canım mesajlarını okuyunca yazmak istedim. Bende de prolaktin yüksekti ve pkoluyum. iki ay prolaktin için dostinexle tedavi gördüm 48 den 9 a düştü çok şükür. sonrasında klomen+ inofolic kullandığım ilk ay hamile kaldım. Ümidini kaybetme Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahProklatin 43 CAnım onun içinde dostinex verdi . Pzt Perş içiyorum
Cnm iki senedir olmuyor 4 senelik evliyim ilk klomen denedik olmadı aşılama geçen ay yaptık yine olmadı doktor değiştirdim bu ay yine klomen deniyorumCanım ne kadarlık denemeden sonra klomen kullanmaya karar verdiniz. İnş bu ay olursa buraya da yazmayı unutmayın
Canım merhaba nasılsın varya bana ümit oldun . Dostinex içiyorum . 2 yıldır evliyim evlendiğimizden beri istiyoruz. Adetin 5. Günü buğün yani klomen günde 1 içiyorum bakalım umarım işe yarar . İlk defa tedaviye başladım.canım mesajlarını okuyunca yazmak istedim. Bende de prolaktin yüksekti ve pkoluyum. iki ay prolaktin için dostinexle tedavi gördüm 48 den 9 a düştü çok şükür. sonrasında klomen+ inofolic kullandığım ilk ay hamile kaldım. Ümidini kaybetme Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
İnofolic nedemek CAnım ?canım mesajlarını okuyunca yazmak istedim. Bende de prolaktin yüksekti ve pkoluyum. iki ay prolaktin için dostinexle tedavi gördüm 48 den 9 a düştü çok şükür. sonrasında klomen+ inofolic kullandığım ilk ay hamile kaldım. Ümidini kaybetme Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
folik asit ama özel olarak pkolular için yapılmış bir folik asit. doktor vermedi bana ben buradan öğrenip kullandım :) Ama sen doktoruna sor ne olur ne olmazİnofolic nedemek CAnım ?
Catlatma iğnesi vurdunmu cnmBende klomen kullandım adetime 1y gün var dün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanliyim:)
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Can'ım . Klomeni günde kaç kere alıyordun acabacanım mesajlarını okuyunca yazmak istedim. Bende de prolaktin yüksekti ve pkoluyum. iki ay prolaktin için dostinexle tedavi gördüm 48 den 9 a düştü çok şükür. sonrasında klomen+ inofolic kullandığım ilk ay hamile kaldım. Ümidini kaybetme Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip olur Can'ımCnm iki senedir olmuyor 4 senelik evliyim ilk klomen denedik olmadı aşılama geçen ay yaptık yine olmadı doktor değiştirdim bu ay yine klomen deniyorum
Yok vurunmadım cNimCatlatma iğnesi vurdunmu cnm
amin inşallah canım teşekkür ederim. Adetimin beşinci günü başladım günde iki kere kullandım. inofolic i de günde iki kere ikişer paket suya katıp içiyordum. Zaten poşet poşet oluyor.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Can'ım . Klomeni günde kaç kere alıyordun acaba
Amin hepimize insİnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip olur Can'ım
O zamn hamissindir cnm inş test varsa elinde yarın sabah ilk idrarinla bidaha yapYok vurunmadım cNim
O zamn hamissindir cnm inş test varsa elinde yarın sabah ilk idrarinla bidaha yap[/QUOTE
Insallahhhhhhhyapicam kesinlikle
Adet olmadan 650 adetin 3.günü 56 canımCanım kan sonuçun elindemi e2 karşısında kaç yazıyor
