Saol canım incir ben yiyemiyorum proklatin yüksek . YükseltiyormuşHiç endişe etme canım büyür tabi. Bu arada kuru incir ye gün içinde birkaç tane. Havuç da ye. Yumurta gelişimi ve çatlaması için iyiymiş. Protein destekli beslen. Ve kafanı rahat tutmaya çalış. Ben kuru incir yemiştim havuç bi de. Eşine de yedir havuç salatalarda falan bolca kullan mesela. Sperm hareketliliğini ve sayısını da artırıyormuş. Bu ay böyle denedik biz bakalım sonucu ay sonunda belli olur.
Pardon ama tam bir gerizaklılarmış şuan bilim okadar ilerlediki 70 yaşındaki kadın Doğum yapmış o yüzden umudumu kaybetmeyeceğim.O dert bende de var maalesef. Eltim de ben de Yen'i evliyiz. Bizi yarıştırıyor alttan alta ilk torun muhabbeti yapılıyor. Her ay soruyor bebek var mı diye. Artık bana soramıyor ama eşime mutlaka soruyor her ay. Sinir oluyorum. Bebek hırkaları örüyor atıyor fotoğraflarını.son iki aydır Bebek düşündüğümüzü korunmayı bıraktığımızı Bebek istediğimizi söylememize rağmen her ay baskı yapıyor. O kadar geriliyorum ki. Daha ilk zamanlarda Bebek düşünmediğimiz zamanlar birgün telefon etti ben de regl olmuşum çok sancım var. Nasılsın dedi ben de sancım var uzanıyorum dedim. Aaaaaa tüh ya olmadı mı yine demişti. Öyle sinirlenmiştim ki. Dedim Bebek düşünmüyoruz ki biz şu an. Adet olmamdan daha doğal ne olabilir ?böyle sorarsa yine Birgün dicem çok istiyorsanız babamla yapın bi çocuk sevelim Biz.
Aaaa bilmiyordum bunu canım öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Alternatif başka yöntemler de vardır doğal beslenerek canım. İnşallah hiç birine gerek kalmadan hayallerimize kavuşuruz .Saol canım incir ben yiyemiyorum proklatin yüksek . Yükseltiyormuş
Maalesef öyle insanlar öyle düşüncesiz ki... ben de menapozlu bir kadının Doğum yaptığını dahi okumuştum bir yerlerde. Allahtan ümit kesilmez ve her şeyin çaresi var çok şükür ki ölümden başka.Pardon ama tam bir gerizaklılarmış şuan bilim okadar ilerlediki 70 yaşındaki kadın Doğum yapmış o yüzden umudumu kaybetmeyeceğim.
Öptüm KuZum iyi geceler konuşuruz yârinMaalesef öyle insanlar öyle düşüncesiz ki... ben de menapozlu bir kadının Doğum yaptığını dahi okumuştum bir yerlerde. Allahtan ümit kesilmez ve her şeyin çaresi var çok şükür ki ölümden başka.
