Klomen

Ben 1 gün kala test yapmıştım erken olanlardan hatta inanamayıp 2 tane daha yaptım bekle bakalım inşallah hamilesindir
Bugün yaptım çıkmadı çıkmayacağını biliyordum zaten de yinede yapım dedim ama akıntım halen devam ediyor aşırı derecede hemde

Kızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomen ile tedavi görüyorum. 4.gunu başladım 2 gün önce ilaç bitti bugün adetimin 10.gunu kontrolden döndüm. Bugün ultrasonda baktık sağ tarafta sadece 1 tane 11 mm büyüklüğünde yumurta var sol tarafta yok... Cumartesi tekrar kontrole çağırdı doktor. Sizce büyür mü daha bu kadar küçük olma sebebi erken olması mı? Moralim bozuldu sadece 1 Yumurta var o da simdilik çok küçük

Endişe etme Benimde 5.günde 9mm di 3 gün sonra gittiğimde büyümüştü. Baktın bu sefer büyümedi önümüzdeki ay doktor ilacı çoğaltır

Başka kullanan yok muu beraber takip etsek durumlarımızıı
Ben 2 kasımda kullanmaya başladım 13 kasım da yumurtam çatladı şuan batı bekliyorum, 4 gün var ama test yapsam çıkar mı bilmiyorum merakta ediyorum bir yandan

Merhaba
Benimde son kontrolde yumurtam 11 mm idi.Doktorum bundan sonra büyümez dedi ve siklusu iptal etti. Adetimin 16.günüydü.Durumu kabullenmiştim ve tekrar klomen kullanmak için adet olmayı bekliyordum. Ama çok şükür olmadım. Yumurtam geç büyümüş ve geç döllenmiş. 4 haftalık hamileyim. Keseyi gördük sıra kalp atışında:)) Umudunuzu kaybetmeyin ve size tavsiyem yumurta geliştirici vitamin kullanın.Beslenmenize dikkat edin ve stres yapmayın.Rabbim yardımcımız olsun.

3 gün önce çıkmıyor canım çok nadir akintin felan varmı üzülme rabbim inşallah bizede nasip eyler en kısa zamanda

Erken olacağını tahmin ettim ama ağır grip oldum ilaç alacağım için yapayım dedim, çıkmayınca içtim ilacı mecburen. Beyaz akıntım vardı ama 2 saat önce de kahverengi leke geldi devamı gelmedi, kırmızıları görecek gibi hissediyorum. İnşallah nasip olur hepimize

Keşke icmeseydin ilacı çünkü belli olmuyor kuzum bu işler adet olup hamile olan var leke görüp kesilip yine kalan var

Keşke icmeseydin ilacı çünkü belli olmuyor kuzum bu işler adet olup hamile olan var leke görüp kesilip yine kalan var

Doğru evet bende hiç istemiyordum ama mecbur kaldım astımım var nefes alamıyordum artık İnşallah varsa da olumsuz etki etmemiştir

Çok teşekkür ederim yarın kontrol var inşallah büyüme vardır. Akıntılarım başladı karın ağrısı oluyor psikolojik mi yoksa yumurta büyüdüğü için mi bilmiyorum Yumurta geliştirici vitaminler nedir acaba?

Kızlar bugün 15.gün idi tekrar gittik 12bucuk 13 mm arası dedi çok büyümemiş hâlâ aynı duruyor doktor geç büyüyebilir dedi çünkü ben normalde de 21 22.gunden sonra yumurtlayan bir insanım. Yine de moralim bozuldu bu ay klomen kullandığım için daha erken yumurtlama olur diye düşünmüştüm ama yine hayal kırıklığı sizce büyür mü daha hâlâ şans var mı? Bu saatten sonra buyutebilmek için neler yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…