Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısıyla olsun inşallah canım Dr a ne zaman gideceksin? 10.cu gün dolduktan sonra mı?
Beslenmenize dikkat ediyormusunuz? Bana doktorum mesela protein ağırlıklı beslenme mi söyledi hamileliğimden önce de folic asit kullanıyorum siz de de başladı mı doktorunuz?

Folic asit ben de kullanıyorum.Günde 1 tane folic-iod.Yeteri kadar protein alıyorum ben zaten,dr.ayrıca bişey demedi.

Hadi hayırlısıyla olsun inşallah canım Dr a ne zaman gideceksin? 10.cu gün dolduktan sonra mı?
16 kasımda test yapacağım. Ama evde test yaparım. Zaten Crinone jel kullanıyorum zamanında adet görürüm adetin 3. Günü giderim. İdrar testi negatif çıkarsa adet görüp gitmeyi düşünüyorum

Folic asit ben de kullanıyorum.Günde 1 tane folic-iod.Yeteri kadar protein alıyorum ben zaten,dr.ayrıca bişey demedi.
Çok güzel kullanmanız hem bebeğin için hem de sağlıklı hamilelik için bence de gerekli valla ben de dikkat etmeye çalışıyorum protein konusunda sevmediğim yiyecekleri bile yiyorum çocuğum için yaparım daha önce yaptım şimdi yine yapılır bence.

16 kasımda test yapacağım. Ama evde test yaparım. Zaten Crinone jel kullanıyorum zamanında adet görürüm adetin 3. Günü giderim. İdrar testi negatif çıkarsa adet görüp gitmeyi düşünüyorum
Daha önce hiç jel kullanmadım ben anca kan testi yaptırırım daha önce düşük te belli olmamıştı şimdi emin olmak isterim yine o yüzden tabi her kadın bir değil çocuğunuz var mı selin hanım?

Hayatımda daha önce hiç gebe kalmadım. son 10 aydır korunmuyoruz ama hiç olmadı. keşke olsa :)
Çare tedavi.. Çare Allah..İnşallah olur.heyecanlıyım ama normal bir aydan pek farkı yok sanki bana. umut edemiyorum bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun bazen çok düşünmekte hiç bir sebebi yokken hamile kalamamaya neden oluyor o yüzden normal hayatınızda başka şeyleri düşğnün aklınızdan çıkartın oluruna bırakın vucüd o zaman rahatlıyor öbür türlü sürekli badkı halinde hissediyor Allah hakkımızda hayırlısını versin. Benim bir oğlum vat şimdi tekrar istiyoruz.

merhaba, Crinone jel ne işe yarıyor

sizin bir teselliniz var en azından ama çok bıktım artık. ne olacaksa olsun.çok sıkıldım umutsuz değilim ama nötrüm

Neden durduk yere progesteron alasınız ki? canım benim :)

Benimde bir düşüğüm oldu canım,gebelik sırasında progesteronum 10 çıktı,iyi değer deyip geçtiler,ama kürtaj yapılacağında kürtajı yapacak doktora değeri söylediğimde düşük değer dedi,hani bende kürtaj sonrası bekleme süresindeyim de,bu arada yapabileceğim bir şey varmı diye araştırmaya çalışıyorum

Aslında bu şekilde dışarıdan progesteron takviyelerinin doz ne kadar yüksek olursa olsun bilimsel olarak yararlı olduğu kocaman bir soru işareti.. bilimsel makale okudum bir sürü. kullandırıyorlar ama boşuna yani :)

Herkese merhaba bayanlar klomen adetin kacinci gunu baslanir. Bugun ilk gun ama doktora gidecek durumum yok yarin gitsem sorun olirmu acaba doktor klomen baslayacagini soylemisti

Herkese merhaba bayanlar klomen adetin kacinci gunu baslanir. Bugun ilk gun ama doktora gidecek durumum yok yarin gitsem sorun olirmu acaba doktor klomen baslayacagini soylemisti
Doktorlar genelde 3. Yada 5. Gün kullan derler. Sanırım çok bi fark olmuyor ben 2 defa kullandım 5. Günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…