Öyleymiş ya bekliyorum maalesef geçen ay öyle ümitlendim ki göğüslerim bir şişti sabah uyandığımda mide bulantısı yaşıyordum çok az. Sonra duygusaldım vs anlayacağın hamilelik belirtilerinin birçoğu vardı fakat regl oldum. :-( psikolojimiz acayip etkiliyor vücudumuzu bunu yaşayarak gördüm. Hayal kırıklı oldu tabii. Hele göğüslerim öyle çok şişti ki en çok da o yanılttı beni. Adet dönemine yaklaşırken bile öyle olmazdı düşün. Neyse velhasıl kelam bu ay kafaya takmamaya ve her şeyi gebeliğe yormamaya çalıştım. En azından vücudumu dinlemiyorum eskisi gibi. Hatta öyle ki hayal kırıklığı yaşatmaktan korktuğumdan mıdır nedir diyorum ki herhalde bu ay da olmicak bebiş. Önümüzdeki aya yine çalışırız napalım diyorum içimdenCnm kesinlikle 14 günden önce idrar testi yapma yanıltıyor iğne
Canım ben 1-2 saat uzanıyorum. İlişkiden sonra 15 dk kadar ayaklarımı havaya kaldırıyorum duvara yaslıyorum, belimin altına yastık koyuyorum. Sonrasında ayakları indirip uzanıyorum öylece sırt üstü . Gebe kalan bir arkadaşım ayaklarımı havaya kaldırmamı söylemişti. Bir başka hamile arkadaşım da ilk aylar hiçbir sorun olmamasına rağmen bebiş olmuyormuş ilişkiden hemen sonra duşa giriyormuş. Sonraki ay doktoru yat 40 dk kadar deyince öyle yapmış ve o ay hamile kaldı. Ama daha da ilgincini söyleyeyim sana , evliliğimizin ilk ayında adetim bittikten bir gün sonra tam olarak 1 gün sonra eşimle sadece bir defa beraber olmuştuk adetin 5. Günüydü. Benim 4 gün sürer ve biter. Eski usül korunma yöntemiyle beraber olmuştuk ve ben hemen yataktan kalkmış duşa girmiş wc ye gitmiştim. Vajinal duş almıştım. Belime birkaç kez vurmuştum duş alırken. Zaten ihtimalsizdi adet hemen bittiği için ya da ben öyle sanıyordum. 3. Haftadayken öğrendim hamileliğimi ve çok geçti. Sistit olmuştum ilk hafta ve çok ağır antibiyotik kullanmıştım. Bilmeden. :-( o kadar üzüldük ki... kürtaj olmak zorunda kaldım. Kesesi oluşmamıştı daha fark ettiğimizde bir iki gün bekletti doktor kese için sonra kürtaj oldum maalesef. :-( demem o ki. Olacaksa nasipse olur. Evet tabii ki hemen kalkma yataktan uzan dinlen. Fakat çok da stres yapma.Kızlar ilişkiden sonra ne kadar süre yatakta uzaniysnz
Hiç endişe etme canım büyür tabi. Bu arada kuru incir ye gün içinde birkaç tane. Havuç da ye. Yumurta gelişimi ve çatlaması için iyiymiş. Protein destekli beslen. Ve kafanı rahat tutmaya çalış. Ben kuru incir yemiştim havuç bi de. Eşine de yedir havuç salatalarda falan bolca kullan mesela. Sperm hareketliliğini ve sayısını da artırıyormuş. Bu ay böyle denedik biz bakalım sonucu ay sonunda belli olur.Ay inş benim yumurtalarımda büyür . Ama kızlar bana klomeni günde bir tane verdi buğün ilk gün .
O dert bende de var maalesef. Eltim de ben de Yen'i evliyiz. Bizi yarıştırıyor alttan alta ilk torun muhabbeti yapılıyor. Her ay soruyor bebek var mı diye. Artık bana soramıyor ama eşime mutlaka soruyor her ay. Sinir oluyorum. Bebek hırkaları örüyor atıyor fotoğraflarını.son iki aydır Bebek düşündüğümüzü korunmayı bıraktığımızı Bebek istediğimizi söylememize rağmen her ay baskı yapıyor. O kadar geriliyorum ki. Daha ilk zamanlarda Bebek düşünmediğimiz zamanlar birgün telefon etti ben de regl olmuşum çok sancım var. Nasılsın dedi ben de sancım var uzanıyorum dedim. Aaaaaa tüh ya olmadı mı yine demişti. Öyle sinirlenmiştim ki. Dedim Bebek düşünmüyoruz ki biz şu an. Adet olmamdan daha doğal ne olabilir ?böyle sorarsa yine Birgün dicem çok istiyorsanız babamla yapın bi çocuk sevelim Biz.Aman bende öyle dedim kendime ama olmuyor başkalarıyla konuşlanıyorsun zaten çat diye soruyorlar siz çocuk düşünmüyormuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?