Beta 81.23 cikti allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin arkadaslar benimk de insallah duzenli artarAllah tüm gönülden isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın zor bir sınav güç kuvvet versin hepimize
Çok çok tebrik ederim. Darısı isteyen herkesin başına. Nasıl bi tedavi uyguladın Cnm . Ne zamandan beri düşünüyordun ve ilaç tedavisine ne zaman başlama kararı verdin acaba. Bu güzel haberleri duyunca insan merak ediyorBeta 81.23 cikti allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin arkadaslar benimk de insallah duzenli artar
Ayyyy canim hayirli uğurlu olsun insallah Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasio etsin bizlere de dua et canimBeta hcg 81.23 hamileyim arkadaslar allah isteyen herkese nasip etsin
Catlatmanin 14.gunu bugun...ne diyosunuz kan veriyimmi hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Benimde bugün doktor kontrolum vardı çatlatma iğnem yapıldı. 2 yumurta gelişmiş biri 24mm diğeri 21mm. 11-12-13 ilişki dedi bakalım Allah isteyen herkese versin
İnşallah olur canım. Merve ve Mete de ne güzel isimler Allah en kısa zamanda bebeklerin olup koymak nasip etsinMaşallah güzel yumurtan olmuş olmuş benim de geçen ay 2 yumurtam olmuştu 14 ve 13 mm çatlatma iğnesi oldum yarın adet günüm hiç umudum yok ama hayırlısı
Gördüm canım baya çizgi var pembiş pembiş hadi inşallah kesinleşir201.sayfada var burda canim da o biraz bekleyince lekelendi galiba 2 gunde 1 tekrarlamayi düşünüyorum adet olana kdar evde test vsr baya gecen ay 20 tane felan siparis vermistim
İnşallah olur canım. Merve ve Mete de ne güzel isimler Allah en kısa zamanda bebeklerin olup koymak nasip etsin
İnşallahİnşallah canım yaa Allah razı olsun 15 ay oldu hiçbir sorun yok ama bekliyoruz.. senin de tez zamanda olur inşallah bebeğin..
Hiç bilmiyorum ki canım çatlatma iğnesinin etkileri var baya ama ben bu ay sadece klomen kullanınca bir etki olmaz sanmıştım bugün inan oturdum ağladım hamile değilsem niye bu haldeyim diye belim çok kötü ağrıyor göğüslerim şişti uçları acıyor bacağımın iç kısmında ağrı var bunları ben mi uyduruyorumCanim ben pek belirti aramam adetle ayni olur diye ama 1 haftadir mide yanmasi gibi bisey var surekli ne yediysem ardina oluyor belim agruyor ve kilo aldim surekli yiyorumacaba klomenin boyle etksi var mi
Çok çok tebrik ederim. Darısı isteyen herkesin başına. Nasıl bi tedavi uyguladın Cnm . Ne zamandan beri düşünüyordun ve ilaç tedavisine ne zaman başlama kararı verdin acaba. Bu güzel haberleri duyunca insan merak ediyor
Amin insallah allah isteyen herkese nasip etsin ..artik artis bekluyom ben de tam emin olmak icinAyyyy canim hayirli uğurlu olsun insallah Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasio etsin bizlere de dua et canim
Ben ilk kez kullandim cnm bu ay klomen allah herkese en kisa zamanda nasip etsinhayırlı olsun arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Klomeni kaçıncı kullanılışındı kaçıncı çatlatma iğnendi canım? ?
İnşallah her şey yolunda gider sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin. Röntgen vs çektirmemiştin değil mi. Benim de bi altı yedi oluyor isteyeli . Her şey görünürde normal gözüküyor adet düzeni vs ama bilmiyorum kısmet tabi bu işler . Bu ay olmazsa bende klomene başlarım belki8-9 aydir cnm..benim sorunum adet duznsizligiydi baska sorunum yokmus meger..ilk kez bu ay klomen kullandim kac yumurtam buyudu bilmiyom catlatma oldu..allah nasip etti ins saglikli artis gosterir beta...daha cok yeni
Vay vay vay maşallah oh oh aç müziği sağdan soldan hopbala allahım güzel sağlıklı bir evlat nasip etsin arkadaşımBeta 81.23 cikti allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin arkadaslar benimk de insallah duzenli artar
Cekilmemistim cnm o zaman sikinti stres yapma kendine bende cok yapmistim allah nasip eder insallah icini ferah tut doktora git baslar belki doktorİnşallah her şey yolunda gider sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin. Röntgen vs çektirmemiştin değil mi. Benim de bi altı yedi oluyor isteyeli . Her şey görünürde normal gözüküyor adet düzeni vs ama bilmiyorum kısmet tabi bu işler . Bu ay olmazsa bende klomene başlarım belki
Cok saskinim insanin icinde yine de korku tereddut oluyo her an aglamakla gulme arasindayim :) allah isteyen her kadina nasip etsinVay vay vay maşallah oh oh aç müziği sağdan soldan hopbala allahım güzel sağlıklı bir evlat nasip etsin arkadaşım
Valla bende ayni durumlRdayim psikolojik desem ben hamileyim diye bi hisde degilim ki hicHiç bilmiyorum ki canım çatlatma iğnesinin etkileri var baya ama ben bu ay sadece klomen kullanınca bir etki olmaz sanmıştım bugün inan oturdum ağladım hamile değilsem niye bu haldeyim diye belim çok kötü ağrıyor göğüslerim şişti uçları acıyor bacağımın iç kısmında ağrı var bunları ben mi uyduruyorum
KuZum rahat ol kahkaha at oh vallaha kendimin gibi sevindim amin KuZum aminCok saskinim insanin icinde yine de korku tereddut oluyo her an aglamakla gulme arasindayim :) allah isteyen her kadina nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?