaybetmişken seni tanıdım ben 5.gün başladım klomene 11.gün yumurtam 19,6mm idi 12.gün ilişki oldu 13.gün iğnemi oldum ve 14.gün yani bugün yeniden ilişki doktor böyle sölemişti bana aynen uyguluyorum.sence yanlış mı kafam karıştı sen iğne vurulduğun gün diosun anlamadım benim tedavi yanlış mı sence?
yok yanlış değil hepimiz öyle yapıyoruz canım, ama nazanınkide mantıklı bence ben bidahaki sefere öylede deniycem 24 saat sonrada diyorlar oda çok mantıklı
sevilcim tşk ederim canm hepiniz bana çok ii geliosunuz umarım en kısa zamanda meleklerimiz bizi bulur a.s.
nazancım tşk ederim canm inş bende burda güzel haberler verebilirim o günü sabırsızlıkla bekliorum..ya bide grip olmuşum çok kötü hemde..sen napıosun iyi misin bebişe iyi baka.s
hihoyyytsehercim günaydın..merak etme seninde iyi haberlerini alacağız ben şimdi 2. kan testini yapmaya gidiyorum..umarım sorun yoktur.gelince yazarım...
Nazancım İnşallah yüzünde güller açarak gelirsin, Dualarım seninle canım.hihoyyytsehercim günaydın..merak etme seninde iyi haberlerini alacağız ben şimdi 2. kan testini yapmaya gidiyorum..umarım sorun yoktur.gelince yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?