KLOMEN??

Gördüm canım baya çizgi var pembiş pembiş hadi inşallah kesinleşir
Canim sonra bi arkadas soyledi test kutusunun ust kismini ac diye actim diger cizginin lekesi gecmis sanki oraya ama hic boyle gormemistim ya icim bi tuhaf oldu arkadas söylemese umitlenecektim bakalim yarin tekrar test yapacagim

Canim sonra bi arkadas soyledi test kutusunun ust kismini ac diye actim diger cizginin lekesi gecmis sanki oraya ama hic boyle gormemistim ya icim bi tuhaf oldu arkadas söylemese umitlenecektim bakalim yarin tekrar test yapacagim
Yarın beni de etiketle canım merak ederim sabah bende yapacağım test negatif çıkacak ama olsun :) bu psikoloji beni mahvetti zaten daha ne kadar gider böyle bilmiyorum kendimi toparlamam lazım

Yarın beni de etiketle canım merak ederim sabah bende yapacağım test negatif çıkacak ama olsun :) bu psikoloji beni mahvetti zaten daha ne kadar gider böyle bilmiyorum kendimi toparlamam lazım
Ben akisina biraktim valla testleri de hani negatifse negatif pzitifse pozitif pldugunu gormek icin negatif olursa uzulmeyecegim saglikli olalim da Rabbim nasip eder hepimize

Canim yaptim testi negatif herseyin hayirlisi bu ay da tutturamamisiz bugün yarin hasta olurum

Kizlar gunaydin gecen ay klomen kullanmistim ama tutmadi bu ay hsg cekildi bekleyin dediler esimin morfolojisi dusuk cikiyodu onun dna sina bakildi o da %20 hasarli ama iyi derecedeymis bu ay bisey yapmadik ama bize asilama ya da tup bebek diyolar bi ay daha klomen kullansam mi tutar mi ki

Bayanlar iğne olduğu 20 gün oldu regl olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı böyle uzun sürede adet görmeyen var mı acaba iğne mi catlamadi kist mi oldu geç döllenme desem ne kadar geç olabilirdi 23 'nde iğne oldum bu arada ilkinde 15. Gün olmuştum regl

Kendin mi tercih ettin çatlama iğnesi vurulmamayı . Herkesin vucudu farklı tepkiler veriyor CAnım hayırlısı bakalım üzme kendini .
Doktorum basta verdi sonra da seni normal takip ediyorum kullanmasanda olur dedi bende almadim

Doktorum basta verdi sonra da seni normal takip ediyorum kullanmasanda olur dedi bende almadim
Anladım CAnım hayırlısı bakalım bende klomeni 1.2.gün bir adet içtim eczane de günde 1 yazmış doktorda söylemedi günde 2 diye . İlk içiyorum . Artık dün sordum günde 2 dedi. Umarım işe yarar. 4. Gün buğün bakalım . Cumartesi kontrol var .

Canim bende gunde 1 ictim oyle baslayaip dozunu artirmyi düşünüyordu bi bakti yumurtaciklar büyümüş zaten seninde büyümüştür ins bak ben 11.günü gittim 13mm 10mm ve 2 tane 8mm vardi 3 gun sonra tekrar cagirdi bi bakti 21mm olmus doger yumurtalar la ilgili bisey soylemedi bakalim adetim gecikecek mi kis felan olmamistir ins catatma ignesi olmadim ya

kolmen sizde de mide bulantısı , baş dönmesi sersemlik yaptı mı?

KuZum allahım inş olmuştur ya bakalım ayın 15 de Cumartesi kontrolle gidiceğim .

Ben de seninle aynı tarihte çatlatma iğnesi vurdurdum canım hala olmadım pazar gününden beri çok az kahverengi leke oluyor ama az az ne yapacağım bilmiyorum beklemek çok zor acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum ben de dün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın da olmazsam doktora gideceğim artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benim leke felan da yok canım bende doktora mesaj attım bakalım be diyecek

İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini alırız burda
Hiç sanmıyorum canım bu iğne aslında benim bildiğim 1 2 gün içinde çatlatıyor ya regl oluyorsun ne hamile acaba yumurta catladigi günden 5 6 gün sonra hamile kalma imkanı olur mu diye düşünüyorum onada anlqm veremedm hamile olduğumu düşünmüyorum da acaba kist felan mı oldu diye düşünüyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…