KLOMEN??

Bende öyle biliyorum ama bilemedim bende doktora msj attım şu an bakalım ne diyecek senin günün geçtimi hem leke bile yok sende belki hamilesindir canım benim pek ümidim yok ama niye olmadım onu da bilmiyorum dualarım seninle inşallah hamilesindir inşallah hepimiz bir gün bu duyguyu tadarız anne oluruz

Amin canım amin belki senin de yerleşme kanamasıdr belki bende birkaç güne olurum benim bi belirtim de yok sadece 1 haftadır akıntı var yogun

Cnm son durum ne inş hayırlı haberin vardır
Hiç hayırlı haberim yok canım kist olmuş catlamamış ilaç verdi kullan 10 gün geçer ufak bi kist zaten dedi birde kilo vermem lazım dedi ondan sonra devam ederiz tedaviye 10 kilo ver iyle gel dedi moralim sifir

klomende mide bulantınız baş dönmeniz oldu mu?
ben 3 gundur kullanıyorum kafamın hiç dengesi yok

Hiç hayırlı haberim yok canım kist olmuş catlamamış ilaç verdi kullan 10 gün geçer ufak bi kist zaten dedi birde kilo vermem lazım dedi ondan sonra devam ederiz tedaviye 10 kilo ver iyle gel dedi moralim sifir
Çok üzüldüm ya. Peki o ilacı kullanırken hamile kalma ihtimali Yok değil mi bir ay bekledikten sonra diğer ay tekrar tedavi olacaksın . Aslında kistler kendiliğinden geçmiyor mu acaba ilaç kullanmak şart mı ki

Demek k igecmiyor canım normal se yoktu zaten ilaç verdi 10 günde geçer dedi yani zaten 2 kez denedik 3. Deneme istemiyorum dedim kilo vermem lazım dedim ı da evet dedi bende vercm mecbur yani 15 kilo felan verip öyle gtcm boşuna kendim uzmeye gerek yok

kızlar merhaba bir sorum olucak sizlere; benim ultrason ve hormon sonuçlarım da bir sıkıntı yok.. iki sağlıksız gebelik yaşadım en son ekim ayında rahim filmi çektirdim yani yaklaşık 6-7 aydır hamile kalamıyorum doktora gittim biri aşılama , tüp bebek diyor diğer doktorum hiç değilse bir seneyi doldur bekle dedi çevremde çok duyoyorum bu klomen tarzı ilaçları kimler kullanıyor bu ilacı hormonal olarak sıkıntı olmasa pko olmasan kullanamazmısın ?

benim gibi bir sıkıntısı olmayıp hamile kalamayan arkadaşlar sizler kullandınız mı hiç klomen tarzı ilaçları??

Evet cnm ben kullandim gecen ayy bende hic bi problem yoktu esimdeydi yinede dr sansimizi deneyelim dedi bana da asilama ya da tup bebek dedi

Cnm benim de sıkıntı Yok görünürde dedi doktor. Tek film kaldı çekilmeyen ama kullanmakta bende kararsızım doktor kullan demişti bana ama kullanmadım bu ay.

Aslında önceden hamile kalabildiysen biraz daha bekle. Gerçi bekle demek kolay da ben de aynı durumdayım maalesef . Yaş kaçtı acaba

Herkesin hakkında hayırlısı . Klomen kullanıp hamile haberleri alsak sürekli ne güzel olur .. ama maalesef çok duyamadım

Kızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?

Evet cnm ben kullandim gecen ayy bende hic bi problem yoktu esimdeydi yinede dr sansimizi deneyelim dedi bana da asilama ya da tup bebek dedi

gebelik olmadı yani öyle mi? bana vermiyor doktor anlamıyorum kendim istedim yine yok bekleyelim diyor doktor sizin mutlaka olur dio ama yok yani rahim filmi çektirmeme rağmen olmuo olmuo

Aslında önceden hamile kalabildiysen biraz daha bekle. Gerçi bekle demek kolay da ben de aynı durumdayım maalesef . Yaş kaçtı acaba

ben kullanmak istiyorum dememe rağmen vermedi doktor acaba kist yapar düşüncesiyle mi vermedi acaba doktor onayı olmadan kullanmakta istemiyorum kafam allak bullak .. canım 30 yaşındayım ben 2 defa hamile kaldım ama biri kimyasal diğeri dış gebelikti inan beklemek istemiyorum ama direk aşılama tüp bebek te yaptırmak istemiyorum doktor sizin kesin olur biraz daha bekleyin dio bilmiyorum napıcam.. senin yaşın kaç ne zamandır istiyorsun?

Kızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?

canım geç yumurtluyorsan olabilir ben klomen kullanmadım ama benim bi keresinde 11. gün gittim 15.5 m dedi 2 gün sonra çağırdı gittim hiç büyümemişti eğer büyüse çatlatma iğnesi vurulacaktım ama büyümeyince snra bidaha çağırmadı

gebelik olmadı yani öyle mi? bana vermiyor doktor anlamıyorum kendim istedim yine yok bekleyelim diyor doktor sizin mutlaka olur dio ama yok yani rahim filmi çektirmeme rağmen olmuo olmuo
Evet cnm olmadi bizede basta hep olur sizin dediler ama iki senedir olmadi olmuyo bu ay rahim filmi cekindim bu ay da bole gececekmis onumuzdeki ay bakalim asilama olur galiba ama bizim sorunumuz esimin sperm morfolojisi sizin esiniz test oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…