KLOMEN??

Kızlar yumurta çatlama iğnesi vuruldum iki gündür belim ağrıyor ama sağ taraf yani yumurta oluşan taraf kramp gibi sizce neden olabilir

Hiç bir belirtiye takılmaz oldum canım ben artık bu zamana kadar bir sürü şey yaşadım ve hepsi boş çıktı benimki psikolojik oluyor yani.şimdi iğnenin kaçıncı günündesin canım?
Benimki de psikolojik muhtemelen veya başka bişeye bağlı iğnemin daha 4. Günü canım. Çok erken yani. Kuruntu benimkisi

Arkadaşlar klomen kullandım bu ay ilk defa tahminim adetin 16. günü yumurtam catladı bugün adetimin 27. günü testim böyle ama tam cizgi göremiyorum ben bide ilk 2 dk baktım tek cizgi işim vardı yok zaten diye önemsemedim bakmadım sonra biraz zaman sonra böyle olmuş

Eklentiler

• 20170409_135230-1-1[1].webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 38
Catlatma ignesi kullanmadiysaniz igne etkisi olmaz zaten bence sen kesin hamilesin :)

Catlatma ignesi kullanmadiysaniz igne etkisi olmaz zaten bence sen kesin hamilesin :)
Yok kullanmadim canim catlatma ignesi ovulasyon testinde 14 ve 15.gununde cift cizgi 16.gunde siliklesmeye baslmsti zaten sadece o gun iliski oldu bi oncesi yada bi sonraki olamadi 3 günde1 olmustu ya acaba durdukca mi boyle oldu diyorum ama sari olurdu biraz pembemsi bu ama 2 Gün sonra yine yapacagm doktorum adetin 2 hafta gecerse gel dedi simdi gidemem

Canım iğne etkisidir seninki birazda çatladı mı yumurtan kuzu kontrol etti mi doktor veya sen farkettin mi?
Canim catlatma ignesi olmadim 21mm yumurtam vardi yarin yada 36 saat icinde catlar dedi bende ovulasyon testuyle takip ettim catladi ama catladigini düşündüğüm gun oldu sadece muhtemelen kacirdim ben diye düşünüyor dum bu ay

Canım iğne etkisidir seninki birazda çatladı mı yumurtan kuzu kontrol etti mi doktor veya sen farkettin mi?
İğneden sonra kontrol etmedi gün aşırı ilişki dedi adet olmazsan veya olursan 2. Gün gel dedi doktorum. Sağ tarafta 19,5 mm idi en büyük yumurtam iğneyi verdiğinde. İğne yapılan günün akşamı sağ kaşığımda batma kramp oldu bacağım çekilir gibi. Çok sıcaklıyordum ateş basıyor gibi olmuştu . Çatlamıştır diye düşünüyorum. İnşallah öyledir.

Merhaba.. bende bu ay klomen kullandım ilkkez. Adetin 3.günü başladım içmeye.10.gün gittim doktora büyüyen bir yumurta görmedi doktor.2gğn sonra tekrar çağrdı.sizce büyür mü bundan sonra.

CAnım merhaba benim bu ikinci günüm ilk tedavim günde bir tane içiyorum klomeni ne zaman etkilerini hissediyor

Kızlar tecrübeli biri olarak söylüyorum belirtilere aldanmayin kesinlikle 13 günden önce idrar testi yapmayın kanda yada 12 günü felan baktirin ben çok hayal kırıklığı yaşadım catlatma iğnesi yüzünden sizi iyi anlıyorum dayanamiyosun test yapiyosunuz aynı şeyleri bende yaşadım o yüzden kesin sonuç için 12 günde kan yaptırın

Ay benimde aynı byle çıktı testimde çatlama İğnesi bnde olmadim

CAnım merhaba benim bu ikinci günüm ilk tedavim günde bir tane içiyorum klomeni ne zaman etkilerini hissediyor
Merhaba canım, ben günde iki tane sabah ve akşam içiyordum klomeni. İlaç içerken bi belirti falan YoK hiç bişey hissetmedim yani. İlaç bitince yumurta kontrolü oldu. Kaç tane oluşmuş kaç mm vs. Ondan sonra duruma göre iğne verdi doktor. İğneden sonra sadece kasık ağrısı oldu çok az. İğnemin 4. Günü geceleri sıcak basıyor çok ayak yabanlarım yanıyor adeta. Bugün de bel ve çok hafif kasık ağrım var. Bunlar iğneden kaynaklı diye düşünüyorum. Bunun dışında ilaçla ilgili bir belirti yaşamadım canım . Ayın 20'sinde regl olmam lazım. Reglim gecikince test yapmayı düşünüyorum. Geçen ay erken yapıp hayal kırıklığı yaşamıştım. Bu ay adeti beklicem.

Anladım canım saol bende çok şükür Niğde bulantısı felan o gibi şeyler olmadı . Yumurta umarım gelişir . Arkadaşımın aşılama yaptırdı yumurtası 17 cm miş aşılama yaptılar şimdi bir bebiş var 17-21 cm arası olması gerek sanırım.

Merhaba.. bende bu ay klomen kullandım ilkkez. Adetin 3.günü başladım içmeye.10.gün gittim doktora büyüyen bir yumurta görmedi doktor.2gün sonra tekrar çağrdı.sizce büyür mü bundan sonra.

Merhaba.. bende bu ay klomen kullandım ilkkez. Adetin 3.günü başladım içmeye.10.gün gittim doktora büyüyen bir yumurta görmedi doktor.2gün sonra tekrar çağrdı.sizce büyür mü bundan sonra.
Allah allaha ama çoğu arkadaşlar adet düzensiZliği olanlarda geç oluşum olabilir . 50 mg kullanıyorsun sanırım bende öyle eğer yetmese 100 mg verir diğer ay sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…