Bende öyle biliyorum ama bilemedim bende doktora msj attım şu an bakalım ne diyecek senin günün geçtimi hem leke bile yok sende belki hamilesindir canım benim pek ümidim yok ama niye olmadım onu da bilmiyorum dualarım seninle inşallah hamilesindir inşallah hepimiz bir gün bu duyguyu tadarız anne oluruzHiç sanmıyorum canım bu iğne aslında benim bildiğim 1 2 gün içinde çatlatıyor ya regl oluyorsun ne hamile acaba yumurta catladigi günden 5 6 gün sonra hamile kalma imkanı olur mu diye düşünüyorum onada anlqm veremedm hamile olduğumu düşünmüyorum da acaba kist felan mı oldu diye düşünüyorum yani
Amin canım amin belki senin de yerleşme kanamasıdr belki bende birkaç güne olurum benim bi belirtim de yok sadece 1 haftadır akıntı var yogunBende öyle biliyorum ama bilemedim bende doktora msj attım şu an bakalım ne diyecek senin günün geçtimi hem leke bile yok sende belki hamilesindir canım benim pek ümidim yok ama niye olmadım onu da bilmiyorum dualarım seninle inşallah hamilesindir inşallah hepimiz bir gün bu duyguyu tadarız anne oluruz
Cnm son durum ne inş hayırlı haberin vardırAmin canım amin belki senin de yerleşme kanamasıdr belki bende birkaç güne olurum benim bi belirtim de yok sadece 1 haftadır akıntı var yogun
Hiç hayırlı haberim yok canım kist olmuş catlamamış ilaç verdi kullan 10 gün geçer ufak bi kist zaten dedi birde kilo vermem lazım dedi ondan sonra devam ederiz tedaviye 10 kilo ver iyle gel dedi moralim sifirCnm son durum ne inş hayırlı haberin vardır
bulantı yaptı mı klomen sizde?İlk kez bu ay kullanıyorum . Sen ne için kullandin ne zamandır bebek istiyorsunuz
doktorum bana bu ilaci rabim duvarimi kalinlastirmak amaciyla verdi bu ay.Eki Görüntüle 1979432 CAnım bu E2 56 olduğundan 7 gün kullan dedi.
Çok üzüldüm ya. Peki o ilacı kullanırken hamile kalma ihtimali Yok değil mi bir ay bekledikten sonra diğer ay tekrar tedavi olacaksın . Aslında kistler kendiliğinden geçmiyor mu acaba ilaç kullanmak şart mı kiHiç hayırlı haberim yok canım kist olmuş catlamamış ilaç verdi kullan 10 gün geçer ufak bi kist zaten dedi birde kilo vermem lazım dedi ondan sonra devam ederiz tedaviye 10 kilo ver iyle gel dedi moralim sifir
Demek k igecmiyor canım normal se yoktu zaten ilaç verdi 10 günde geçer dedi yani zaten 2 kez denedik 3. Deneme istemiyorum dedim kilo vermem lazım dedim ı da evet dedi bende vercm mecbur yani 15 kilo felan verip öyle gtcm boşuna kendim uzmeye gerek yokÇok üzüldüm ya. Peki o ilacı kullanırken hamile kalma ihtimali Yok değil mi bir ay bekledikten sonra diğer ay tekrar tedavi olacaksın . Aslında kistler kendiliğinden geçmiyor mu acaba ilaç kullanmak şart mı ki
Evet cnm ben kullandim gecen ayy bende hic bi problem yoktu esimdeydi yinede dr sansimizi deneyelim dedi bana da asilama ya da tup bebek dedikızlar merhaba bir sorum olucak sizlere; benim ultrason ve hormon sonuçlarım da bir sıkıntı yok.. iki sağlıksız gebelik yaşadım en son ekim ayında rahim filmi çektirdim yani yaklaşık 6-7 aydır hamile kalamıyorum doktora gittim biri aşılama , tüp bebek diyor diğer doktorum hiç değilse bir seneyi doldur bekle dedi çevremde çok duyoyorum bu klomen tarzı ilaçları kimler kullanıyor bu ilacı hormonal olarak sıkıntı olmasa pko olmasan kullanamazmısın ?
benim gibi bir sıkıntısı olmayıp hamile kalamayan arkadaşlar sizler kullandınız mı hiç klomen tarzı ilaçları??
Cnm benim de sıkıntı Yok görünürde dedi doktor. Tek film kaldı çekilmeyen ama kullanmakta bende kararsızım doktor kullan demişti bana ama kullanmadım bu ay.kızlar merhaba bir sorum olucak sizlere; benim ultrason ve hormon sonuçlarım da bir sıkıntı yok.. iki sağlıksız gebelik yaşadım en son ekim ayında rahim filmi çektirdim yani yaklaşık 6-7 aydır hamile kalamıyorum doktora gittim biri aşılama , tüp bebek diyor diğer doktorum hiç değilse bir seneyi doldur bekle dedi çevremde çok duyoyorum bu klomen tarzı ilaçları kimler kullanıyor bu ilacı hormonal olarak sıkıntı olmasa pko olmasan kullanamazmısın ?
benim gibi bir sıkıntısı olmayıp hamile kalamayan arkadaşlar sizler kullandınız mı hiç klomen tarzı ilaçları??
Aslında önceden hamile kalabildiysen biraz daha bekle. Gerçi bekle demek kolay da ben de aynı durumdayım maalesef . Yaş kaçtı acabakızlar merhaba bir sorum olucak sizlere; benim ultrason ve hormon sonuçlarım da bir sıkıntı yok.. iki sağlıksız gebelik yaşadım en son ekim ayında rahim filmi çektirdim yani yaklaşık 6-7 aydır hamile kalamıyorum doktora gittim biri aşılama , tüp bebek diyor diğer doktorum hiç değilse bir seneyi doldur bekle dedi çevremde çok duyoyorum bu klomen tarzı ilaçları kimler kullanıyor bu ilacı hormonal olarak sıkıntı olmasa pko olmasan kullanamazmısın ?
Herkesin hakkında hayırlısı . Klomen kullanıp hamile haberleri alsak sürekli ne güzel olur .. ama maalesef çok duyamadımDemek k igecmiyor canım normal se yoktu zaten ilaç verdi 10 günde geçer dedi yani zaten 2 kez denedik 3. Deneme istemiyorum dedim kilo vermem lazım dedim ı da evet dedi bende vercm mecbur yani 15 kilo felan verip öyle gtcm boşuna kendim uzmeye gerek yok
Evet cnm ben kullandim gecen ayy bende hic bi problem yoktu esimdeydi yinede dr sansimizi deneyelim dedi bana da asilama ya da tup bebek dedi
Aslında önceden hamile kalabildiysen biraz daha bekle. Gerçi bekle demek kolay da ben de aynı durumdayım maalesef . Yaş kaçtı acaba
Kızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?
Evet cnm olmadi bizede basta hep olur sizin dediler ama iki senedir olmadi olmuyo bu ay rahim filmi cekindim bu ay da bole gececekmis onumuzdeki ay bakalim asilama olur galiba ama bizim sorunumuz esimin sperm morfolojisi sizin esiniz test oldu mugebelik olmadı yani öyle mi? bana vermiyor doktor anlamıyorum kendim istedim yine yok bekleyelim diyor doktor sizin mutlaka olur dio ama yok yani rahim filmi çektirmeme rağmen olmuo olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?