Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba adetin 22. Günü yumurta akına benzer akıntı geldi PKO olduğum İçin düzensiz regl görüyorum. Bazen 35-40-45 gün buluyor regl olmam. O yüzden yumurtlama günü hesabı yapamıyorum. Bu akıntı yumurta çatlamasının belirtisi mi acaba?

Evet canım o akıntı geliyo bi iki gün sonra çatlama gerçekleşiyo 3 gün değerlendirme yap testle teyit etmiyorsan 3 günü boş geçme deneme yap

Bende belimde ve bacaklarimda ciddi agri yasadim ilacin ilk iki gunu

Merhaba kızlar. Bende de 2 senedir infertilite var maalesef. Sebepsiz. Bir de rahim t şeklindeymiş ama doktorum o engel olmaz diyor.

Eylül ve Ekim aylarında aşılama yaptırdım, maalesef tutmadı Doktorum 3. Aşılamaya geçicekti, ben istemedim artık yoruldum dedim. En azından ilaç tedavisi yapalım dedi ve klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 5 yumurtam oluşmuştu. Çatlatma iğnesinden 2 gün sonra kontrole gittiğimde yumurtaların biri çatlamıştı, diğerleri duruyordu. Doktorum onların da çatlamak üzere olduğunu söyledi.

Bugün çatlatma iğnemin 17. Günü oldu, hala adet olmadım. Hiç ağrım falan da yok. Dün merak edip idrar testi yaptm negatif çıktı. Ama adet olamadım hala. Fikri olan var mı? Akıntım oluyor arada beyaz, başka bir şey yok..

Sizce silik bi çizgi var mıı çok çok silik görüyorum sanki ben ya da kendimi mi kandırıyorum

Eklentiler

• 134D909D-F5BA-4349-84FA-CD3F25C898DA.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 41
Eczacı da söyledi ama bn bundan aldım umudum hiç yok die niyeyse öylesine almıştım aslında ama kafam karıştı adetim 2 gün geçince
Sabırla 2 3 gün daha bekle bakalım ama lütfen kendini her türlü sonuçta üzülme vazgeçme Allah'tan ümit kesilmez rabbim gönlüne göre versin.

Sabırla 2 3 gün daha bekle bakalım ama lütfen kendini her türlü sonuçta üzülme vazgeçme Allah'tan ümit kesilmez rabbim gönlüne göre versin.
Sağolasın canım aynen çok ümitlenince hayal kırıklığı fena oluyor bakayım önümüzdeki günlerde belli olur elbet kısmetse

Evet canım o akıntı geliyo bi iki gün sonra çatlama gerçekleşiyo 3 gün değerlendirme yap testle teyit etmiyorsan 3 günü boş geçme deneme yap

Doktora gittim Cuma günü 26. Günü regllmin yumurtan çatlamış dddii. Ama ilişki olmadı akşam deneyelim mutlaka dedi. Denedik ama sanırım çatlayan yumurta 24 saat kalıyormuş bu ay da tutmadı.
Artık akıntı geldiği gibi gün aşırı denemek lazım.

Ben 2.ayımda klomenle sonuç aldım.İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım.Şöyle ki,hiç yumurta takibine gitmedim,iğne falan da olmadım.Nasılsa yumurta gelişmedi geçen ay diye düşünüp gitmedim doktora.Ama tutmuş.allahım dileyen herkese nasip etsin

bende klomen kullanmaya başladım bugün 4. Gün hapını içtim ama uykudan kafamı kaldıramıyorum, baş ağrısı da yaptı..
bir an önce bitse de kontrole gitsem evden dışarıya çıkamıyorum

2.ay kullanmadan mı hamile kaldım

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…