KLOMEN??

Beta 81.23 cikti allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin arkadaslar benimk de insallah duzenli artar
Çok çok tebrik ederim. Darısı isteyen herkesin başına. Nasıl bi tedavi uyguladın Cnm . Ne zamandan beri düşünüyordun ve ilaç tedavisine ne zaman başlama kararı verdin acaba. Bu güzel haberleri duyunca insan merak ediyor

Benimde bugün doktor kontrolum vardı çatlatma iğnem yapıldı. 2 yumurta gelişmiş biri 24mm diğeri 21mm. 11-12-13 ilişki dedi bakalım Allah isteyen herkese versin

Maşallah güzel yumurtan olmuş olmuş benim de geçen ay 2 yumurtam olmuştu 14 ve 13 mm çatlatma iğnesi oldum yarın adet günüm hiç umudum yok ama hayırlısı

Canim ben pek belirti aramam adetle ayni olur diye ama 1 haftadir mide yanmasi gibi bisey var surekli ne yediysem ardina oluyor belim agruyor ve kilo aldim surekli yiyorumacaba klomenin boyle etksi var mi
Hiç bilmiyorum ki canım çatlatma iğnesinin etkileri var baya ama ben bu ay sadece klomen kullanınca bir etki olmaz sanmıştım bugün inan oturdum ağladım hamile değilsem niye bu haldeyim diye belim çok kötü ağrıyor göğüslerim şişti uçları acıyor bacağımın iç kısmında ağrı var bunları ben mi uyduruyorum

8-9 aydir cnm..benim sorunum adet duznsizligiydi baska sorunum yokmus meger..ilk kez bu ay klomen kullandim kac yumurtam buyudu bilmiyom catlatma oldu..allah nasip etti ins saglikli artis gosterir beta...daha cok yeni

8-9 aydir cnm..benim sorunum adet duznsizligiydi baska sorunum yokmus meger..ilk kez bu ay klomen kullandim kac yumurtam buyudu bilmiyom catlatma oldu..allah nasip etti ins saglikli artis gosterir beta...daha cok yeni
İnşallah her şey yolunda gider sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin. Röntgen vs çektirmemiştin değil mi. Benim de bi altı yedi oluyor isteyeli . Her şey görünürde normal gözüküyor adet düzeni vs ama bilmiyorum kısmet tabi bu işler . Bu ay olmazsa bende klomene başlarım belki

Cekilmemistim cnm o zaman sikinti stres yapma kendine bende cok yapmistim allah nasip eder insallah icini ferah tut doktora git baslar belki doktor

Valla bende ayni durumlRdayim psikolojik desem ben hamileyim diye bi hisde degilim ki hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…