KLOMEN??

Bi de 56 yüksek miymiş düşmesi mi isteniyor yoksa yükselmesi mi bu değerin
Vallaha bende anlamadım ki kafam karıştı . Belki düşürmek içindir .baksana düşük diye işaret yapmış bir halt anlamadım .

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 36
Bence e2 normal yani internetten de baktım genel olarak öyle diyorlar bende anlamadım şu an. Ne zamandır bebek düşünüyordun benim pek doktorlara güvenim Yok açıkçası ondan emin olamıyorum hiç birine

O zaman normal bizim neden bana verdiyse
Ya işte neye göre düşünüyorlar bilmiyorum herkesin görüşü düşüncesi farklı. Bana da mesela bir ay klomen kullan sonraki ay röntgen çekeriz hemen dedi. Bende kullanmadım. Yani kafası çok karışıyor insanın. Daha beklesek mi diyorsun sonra aklına ya bi şey varsa diye kafanı kemiriyor düşünceler...

Aynen ben ilk defa bu hapı birde klomen ilk içiyorum . 15 Nisa'nda gidiceğim kontrolle bakalım neolucak be söyleyecek . yumurta gelişecekmi benim polistik över. Var proklatin az yüksek artık olsun ya 2 yıl oldu hakkımızda hayırlısı yaşım 28 bakalım . Proklatini 200 olup gebe kalanları okudum Burda

Belki de proklatini düşürmek için verdi ikisi birbirini etkiliyormuş. Bende 27 yaşındayım. Aslında asıl önemli olan takmamak hatta bu ay hiç bişey okumayacağım demiştim ama yine dayanamadım.

Slm kızlar bende birkez klomen catlatma iğnesi oldum tutmadı bir kerede aşılama oldum tutmadı doktor değiştirdim bu ay yemeden klomen kullandım üç yumurtam var 15 m 17 m 20 m catlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlar dedi inş bu ay hamiş kalirim

İnş en kısa zamanda hamile kalırsınız . Klomen kullandığınızda yan etkileri yaşadınız mı. Bi de sanırım klomenin avantajı birden fazla yumurta oluşturması. Normal şartlarda bir tane yumurta oluyor sanki

Hayırlı olsun tedavin canım, inşallah hamiş kalırsın bu ay. Ben de ilk defa klomen +çatlatma iğnesi kullandım. Benim de üç yumurta oluşmuştu 10 -17 ve 19,5 mm de iğne verdi. Belki iğneyi yapana kadar biraz daha büyümüştür. Kontrolden 1 gün sonra iğne yaptırdı çünkü. Beklemedeyim şu an

Selam canım çok güzel yumurtaların iyi durumda inş olur tatlım .

Ay inş benim yumurtalarımda büyür . Ama kızlar bana klomeni günde bir tane verdi buğün ilk gün .

Belki de proklatini düşürmek için verdi ikisi birbirini etkiliyormuş. Bende 27 yaşındayım. Aslında asıl önemli olan takmamak hatta bu ay hiç bişey okumayacağım demiştim ama yine dayanamadım.
Aman bende öyle dedim kendime ama olmuyor başkalarıyla konuşlanıyorsun zaten çat diye soruyorlar siz çocuk düşünmüyormuşsunuz

Hayır yan etkisi olmadı cnm evet klomen zaten yumurta çoğaltmak için

- Bir kadının yumurtalıklarında kaç yumurta bulunur?
Kız çocuğu doğduğunda yumurtalıklarında 400.000 civarında yumurta bulunur. Doğumdan sonra yumurta üretimi olmaz. Doğumdan ergenlik dönemine kadar geçen sürede bu yumurtaların bir kısmı dejenere olur. Ergenlik ile birlikte her ay bir yumurta olgunlaşarak atılır. Yumurtalıklardaki yumurtaların dejenere olmasını sigara, ilaç, radyasyon ve çevresel faktörler arttırabilir. Yumurtalar çok azaldığında menopoz başlar.

Cnm kesinlikle 14 günden önce idrar testi yapma yanıltıyor iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…