KLOMEN??

Benimde doktor da belli olmadi catlamam ovulasyon testiyle takip ettim 14 ve 15 de koyuydu 16.Gün siliklesti o zamn catladi diye dusunuyorum ama nasip bakalim hepimzin hakkinda hayirlisi olsun
Benimde bugün 16 gün kasiklarim çok agriyo bide akintim var yumurtalar catlams galiba

Benimde doktor da belli olmadi catlamam ovulasyon testiyle takip ettim 14 ve 15 de koyuydu 16.Gün siliklesti o zamn catladi diye dusunuyorum ama nasip bakalim hepimzin hakkinda hayirlisi olsun
Ben de yaptım canım ovulasyon testi ama hiç pozitif olmadı o yüzden hiç umudum yok dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım negatif garantilendi yani

Ben de yaptım canım ovulasyon testi ama hiç pozitif olmadı o yüzden hiç umudum yok dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım negatif garantilendi yani
Canim uzme kendini hayirlisi ins Rabbim hayirli zamanda bizlere de nasip eder ins bende adet olacakmis gibi hissediyorum kendimi

Canim uzme kendini hayirlisi ins Rabbim hayirli zamanda bizlere de nasip eder ins bende adet olacakmis gibi hissediyorum kendimi
Üzülmemek de elde değilki canım her ay daha fazla kırılıyorum gücüm kalmayacak tekrar denemeye diye korkuyorum yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum adet olana kadar gün aşırı ilişkiye devam olmazsın inşallah kuzum düşünme öyle dua edeceğim sana

Cok iyi anliyorum canim seni gun asiri iliski bizde olmuyor esim askeriye de gorevli nobetler gorevler derken bazen 3 gunde bir bazende ard arda 3 Gün ne zaman evdeyse koca

Öncesi ilişki olduysa içerde sperm vardır canım yumurta da çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor ya tutmuştur inşallah
Iste tahmin ettim ovulasyondan 2 gun once ve o gun bide 2 gun sonra oldu ya valla olmadiysa ben artik nasip degil hayirli baska zamani var diye düşünüyorum canim hakkimizda hayirlisi bende seni dualrimda bulunduracgim ins

Cok iyi anliyorum canim seni gun asiri iliski bizde olmuyor esim askeriye de gorevli nobetler gorevler derken bazen 3 gunde bir bazende ard arda 3 Gün ne zaman evdeyse koca
Allah sabır versin canım askeriye zor valla yeter ki nasip etmek istesin Rabbim tek ilişki ile de gelir bebeklerimiz

Allah sabır versin canım askeriye zor valla yeter ki nasip etmek istesin Rabbim tek ilişki ile de gelir bebeklerimiz
Zor canim bak pazartesi doktora gittim dedi sali persembe cumartesi iliski olsun yada stres olmayin akisina birakin dedi ertesi gün esim geldi goreve gitti ertesi gün geldi yazik yorgun yorgu.n evde diye dün de degerlendiremedik diye oldu ama dedigim gibi odugu gunun oncesi cift cizgiydi ovulasyon ben sikiklesmeye basladigi nda catladigini bildigim icin catladigi gün iliski oldu diye düşünüyorum ama hadi denk gelse bile Rabbim ol demeyince olmaz

İnşallah olmuştur canım içini ferah tut napalım imkanlar el verdikçe yapabiliyoruz bizde işten bazen çok yorgun geliyoruz ben zorla görev gibi de olmasın istiyorum ama malesef

İnşallah olmuştur canım içini ferah tut napalım imkanlar el verdikçe yapabiliyoruz bizde işten bazen çok yorgun geliyoruz ben zorla görev gibi de olmasın istiyorum ama malesef
Aynen bende calisiyorum hafta ici elimizden gelse hic yapmayacagiz da benim bos günüm ona denk gelirse belki Allah biliyor bende istemiyorum gorev gibi olmasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…