KLOMEN??

Ben de 8 aylık evliyim canım 7 aydır da uğraşıyorum bebek için
Ben 8 aydir bizde sknti var surekli ilk zamanlar 7 ay kadar uzak kaldik 2 ayda bir geliyordu esim 8 aydir duzenjmiz var ve duzenimiz oldugundan beri korunmuyoruz ama Hayirli zamanda diyoruz jmherzaman

Ben 8 aydir bizde sknti var surekli ilk zamanlar 7 ay kadar uzak kaldik 2 ayda bir geliyordu esim 8 aydir duzenjmiz var ve duzenimiz oldugundan beri korunmuyoruz ama Hayirli zamanda diyoruz jmherzaman
Ben de hep hayırlı zaman sağlıklı bir gebelik olsun dedim canım. Biz bir aradaydık hep ama tam yumurtlama zamanı eşimin şehir dışını çıkması falan gerekti bu ay tam düzenli çalıştık ama yine nasip olmadı kısmet artık gücüm kalırsa diğer ay...

Bakalim canim adet olana kadar belli olmaz adetinin kacinci günü insan çünkü adet olana kadar umitleniyor ne de olsa insn

Bugün 22.gün canım 28 günde gelmez ama zannetmiyorum gecikir kesin
Ama zaten cok erken senin icin benim 28.gün dun bi yaptim tabi idrar testleri adet gecikince yani bi 30.günü gecince dogru cikiyor diye biliyorum ve biz klomen kullandik ya cok uzayacagini düşünmüyorum zaten benim 14.günü yumurtam yeterli boyuta ulasmisti ben carsamba hamile degilsem hasta olacagim diye bekliyorum

Ben yumurta boyutlarını bilmiyorum canım söylemedi doktor bende iğne vermeyeceğim diyince onun derdine düşüp sormayı unuttum inşallah gecikmez fazla çünkü beklemek çok yorucu

Canım nasıl çıktı peki testin?

Canım nasıl çıktı peki testin?
Canim ben pek belirti aramam adetle ayni olur diye ama 1 haftadir mide yanmasi gibi bisey var surekli ne yediysem ardina oluyor belim agruyor ve kilo aldim surekli yiyorumacaba klomenin boyle etksi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…