Hiç belli olmaz canım döllenmeye uygun günde ilişki olmuş sonuçtaCanim catlatma ignesi olmadim 21mm yumurtam vardi yarin yada 36 saat icinde catlar dedi bende ovulasyon testuyle takip ettim catladi ama catladigini düşündüğüm gun oldu sadece muhtemelen kacirdim ben diye düşünüyor dum bu ay
Belirtilere göre çatlamış canım inşallah döllenme de olmuştur 10 12 gün sonra belli olur hayırlısıylaİğneden sonra kontrol etmedi gün aşırı ilişki dedi adet olmazsan veya olursan 2. Gün gel dedi doktorum. Sağ tarafta 19,5 mm idi en büyük yumurtam iğneyi verdiğinde. İğne yapılan günün akşamı sağ kaşığımda batma kramp oldu bacağım çekilir gibi. Çok sıcaklıyordum ateş basıyor gibi olmuştu . Çatlamıştır diye düşünüyorum. İnşallah öyledir.
İnşallah gelişir yumurtan canım, protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Ben her akşam bir bardak süt içmeye çalıştım uyumadan önce. Veya yoğurt yedim. Sağlıklı döllenme için 18-21 mm diyorlar fakat 16-17 mm de de döllenme gerçekleşebiliyor. Aslında sayılara çok da kafayı takmamak lazım , yumurtan oluşsun ve çatlasın nasipse hamiş olursun. Kafana o sayıları takma sakın.Anladım canım saol bende çok şükür Niğde bulantısı felan o gibi şeyler olmadı . Yumurta umarım gelişir . Arkadaşımın aşılama yaptırdı yumurtası 17 cm miş aşılama yaptılar şimdi bir bebiş var 17-21 cm arası olması gerek sanırım.
Ay inşallah canım benimBelirtilere göre çatlamış canım inşallah döllenme de olmuştur 10 12 gün sonra belli olur hayırlısıyla
Canım adet döngün kaç günde bir oluyor normalde ?Kızlar klomen içsek bile adet gecikebilir değil mi iğne olmadığım için yumurta çatlamadı sanırım adet kaçıncı gün olur kestiremiyorum fikri olan var mı?
Bunu bende merak ediyorum ve bi iki yerde okumustum geciktirdi diyeKızlar klomen içsek bile adet gecikebilir değil mi iğne olmadığım için yumurta çatlamadı sanırım adet kaçıncı gün olur kestiremiyorum fikri olan var mı?
Aynen canim bakalim adet gunume bi test yaparim ins hayirlisysa vardirHiç belli olmaz canım döllenmeye uygun günde ilişki olmuş sonuçta
Canım çok değişik benim döngüm 40 45 50 gün arası değişiyorCanım adet döngün kaç günde bir oluyor normalde ?
Benim zaten düzensiz çatlatma iğnesi olunca zamanında geliyordu bu ay iğne olmadım ondan bilemedim ne zaman adet olacağımıBunu bende merak ediyorum ve bi iki yerde okumustum geciktirdi diye
Bilemedim şimdi ne desem... kan testi en kesin çözüm sanırım.Canım çok değişik benim döngüm 40 45 50 gün arası değişiyor
Bende olmadim igne ve en son adetim rekor kirdi 55 gunde gelmsti simdi ne olacak bilmiyorum ama catlamadan 14 gun sonra adet olunmasi gerekiyorsa benim carsamba gunu olmam gerekiyorBenim zaten düzensiz çatlatma iğnesi olunca zamanında geliyordu bu ay iğne olmadım ondan bilemedim ne zaman adet olacağımı
Salı doktora gideyim en iyisi kafam rahatlasınBilemedim şimdi ne desem... kan testi en kesin çözüm sanırım.
Ay hadi inşallah olmazsın :) ben çatladı mı onu bilmiyorum en iyisi doktora gitmek yoksa kafayı yiyeceğim düşünmektenBende olmadim igne ve en son adetim rekor kirdi 55 gunde gelmsti simdi ne olacak bilmiyorum ama catlamadan 14 gun sonra adet olunmasi gerekiyorsa benim carsamba gunu olmam gerekiyor
Ben ilk iğnede 19.gün adet oldum canım inşallah hamilesindir de idrara geçmemiştir kan testi yaptırdın mı?Kızlar benim iğne olduğu 18 gün oldu ama ne ağrı vs şeyler var nede pozitif çıkıyor test sanırım değişiyor ilk iğnede 15. Gün olmustm
Benimde doktor da belli olmadi catlamam ovulasyon testiyle takip ettim 14 ve 15 de koyuydu 16.Gün siliklesti o zamn catladi diye dusunuyorum ama nasip bakalim hepimzin hakkinda hayirlisi olsunAy hadi inşallah olmazsın :) ben çatladı mı onu bilmiyorum en iyisi doktora gitmek yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?