İnşallah en kısa sürede dileklerimiz gerçek olur canım. Soğan kürünün faydasını gören çok olmuş burda okumuştum ben de. Ve maalesef stres çok etkili kendini rahatlatmaya çalış telkinlerde bulun. Fırsat buldukça hava almaya yürüyüşe çık çok iyi geliyor.Selam kızlar bende 5 ay klomen kullandım, 1 kere çatlatma iğnesi ancak bebek olmadı hep 1 yumurtam gelişti, 5.ay 3.5 cm kist oluştu, dr ilaç vermedi klomende vermedi, bende soğan kürüne başladım bugün 11.günümdeyim kürün, dr gittik kist yok olmuş yumurta kendi kendine 21 mm olmuş yarın çatlıcak yüksek ihtimal dedi bakalım inşallah bu ay olur bebek artık 1.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık, işim çok stresli bende bunu ona bağlıyorum çünkü dr sorun yok dedi
Cnm bende yeni bakabiliyom cok canim yandi fenaydi ama sukur bugun daha iyiyim hic bi sorun yokmus ins hayirli vakitte hayirli evlatlar nasip eder ins rabbim hepimizeMesajı geç gördüm imşAllah sonuçların temizdir kuzum Çan'ın acımamıştır
İnşallah canım, izin günün var mı bilmiyorum fakat hiç değilse izin gününde 15 dk bile olsa yürümeye çalış. Herkesin bir derdi sıkıntısı var. Hayat başka türlü çekilmiyor. İnşallah en kısa sürede dualarımız yanıt bulur canım. İyi gecelerYürüyüşe çıkmaya halim kalmıyo saat 8.30 9 gibi eve geldiğim oluyo akşamları eşim evde bekliyo beni stres yapmim dediğim her an bi stres oluyo yoksa hep güleryüzlü biriyim ama işimin yoğunluğu insanlarla uğraşmak falan ümidimi yok etti hayırlısı ne diyelim inşallah zamanı gelmiştirde gelir bi an önce
Haftasonum tatil canım tez zamanda inşallah iyi gecelerİnşallah canım, izin günün var mı bilmiyorum fakat hiç değilse izin gününde 15 dk bile olsa yürümeye çalış. Herkesin bir derdi sıkıntısı var. Hayat başka türlü çekilmiyor. İnşallah en kısa sürede dualarımız yanıt bulur canım. İyi geceler
Amin canım inşAllahCnm bende yeni bakabiliyom cok canim yandi fenaydi ama sukur bugun daha iyiyim hic bi sorun yokmus ins hayirli vakitte hayirli evlatlar nasip eder ins rabbim hepimize
En alttaki son testin ise bence iğne etkisi değil artık koyulaşmış önceki güne göre inşallah hamilesindirArkadaslar bu ay ilk kez klomen arkasindan catlatma kullandim...resimde yukardan asagiya igneden sonra 10. 11. Ve 12. Gunu yaptigim iki test var sabah aksam...hala ignenin etkisi surebilirmi o yuzden mi silik cizgi cikiyo hamile olduguma inanamiyorum cunku her an adet olacakmisim gibi her ay yasadigim seyi yasiyorum fark yok...bugun 13.gun sabah yine test yaptim o da boyle silik cikti sizlerin de bu kadar uzun kaliyomu ignenin etkisi yardim edin lutfen
Mesaj yaz bölümünün altında dosya ekle var oraya tıkla yükle canımArkadaslar ya bu zamana kadar resim paylasmak nasip olmadi da simdi atacagim ama nasil yapacgim
Aynen canım seni çok iyi anlıyorum . Beni de gece uyurken ateş basıyor ayak tabanlarım yanıyor resmen. Eşim bile fark etti vücudumdaki sıcaklık artışını. Bu sabah da bel ağrısı başladı. Adete 10 günüm var. İğnenin etkisidir diye düşünüyorum meraktan da çatlicam ama olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum. Adet günü gelse de rahatlasam derdindeyim.Günaydın kızlar adetin 21.günündeyim klomen kullandım ovulasyon testi kullandım 2 güne bir ilişkiye girdim sürekli dua ettim yediğime içtiğime dikkat ettim vb. çok yoruldum hiç umudum da yok test yapmak bile içimden gelmiyor evde 20 tane test var oysa ki adet olsam da kafam rahatlasa bari diyorum artık off off
Hiç bir belirtiye takılmaz oldum canım ben artık bu zamana kadar bir sürü şey yaşadım ve hepsi boş çıktı benimki psikolojik oluyor yani.şimdi iğnenin kaçıncı günündesin canım?Aynen canım seni çok iyi anlıyorum . Beni de gece uyurken ateş basıyor ayak tabanlarım yanıyor resmen. Eşim bile fark etti vücudumdaki sıcaklık artışını. Bu sabah da bel ağrısı başladı. Adete 10 günüm var. İğnenin etkisidir diye düşünüyorum meraktan da çatlicam ama olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum. Adet günü gelse de rahatlasam derdindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?