Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün yaptım pozitifti. Benim adetim hiç böyle olmaz bu pembe kan beni şaşırtıyor
catlatma ignesinin etkisi 10 gun suruyo canim yani o 10 gun icinde ignenin etkisinden pozitif cikar oyuzden 11. gunden sonra tekrarla yada kan tahlili gebelik varsa yerlesme kanamasidi olabilir.

Merhaba iyi günler ben de ilk defa klomen kullanıyorum sabah akşam 1 taplet 3.cü günümdeyim, siz kullanırken ne gibi belirtilerini olmuştu onu merak ettim onun için soruyorum? Lütfen biran önce cevaplarmısınız bu arada doktor takibiyle kullanıyorum.

Belirti derken ne kastettin canım?Dr.bana yumurta oluşmadığını söyledi.21.gün progesteron tahlilim 9.62 çıktı daha doktora göstermedim.adetin 3.günü gel dedi yine doktor.şimdi adeti bekliyorum ayın 8inde olmam lazım bakalım

Sonradan yumurta gelişip catladiysa bilemem,dr.adet olunca gel dediği için bi daha gitmedim.Bakalım sonumuz hayır olsun

Sonradan yumurta gelişip catladiysa bilemem,dr.adet olunca gel dediği için bi daha gitmedim.Bakalım sonumuz hayır olsun
Yani klomen kullanırken beliniz de ağrı ve karnınız da şişlik oldu mu? Birde klomene regl dönemin de mi başladınız? Yoksa normal bir gün de mi başlattı doktorunuz? Eğer regli döneminde olduysa kaçıncı günü başladınız? Kusura bakmayın ne gibi etkileri var kullananlarda öğrenmek istiyorum.

Canım bende bu ay kullandım aşılama oldu peşine. Günde 1 tane 5 gün kullandım 1 yumurtam oldu. Herhangi bir belirtim olmadı

Canım bende bu ay kullandım aşılama oldu peşine. Günde 1 tane 5 gün kullandım 1 yumurtam oldu. Herhangi bir belirtim olmadı
Ben de ilk defa kullanıyorum benim doktorum da yumurtam olursa çatlatma iğnesi yapacak ardından aşılama düşünüyoruz zaten ama ben kullanırken belimde ağrı oldu ve regl döneminin 3.cü günü başladım. Başladığım gün kesilmeye başladı reglim. Sordum Dr a normal dedi kesilmesi. Sizde hiç bir ağrı olmadı mı? Ben bir de folic asit kullanıyorum desteklemek için vitamin takviyesi için.

Herhangi bi ağrı,şişlik falan olmadı bende,adetin 5.günü başladım sabah 1 akşam 1 5gün kullandım

Herhangi bi ağrı,şişlik falan olmadı bende,adetin 5.günü başladım sabah 1 akşam 1 5gün kullandım
Ben de sabah akşam birer taplet aldım 5 gün kullanacam bugün 3.cü günüm ben de belim de ağrı olunca acaba sizde de oldumu diye sormak istedim teşekkür ederim bu arada mesajlarıma cevap verdiğiniz için belki de yumurta oluştu için belim ağrıyordur belki de regl dönemi erken bitti içindir. Anlamadım valla bakalım dr a gidene kadar beklicem.

Evet yumurta oluşuyor olabilir,bende oluşmadığı için ağrı olmamış da olabilir.Hayırlısı olsun,Allah muradını tez zamanda versin,hepimizin...

Aşılama da tuttu mu bebeğiniz? İlk kez mi aşılama yaptırıyorsunuz sizde?
Evet ilk tedavim ilk aşılamam ilk klomen kullanmam. Kızlar çok dinlemeyin kendinizi herşey olacağına varır. Hafif kasıklarda ağrı olabilir hap bittikten sonra

Benim hiç ağrım olmadı hiç hissetmedim 1 yumurtam büyümüş 20 mm olmuştu o gün çatlatma iğnesi oldum

Evet ilk tedavim ilk aşılamam ilk klomen kullanmam. Kızlar çok dinlemeyin kendinizi herşey olacağına varır. Hafif kasıklarda ağrı olabilir hap bittikten sonra
Teşekkür ederim sağ olun bu hap bazen kist de oluş tara biliyormuş ben de de zaten öyle bir sorun var o yüzden aşılamaya karar verdik tekrar olursa diye tedirginim hayırlısı tabi ki de her zaman.

İnşallah aşılama da şans düşük. Nasip bakalım kısmet kızlar. Eninde sonunda olacak Allah’ın izni ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…