- Konu Sahibi OzgeMeteMoms
-
Tatlım bana doktor 3.cü günü başlatmıştı sabah akşam 1 er taplet aldım ama sana dozunu neyim söyledimi canım ona göre dikkat et bugün klomen son kullanmam bakalım 3 gün sonra doktora gidecem.Herkese merhaba bayanlar klomen adetin kacinci gunu baslanir. Bugun ilk gun ama doktora gidecek durumum yok yarin gitsem sorun olirmu acaba doktor klomen baslayacagini soylemisti
cok saol canim sen naptiracaksinTatlım bana doktor 3.cü günü başlatmıştı sabah akşam 1 er taplet aldım ama sana dozunu neyim söyledimi canım ona göre dikkat et bugün klomen son kullanmam bakalım 3 gün sonra doktora gidecem.
Eğer yumurta oluştuysa çatlatma iğnesi yapılacak daha sonra da aşılama olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Sen neden kullanacaksın klomeni?cok saol canim sen naptiracaksin
oyle yumurta takibi yapicak olmazsa git 6 ay sonra gel dediEğer yumurta oluştuysa çatlatma iğnesi yapılacak daha sonra da aşılama olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Sen neden kullanacaksın klomeni?
Anladım hamilelik için mi yoksa başka sorun yüzünden mi kullanıyorsun klomeni.oyle yumurta takibi yapicak olmazsa git 6 ay sonra gel dedi
Nerde oturuyorsunuz peki aynı doktora mı gidiyorsunuz? Mutlaka yumurtalarınızı büyütmek için etkili tedaviyi bulurlar ümidinizi kesmeyin bilemiyoruz inanın yarın neler olacağını o yüzden herkes de aynı etki olmuyor ama rabbim isteyen herkese versin. İnşallahMerhabalar bu bir sene içinde 3-4 kere klomen kullandım. Ardından çatlatma iğnesi ama sonuç negatif. Bir kere aşılama bile yaptırdık ama tutmadı...
Şimdi başka bir doktora başladım doktor ilk ay yumurta takibi demişti ama yumurtalarım büyümüyor .inofolic hap verdi günde bir tane bundan alıyorum. PKO var bende adetler çok düzensiz bazen 40 bazen 35 günde bir oluyorum. Bugün 16. Gün ultrasonda yumurta büyümemiş dedi. Ondan önce de 2şer gün arayla gitmiştim yine yok. 10-11-12 cm falan hep. Bu ay olmaz artık es geçiyoruz dedi.
Önümüzde ki ay klomen tedavisi yapacağız dediii ama benim inancım yok bu ilaca.(
Aynı anda da soğan kürü yapmaya başladım bugün 10. Günümdeyim. İnşallah allah güzel haberler verir isteyen herkese.
hamile kalabilmem için kullanacak canım. Ya kızlar klomenle beraber incir havuç kürü yapsammı?Anladım hamilelik için mi yoksa başka sorun yüzünden mi kullanıyorsun klomeni.
Hadi inşallah istediğin sonuca hayırlısıyla ulaşırız hepimiz. Ben hiç bir kür denemedim.hamile kalabilmem için kullanacak canım. Ya kızlar klomenle beraber incir havuç kürü yapsammı?
Nerde oturuyorsunuz peki aynı doktora mı gidiyorsunuz? Mutlaka yumurtalarınızı büyütmek için etkili tedaviyi bulurlar ümidinizi kesmeyin bilemiyoruz inanın yarın neler olacağını o yüzden herkes de aynı etki olmuyor ama rabbim isteyen herkese versin. İnşallah
İnşallah canım.İstanbul Pendik de oturuyoruz. 1 kere doktor değiştirdim şimdi yine yumurta büyütmek için regl olmayı bekliyorum 3. Gün gideceğim doktora muhtemelen klomen başlayacak. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
Pik kaçıncı günde gördün canım ona göre adet gününü hesaplayabilirsinMerhaba arkadaslar rabbim hepinizin gonlune gore versin tez zamanda bebeklerinize kavusun insallah. Bir oglum var Pkoluyum bu ay klomen kullandim gunde 2 defa.ovulasyon testide kullandim bu ay Adetlerim duzensiz 28 gunde bir hesaplarsam pazartesi olmam gerekiyor 3 4 gundur goguslerimde siskinlik uclarinda asiri acima var. Klomen sizdede boyle yan etkiler yaptimi heveslenmek istemiyorum cunku
Testi kaçıncı güne kadar yaptın pekiTestlerim cok Kafa karistiriciydi tam pik olmadi ama 13 gun cizgi diger testlere gore en koyuydu
Onun yerine hamilelik testi al ben pikin üstünden 11 gün sonra silik çizgiyle öğrendim24. Gune kadar yaptim son 3 test tekrar koyu cikmaya basladi elimdeki test bitti som 1 tame kaldi onuda pazartesi yapmayi dusunuyorum galiba ovulasyomda gebeligi gosteriyormus tam koyu olunca
Ben de sadece belim de ağrı olmuştu kasıklarımda da öyle bugün doktora gittim 12 cm yumurtam oluşmuş tekrar gidecem bakalım ama hassasiyet felan olmadı şişkinlik ve sinir çok oldu. İnşallah Allah gönlüne göre verir.Merhaba arkadaslar rabbim hepinizin gonlune gore versin tez zamanda bebeklerinize kavusun insallah. Bir oglum var Pkoluyum bu ay klomen kullandim gunde 2 defa.ovulasyon testide kullandim bu ay Adetlerim duzensiz 28 gunde bir hesaplarsam pazartesi olmam gerekiyor 3 4 gundur goguslerimde siskinlik uclarinda asiri acima var. Klomen sizdede boyle yan etkiler yaptimi heveslenmek istemiyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?