KLOMEN??

Hiç belli olmaz canım döllenmeye uygun günde ilişki olmuş sonuçta

Belirtilere göre çatlamış canım inşallah döllenme de olmuştur 10 12 gün sonra belli olur hayırlısıyla

Kızlar klomen içsek bile adet gecikebilir değil mi iğne olmadığım için yumurta çatlamadı sanırım adet kaçıncı gün olur kestiremiyorum fikri olan var mı?

İnşallah gelişir yumurtan canım, protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Ben her akşam bir bardak süt içmeye çalıştım uyumadan önce. Veya yoğurt yedim. Sağlıklı döllenme için 18-21 mm diyorlar fakat 16-17 mm de de döllenme gerçekleşebiliyor. Aslında sayılara çok da kafayı takmamak lazım , yumurtan oluşsun ve çatlasın nasipse hamiş olursun. Kafana o sayıları takma sakın.

Kızlar klomen içsek bile adet gecikebilir değil mi iğne olmadığım için yumurta çatlamadı sanırım adet kaçıncı gün olur kestiremiyorum fikri olan var mı?
Bunu bende merak ediyorum ve bi iki yerde okumustum geciktirdi diye

Selam kızlar bende bu ay doktora gittim. Doktorum klomen verdi. 5 gün günde bir tane olmakla birlikte içtim. Yarın ultrason muayenem var çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Benim zaten düzensiz çatlatma iğnesi olunca zamanında geliyordu bu ay iğne olmadım ondan bilemedim ne zaman adet olacağımı
Bende olmadim igne ve en son adetim rekor kirdi 55 gunde gelmsti simdi ne olacak bilmiyorum ama catlamadan 14 gun sonra adet olunmasi gerekiyorsa benim carsamba gunu olmam gerekiyor

Kızlar benim iğne olduğu 18 gün oldu ama ne ağrı vs şeyler var nede pozitif çıkıyor test sanırım değişiyor ilk iğnede 15. Gün olmustm

Bende olmadim igne ve en son adetim rekor kirdi 55 gunde gelmsti simdi ne olacak bilmiyorum ama catlamadan 14 gun sonra adet olunmasi gerekiyorsa benim carsamba gunu olmam gerekiyor
Ay hadi inşallah olmazsın :) ben çatladı mı onu bilmiyorum en iyisi doktora gitmek yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten

Kızlar benim iğne olduğu 18 gün oldu ama ne ağrı vs şeyler var nede pozitif çıkıyor test sanırım değişiyor ilk iğnede 15. Gün olmustm
Ben ilk iğnede 19.gün adet oldum canım inşallah hamilesindir de idrara geçmemiştir kan testi yaptırdın mı?

Ay hadi inşallah olmazsın :) ben çatladı mı onu bilmiyorum en iyisi doktora gitmek yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten
Benimde doktor da belli olmadi catlamam ovulasyon testiyle takip ettim 14 ve 15 de koyuydu 16.Gün siliklesti o zamn catladi diye dusunuyorum ama nasip bakalim hepimzin hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…