- Konu Sahibi OzgeMeteMoms
-
Amin canımTeşekkür ederim Insallah senin icinde hayirlisi olur canim
amin inşallah hayırlısıyla hepimizin olsun.Teşekkür ederim Insallah senin icinde hayirlisi olur canim
Merhaba adetin 22. Günü yumurta akına benzer akıntı geldi PKO olduğum İçin düzensiz regl görüyorum. Bazen 35-40-45 gün buluyor regl olmam. O yüzden yumurtlama günü hesabı yapamıyorum. Bu akıntı yumurta çatlamasının belirtisi mi acaba?
Evet canım o akıntı geliyo bi iki gün sonra çatlama gerçekleşiyo 3 gün değerlendirme yap testle teyit etmiyorsan 3 günü boş geçme deneme yapMerhaba adetin 22. Günü yumurta akına benzer akıntı geldi PKO olduğum İçin düzensiz regl görüyorum. Bazen 35-40-45 gün buluyor regl olmam. O yüzden yumurtlama günü hesabı yapamıyorum. Bu akıntı yumurta çatlamasının belirtisi mi acaba?
Ben de sabah akşam birer taplet aldım 5 gün kullanacam bugün 3.cü günüm ben de belim de ağrı olunca acaba sizde de oldumu diye sormak istedim teşekkür ederim bu arada mesajlarıma cevap verdiğiniz için belki de yumurta oluştu için belim ağrıyordur belki de regl dönemi erken bitti içindir. Anlamadım valla bakalım dr a gidene kadar beklicem.
Doktorum bana belinde ve kasıklarımda ağrı var demiştim bu iyi demşti yumurta oluştuğu için oluyor.Bende belimde ve bacaklarimda ciddi agri yasadim ilacin ilk iki gunu
Eczanede erken gebelik testi var canım onlar daha doğruymuş diğer yerinden farklıymışSizce silik bi çizgi var mıı çok çok silik görüyorum sanki ben ya da kendimi mi kandırıyorum
Eczacı da söyledi ama bn bundan aldım umudum hiç yok die niyeyse öylesine almıştım aslında ama kafam karıştı adetim 2 gün geçinceEczanede erken gebelik testi var canım onlar daha doğruymuş diğer yerinden farklıymış
Sabırla 2 3 gün daha bekle bakalım ama lütfen kendini her türlü sonuçta üzülme vazgeçme Allah'tan ümit kesilmez rabbim gönlüne göre versin.Eczacı da söyledi ama bn bundan aldım umudum hiç yok die niyeyse öylesine almıştım aslında ama kafam karıştı adetim 2 gün geçince
Sağolasın canım aynen çok ümitlenince hayal kırıklığı fena oluyorSabırla 2 3 gün daha bekle bakalım ama lütfen kendini her türlü sonuçta üzülme vazgeçme Allah'tan ümit kesilmez rabbim gönlüne göre versin.
Evet canım o akıntı geliyo bi iki gün sonra çatlama gerçekleşiyo 3 gün değerlendirme yap testle teyit etmiyorsan 3 günü boş geçme deneme yap
gelişme varmı klomen tedavısı olup da bebiş sonucu alan
2.ay kullanmadan mı hamile kaldımBen 2.ayımda klomenle sonuç aldım.İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım.Şöyle ki,hiç yumurta takibine gitmedim,iğne falan da olmadım.Nasılsa yumurta gelişmedi geçen ay diye düşünüp gitmedim doktora.Ama tutmuş.allahım dileyen herkese nasip etsin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahBen 2.ayımda klomenle sonuç aldım.İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım.Şöyle ki,hiç yumurta takibine gitmedim,iğne falan da olmadım.Nasılsa yumurta gelişmedi geçen ay diye düşünüp gitmedim doktora.Ama tutmuş.allahım dileyen herkese nasip etsin
Maalesef düşük yaptım canım bben.İnşallah siz kavusursunuz dileginize..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?