Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

OzgeMeteMoms

Ben sizden değilim!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
3.420
6.918
158
Bu ay ben klomen kullandım kızlar sabah akşam 1er tane içtim.2 gün önce bitti ilacım.Sabah dra gittim ultrasonla baktı,yumurta oluşmamış dedi.Ama şöyle bişey var bende pco var ve adet döngüm 33gün.Yani adetin 21.günü falan yumurtlamam oluyor.Bugün daha adetin 12.günü.Yani demem o ki,şimdi yumurta oluşmamış acaba bu 9 gün içinde oluşabilir mi?

Hiç yok mu yoksa olgunlaşmış yok mu? Bende bazen 16. Bazen 19.Gün yumurtladım bazen hiç yumurtlamadım. Klomen yanında iğne kullanıyoruz o işe yaradı

Canim hic dert etme benimde adet dongum 34 gundur.
Bu ay bende ilk kez klomene basladim. Ilac bitti doktora gittim hic gorunmuyordu. 12. Gun 14. Gun 17. Gun gittim doktor yokkkk yokkk diyip durdu 20. Gun son kez gittim 3 gund3 atak yapmis 19.5 mm yumurta olusmustu. Hemen o gun catlatma ignemi oldum.
O kadar umutsuzdum ki doktor yok yok demisti hep en son gorunce soka girdim.
Ama normaldi aslinda bizim gibi adet dongusu olanlarin zaten ancak bu gunlerde yumurtasi buyur o yuzden dert etme dedim canim

Sizin adınıza sevindim,dilerim gönlünüzden geçen gerçekleşir.Ama benim doktorum 1 hafta sonra gel falan demedi malesef.adet olunca gel tekrar klomen vereyim dedi.Aslında beni kontrol altında tutması gerekirdi.Neyse olmadı haftaya giderim yine bi ultrasona girerim

Anladım.Dilerim biran önce gönlünüzden geçene kavuşursunuz

S
Sen hem git hemde calismalara ara verme

adetine 1 gun kala bile yumurtlayanlar var.

eczaneden yada internetten ovulasyon testi al kendin takip et

Kızlar yerleşme kanaması nasıl ? İğne olalı 9 gün oldu pembe kanama geldi adet mi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…