Ben 8 aydir bizde sknti var surekli ilk zamanlar 7 ay kadar uzak kaldik 2 ayda bir geliyordu esim 8 aydir duzenjmiz var ve duzenimiz oldugundan beri korunmuyoruz ama Hayirli zamanda diyoruz jmherzamanBen de 8 aylık evliyim canım 7 aydır da uğraşıyorum bebek için
Ben de hep hayırlı zaman sağlıklı bir gebelik olsun dedim canım. Biz bir aradaydık hep ama tam yumurtlama zamanı eşimin şehir dışını çıkması falan gerekti bu ay tam düzenli çalıştık ama yine nasip olmadı kısmet artık gücüm kalırsa diğer ay...Ben 8 aydir bizde sknti var surekli ilk zamanlar 7 ay kadar uzak kaldik 2 ayda bir geliyordu esim 8 aydir duzenjmiz var ve duzenimiz oldugundan beri korunmuyoruz ama Hayirli zamanda diyoruz jmherzaman
Bakalim canim adet olana kadar belli olmaz adetinin kacinci günü insan çünkü adet olana kadar umitleniyor ne de olsa insnBen de hep hayırlı zaman sağlıklı bir gebelik olsun dedim canım. Biz bir aradaydık hep ama tam yumurtlama zamanı eşimin şehir dışını çıkması falan gerekti bu ay tam düzenli çalıştık ama yine nasip olmadı kısmet artık gücüm kalırsa diğer ay...
Bugün 22.gün canım 28 günde gelmez ama zannetmiyorum gecikir kesinBakalim canim adet olana kadar belli olmaz adetinin kacinci günü insan çünkü adet olana kadar umitleniyor ne de olsa insn
Ama zaten cok erken senin icin benim 28.gün dun bi yaptim tabi idrar testleri adet gecikince yani bi 30.günü gecince dogru cikiyor diye biliyorum ve biz klomen kullandik ya cok uzayacagini düşünmüyorum zaten benim 14.günü yumurtam yeterli boyuta ulasmisti ben carsamba hamile degilsem hasta olacagim diye bekliyorumBugün 22.gün canım 28 günde gelmez ama zannetmiyorum gecikir kesin
Ben yumurta boyutlarını bilmiyorum canım söylemedi doktor bende iğne vermeyeceğim diyince onun derdine düşüp sormayı unuttum inşallah gecikmez fazla çünkü beklemek çok yorucuAma zaten cok erken senin icin benim 28.gün dun bi yaptim tabi idrar testleri adet gecikince yani bi 30.günü gecince dogru cikiyor diye biliyorum ve biz klomen kullandik ya cok uzayacagini düşünmüyorum zaten benim 14.günü yumurtam yeterli boyuta ulasmisti ben carsamba hamile degilsem hasta olacagim diye bekliyorum
Canım nasıl çıktı peki testin?Ama zaten cok erken senin icin benim 28.gün dun bi yaptim tabi idrar testleri adet gecikince yani bi 30.günü gecince dogru cikiyor diye biliyorum ve biz klomen kullandik ya cok uzayacagini düşünmüyorum zaten benim 14.günü yumurtam yeterli boyuta ulasmisti ben carsamba hamile degilsem hasta olacagim diye bekliyorum
201.sayfada var burda canim da o biraz bekleyince lekelendi galiba 2 gunde 1 tekrarlamayi düşünüyorum adet olana kdar evde test vsr baya gecen ay 20 tane felan siparis vermistimCanım nasıl çıktı peki testin?
İğneden 14 gün sonraysa eğer hamilesin cnm kan verCatlatmanin 14.gunu bugun...ne diyosunuz kan veriyimmi hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Devlet hastanesi acilinde kan verilirmi hamilelik icin simdi gitsemİğneden 14 gün sonraysa eğer hamilesin cnm kan ver
Yapıyorlar cnmDevlet hastanesi acilinde kan verilirmi hamilelik icin simdi gitsem
Allah tüm gönülden isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın zor bir sınav güç kuvvet versin hepimizeAyyy dua edin lutfen
Allah tüm gönülden isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın zor bir sınav güç kuvvet versin hepimize
Hayirli sonuclar alirsin ins canim baya net cizgi var keske bizde boyle cizgiler gorebilsek hemen hastaheneye kosarizAyyy dua edin lutfen
Canim ne yaptinA
Amin insallah ..
Canim ben pek belirti aramam adetle ayni olur diye ama 1 haftadir mide yanmasi gibi bisey var surekli ne yediysem ardina oluyor belim agruyor ve kilo aldim surekli yiyorumCanım nasıl çıktı peki testin?
Beta hcg 81.23 hamileyim arkadaslar allah isteyen herkese nasip etsinCanim ne yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?